Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno kartáček sem měl tam kde sem spal..takže nejblíž ložnici...ale pak stejně byl v obou:D

Guest Scratch
Odesláno

trosku nechapu proc dve koupelny v jednom dome, podle me zbytecny luxus, Kdyz jsem kdysi bydlel u svagra a hlidal mu nejakou dobu barak a zvirectvo, tak jsem do dolni chodil na zachod, a cistit si zuby a v horni jsem si uzival s pritulkou. Jinak ta horni byla uplne na ho...., kdyz pominu to, ze po party byla vzdy v havarijnim stavu :D

Ale co uz, doma to tak taky mame, ale protoze je to je dvougeneracni dum, takze ja mam treba rucniky, hrebeny a parfemy nahore i dole, ale kartacek a holeni jen nahore.... :)

Guest Scratch
Odesláno

jo, ted mam yves saint lorain pour l´homme

ale je to eau de parfum tusim, no proste se tim navonim a smrdim celej den :D:D:D. Neni to klasicka voda, protoze ta vyprcha asi za 3 hodiny...

[upravil dne 9/1/2013 12:17 od Scratch]

Odesláno

Scratchi ty jsi metrosexual ted jsi se prokecl :D

Btw ted uz me doufam nikdo nenarkne ze zbytecnejch a off topic temat co VUBEC nijak nesouvisej s autama, jelikoz vzdy budu moct ukazat link na tohle vlakno a rict : \"Cha, to moje jeste nic neni, podivej se sem !\" :D:aut

Odesláno

Jenomže tohle není zbytečnost. Pe.tr to musí vyřešit, přece nechceš vidět nešťastného předsedu jak bloudí a hledá kartáček a pastu.

Odesláno

Má doma několik krabic věcí do e-shopu. kdyby to chtěl vyřešit, vyhrabe v nich šňůrku na krk, provrtá kartáček, upevní kartáček na šňůrku a pověsí si ho vedle vchodových dveří na věšák. Kdykoliv dorazí dom, odloží klíče a pověsí si na krk kartáček.

Vyřešeno. :mrk

Odesláno

Přemo, všimni si toho textu v popisu - \"Výrobek je ideální i pro reklamní potisky\". Co myslíš, že se objeví jako další položka v klubovém e-shopu? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...