Havlicek.Lukas Odesláno 27. září 2017 Odesláno 27. září 2017 jeste tu C4 beru ale zbytek jsou jen honici TDi spotreb Citovat
Karkulák Odesláno 27. září 2017 Autor Odesláno 27. září 2017 Nebylo to tak jednoznačný, bylo tam víc zajímavejch kousků, jen co si tak pamatuju tak třeba corsa OPC, Toyota supra mk4, Civic TypeR, 200SX S14, Miata, saxo VTS, Golf mk4 VR6, ford sierra coupe... Citovat
PanOtakar Odesláno 1. říjen 2017 Odesláno 1. říjen 2017 Musel jsem Ti taky nechat prostor Ne, my nejezdíme, čekáme na nerez vejfuk Citovat
Karkulák Odesláno 1. říjen 2017 Autor Odesláno 1. říjen 2017 Já si řikal že tvoje neúčast bude mít nějakej důvod, když ten sraz máš skoro doma Citovat
Karkulák Odesláno 12. říjen 2017 Autor Odesláno 12. říjen 2017 (upraveno) I přesto, že jsem na zažátku vlákna tvrdil, že křídlo se mi nelíbí, musím nakonec uznat, že všichni co mě tu tenkrát hejtili měli pravdu, bez něj to prostě nebylo ono takže po pěti letech opět s křídlem. Upraveno 12. říjen 2017 uživatelem Karkulák Print ohodnotil 1 Citovat
Print Odesláno 13. říjen 2017 Odesláno 13. říjen 2017 Hezký koukám že zájemce na auto si ho neodvezl Citovat
Karkulák Odesláno 13. říjen 2017 Autor Odesláno 13. říjen 2017 Zájemce si nakonec raději koupil 206 s16 za poloviční cenu, potom se ozvali ještě dva, ale ti mi dodnes neodpověděli kdy se přijedou podívat a kromě autobazaristů to nikdo jiný nechtěl, takže jsem smazal inzerát a zatím si to nechám. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Karkulák Odesláno 13. březen 2018 Autor Odesláno 13. březen 2018 (upraveno) Tak auto stále nikdo nekoupil a asi ani nekoupí takže je na čase to trochu pofackovat na letošní sezónu Dneska se jen sešrouboval předek úplně na konec závitu a nasadila se nová bílá kola O.Z racing superturismo 7Jx16 ET16 s pneu TOYO proxes T1R 195/45 a proběhla první letošní koupačka O víkendu se budou na předku vyndavat helpry a bude se přetáčet zadní náprava o jeden zoubek, aby to kleslo ještě trochu níž Upraveno 13. březen 2018 uživatelem Karkulák PanOtakar a trucker1245 ohodnotil 2 Citovat
PanOtakar Odesláno 17. březen 2018 Odesláno 17. březen 2018 Zklamu Tě I bez helprů si to moc nedřeplo, ale už to neni tak uhopsaný a dá se na tom jezdit Citovat
Karkulák Odesláno 17. březen 2018 Autor Odesláno 17. březen 2018 (upraveno) To bude tim, že si tam přidal ty ložiska nebo ne? Já mam ty helpry stejně zmáčklý uplně nadoraz a v takovym stavu má ta pružinka na výšku asi 3cm, takže až to vyndam tak si to prostě musí o ty 3cm ještě sednout. Každopádně aspoň, že se zlepší ta úskákanost, to budu rád Upraveno 17. březen 2018 uživatelem Karkulák Citovat
PanOtakar Odesláno 18. březen 2018 Odesláno 18. březen 2018 (upraveno) Kvůli ložiskum, který tam chyběly a dalo se nový komplet uložení, jsem vyndal helpry, aby si to zase sedlo do výšky, kterou jsem měl Mám ještě teda v plánu pokrátit stab. tyčky, ale to na to nemá asi moc vliv, uvidím a poreferuju. Upraveno 18. březen 2018 uživatelem minimaxa odstraněna citace Citovat
Karkulák Odesláno 18. březen 2018 Autor Odesláno 18. březen 2018 To na to určitě nebude mít vliv, leda by se ti podařilo nějak prodloužit ten závit a potom posunout i to uchycení stab. tyčky dolu aby se to dalo sešroubovat níž. Ale to je taky všechno nemožný jelikož za koncem toho závitu je tělo tlumiče užší, takže závit tam neuděláš Každopádně přeju hodně zdaru Citovat
