Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

1. Chtělo by si to přečíst nejdřív ústavu, co vůbec prezident může a potom pronášet soudy...

2. Na Schwarzenberga se akorát pořád tahá špína (opravdu může za to, že otec manželky byl ss-sák).

3. To o dekretech se akorát překrucuje, nic špatnýho o tom neřekl, nebo by Vám v dnešní době přišlo normální, uvalit dekrety a vyhnat všechny třeba Slováky z Čr?

4. Všichni na něj kydají, že je v nynější špatný vládě, to že Zeman když končil lezl skoro kanálama, přeci vůbec nevadí. Jak snadno se všechno rychle zapomíná, přijde mi to jako mít blbý připomínky na titul z plzeňských práv, že se pár let stalo něco podobnýho s přijímačkama na uk přeci vůbec nevadí, to už je dávno.

5. Řešit že je přistěhovalec? No a? Masaryk byl taky a jakej byl prezident.

6. Spoustě lidí vadí, koho má Schwarzenberg finančně za zadkem, je zajímavý, že se nikde neřeší na koho je napojenej Zeman...

Odesláno

nezavazne , tusim vcera v radiu davali rozhovor Karla s moderatorem na tema ze nazval Zemana ochlastou kdyz rekl o nem ze chlasta, Karel na obranu řekl že všichni chlastaj a že i on , a moderátor mu říka že on když chlasta tak se mu stává že má problem s artikulací a jestli to nedělá problem i Karlovi.A Karel zaperlil: Ne to mě se nestává :D:D:D

Odesláno

Jeny:

ad1 Prezident toho může relativně málo, ale přece něco tam má.

ad2 To s otcem jeho manželky je už fakt stará záležitost a je to trapná podpásovka.

ad3 Vyhnání Němců a zabavování majetku v rámci kolektivní viny po válce byla prasárna. Ale holt taková

byla doba, bylo to v reakci na válku a možná to nijak jinak ani nešlo. S tím co řekl Karel souhlasím

a on to myslel dobře. Co bylo ve válce fér? Stalo se, je to pryč, vracet se k tomu nebudeme - tohle

ale měl raději zdůraznit, jinak zbytečně nahrává protistraně.

ad4 Oba byli/jsou ve špatné vládě, oba mají mraky megaprůserů, tady si můžou podat ruce.

ad5 To je taky trapná podpásovka.

ad6 U obou se řeší zmrdi v jejich pozadí. A to myslím rovnoměrně. A u obou mě vstávají vlasy hrůzou.

Ono by možná bylo lepší, kdyby se každý nad výtkou určenou svému favoritovi zamyslel, než aby to jen odpálkoval v jiném znění na druhou stranu.

Odesláno

Tak nevím jestli jsme se pochopili, ale snažil jsem se poukázat bodově (mimochodem děkuji za krásně bodově zpracovanou odpověď) na to, jaký blbosti se na Schwarzenberga vytahují (Tady nemyslím konkrétně Zemana) a na to, že si někteří neradi připomenou nedávnou minulost, že ani onen oponent nemá zrovna nad hlavou svatozář:)

Odesláno

No on už Karel vznešeně prošel více stranami, že? A já jak tam v čele jeho šiku vidím Zdeňka Svěráka, tak mi nějak přišly na mysl dvě věci. Jak tady kdysi kníže Karel podepsal (proti vůli většiny národa) radar v Brdech a Svěrák mu u toho s Vyčítalem, Parkanovou a jakýmsi najatým dealerem cigaret dělali křoví. A ještě angažovanost Svěráka ve vyděračské mafii zvané OSA, které platíme výpalné i za prázdné nosiče.

Možná pozadí těchto zlodějen jednou vyjde na světlo. Tak jak na Klausovu Lyvii spojitost se Smetkou, H-systemem a Šloufem.

Odesláno

Za otevření podobného tématu - tedy politiky - jesm od Kurta obdržel téměř půlroční distanc. Kdo si koho zvolí, je jeho věc. Nicméně, když už to tady je, tak můj názor je, že moc na výběr není - \"Z bláta do louže nebo Z deště pod okap\".

Přpomíná mi to pasáž z Cimrmanovy hry \"Vyšetřování ztráty třídní knihy\" konkrétně rozsazení žáků \"Blbeček-debil, blbeček-debil, jen támhle vzadu výjimka sedí dva blbečci vedle sebe\". Pro srovnání Blbeček s nálepkou BECHERA na čele a Debil co neumí ani pořádně česky.

Nemám koho volit.

Kamenujte mě, nadávejte, je to můj názor, ale asi si jako národ ani nic jiného nezasloužíme.

Petr nebo Pavel - Karel nebo Miloš - tuhle zemi dovedou do pekel.

Odesláno

FrantaCV, kam jsi to v životě dotáhl, že někoho nazýváš blbečkem a debilem? Mohl bys napsat své občanské jméno, abych se podíval na tvé životní úspěchy, jistě se o tobě psalo v nejedněch novinách, možná jsi byl i v televizi a jsi veřejně známá osoba nejen u nás, ale i v zahraničí..

Jinak posmívat se někomu, kdo byl ze své vlasti vyhnán v jedenácti letech, že neumí pořádně česky nebo že je rakušák je celkem ubohý.

Jinak bych ti doporučil shlédnout toto video, možná pochopíš, že není čemu se posmívat. Upozorňuju, že to video je z roku 2010, tedy z doby kdy neměl Schwarzenberg prezidentské ambice.

Odesláno

Charlie: V pravidlech je, aby se nevyvolávaly hádky ... oba dobře víme, koho \"Méďa\" půjde volit. Já do urny také lístek hodím a uvidíme ...

Odesláno

Charlie - beru tu jako pokus o vtip nevalné kvality, hádat se nebudu. Já mám jasno, Ty zřejmě taky a uvidíme, jak to celé dopadne. Každopádně včerejší blábol páně odstupujícího prezidenta (o emigraci) může mého favorita poněkud zvýhodňovat.

Klaus mi až do ledna 2013 nijak zásadně nevadil, ale to, co předvádí v posledním měsíci hraničí se sebedestrukcí - buď mu hráblo (a rodina ho v tom plně podporuje) nebo jsou za tím vyšší cíle, které zatím běžný občan nevidí (a až uvidí, bude překvapen).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...