Rejty Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 mno kartáček sem měl tam kde sem spal..takže nejblíž ložnici...ale pak stejně byl v obou:D Citovat
jarmyl Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 asi jako Kveton - kartáčky máme nahoře u ložnic , snídám v práci a o víkendu mě dvakrát schody navíc nezabijou Citovat
MJSytic Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Hmm, v baráku máme 6 koupelen, ale kartáček mám jen v té vlastní A nemachruj předsedo jo Citovat
Medvěd Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Taky by se dalo vyřešit malým pytlíčkem na krk - a měl bys pastu s kartáčkem vždy po ruce [upravil dne 9/1/2013 12:03 od Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 trosku nechapu proc dve koupelny v jednom dome, podle me zbytecny luxus, Kdyz jsem kdysi bydlel u svagra a hlidal mu nejakou dobu barak a zvirectvo, tak jsem do dolni chodil na zachod, a cistit si zuby a v horni jsem si uzival s pritulkou. Jinak ta horni byla uplne na ho...., kdyz pominu to, ze po party byla vzdy v havarijnim stavu Ale co uz, doma to tak taky mame, ale protoze je to je dvougeneracni dum, takze ja mam treba rucniky, hrebeny a parfemy nahore i dole, ale kartacek a holeni jen nahore.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 jo, ted mam yves saint lorain pour l´homme ale je to eau de parfum tusim, no proste se tim navonim a smrdim celej den :D:D. Neni to klasicka voda, protoze ta vyprcha asi za 3 hodiny... [upravil dne 9/1/2013 12:17 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Scratchi ty jsi metrosexual ted jsi se prokecl Btw ted uz me doufam nikdo nenarkne ze zbytecnejch a off topic temat co VUBEC nijak nesouvisej s autama, jelikoz vzdy budu moct ukazat link na tohle vlakno a rict : \"Cha, to moje jeste nic neni, podivej se sem !\" Citovat
elton Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Jenomže tohle není zbytečnost. Pe.tr to musí vyřešit, přece nechceš vidět nešťastného předsedu jak bloudí a hledá kartáček a pastu. Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Má doma několik krabic věcí do e-shopu. kdyby to chtěl vyřešit, vyhrabe v nich šňůrku na krk, provrtá kartáček, upevní kartáček na šňůrku a pověsí si ho vedle vchodových dveří na věšák. Kdykoliv dorazí dom, odloží klíče a pověsí si na krk kartáček. Vyřešeno. Citovat
Andreww Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 A co ta pasta? Ještě to se musí dořešit...tu provrtat nemůže Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Kurt : Ty primo srsis inspirativnimi napady Citovat
Přema Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 :D:D:D:D , už to vidím v \"barvičkách\" jak má tohle vše na krku...... Citovat
Kurt Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Přemo, všimni si toho textu v popisu - \"Výrobek je ideální i pro reklamní potisky\". Co myslíš, že se objeví jako další položka v klubovém e-shopu? Citovat
Vvitty Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Hlavne bacha na zamenu toho drzaku na opalovaci krem s tim na zubni pastu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.