Karkulák Odesláno 31. březen 2018 Autor Odesláno 31. březen 2018 Můj peugeot si nakonec našel kupce, což znamená konec tohoto vlákna. Bohužel končíme smutnou zprávou Zájemce si pro to přijel až z Ostravy, z auta byl nadšený a tak si ho okamžitě odvezl. Už po cestě domů na dálnici někde u Brna ale nedobrzdil a nabořil superba před sebou. Ještě nemám fotky aktuálního stavu, ale podle slov nového majitele to snad půjde zachránit. Odnesli to hlavně plasty na předku, světla, kapota a v motoru nejspíš jen chladič + 2 airbagy v interiéru. Tak doufejme, že to dá ještě do kupy. Tímto se tedy loučím klubáci pokud se mi ale někdy v budoucnu podaří koupit 206 RC, 205 GTI nebo 106 Rallye/S16/GTI tak mě tu určitě ještě uvidíte Poslední fotka před nehodou Citovat
radim.1008 Odesláno 31. březen 2018 Odesláno 31. březen 2018 Ta od tebe nechtěla. Končit tu nemusíš. [emoji6] Citovat
Péťa Odesláno 1. duben 2018 Odesláno 1. duben 2018 @Karkulák prodej Peugeota nemusí nutně znamenat odchod z klubu Je nás tady mnoho takových, kteří nemáme nic od PSA a přesto jsme zde víc než kde jinde. Doufám, že máš prodej auta ošetřený smlouvou a peníze Ti kupující dal na ruku. Milan+ a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 1. duben 2018 Odesláno 1. duben 2018 Však @Karkulák nepíše, že odchází z klubu, ale že končí toto vlákno, aspoň tak jsem to pochopil já Citovat
Karkulák Odesláno 1. duben 2018 Autor Odesláno 1. duben 2018 Vsak to je jasne hosi taky netvrdim ze uz se tu nikdy neukazu. Spis jsem to myslel tak ze konci tohle vlakno. Chystam se kupovat vw nebo skodovku. Tak to sem prece nebudu sdilet do kategorie 206. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Karkulák Odesláno 1. duben 2018 Autor Odesláno 1. duben 2018 Smlouvu, převod a peníze jsme s kupcem samozřejmě hned vyřídili, jediné co jsme trochu podcenili je povinné ručení. Klučina ještě ani nevěděl ke které pojišťovně to bude dávat tak jsme se dohodli, že cestu domu pojede ještě na moje pojištění a až doma si to v klidu vyřídí. Pokud vím tohle je celkem zažitý způsob a provádí to takto spousta lidí. Bohužel to takto, ale nefunguje. V případě, že se nic nestane je to samozřejmě v klidu, dokonce i když by ho po cestě kontrolovala policie tak jen předloží zelenou kartu původního majitele a všechno je v pořádku. Ale pokud dojde k nehodě je problém. Jelikož pojištění v takovém případě zaniká v okamžiku převodu vozidla na nového majitele. Takže nový majitel bude muset zaplatit škodu na superbu ze svého, navíc dostal pokutu od policie za způsobení nehody a ještě nejspíš dostane pokutu za to, že jel s nepojištěný autem. A jako bonus do zápisu o nehodě policie napsala moji pojišťovnu a jméno nového majitele jako pojistníka, což je samozřejmě blbost. Takže aby toho nebylo málo novému majiteli ještě hrozí popotahování za to, že chtěl udělat pojistnej podvod. Takže lidi pokud budete prodávat svůj vůz, vždy trvejte na tom, aby si nový majitel udělal pojistku rovnou na sebe a to hned od prvního dne! Citovat
Péťa Odesláno 1. duben 2018 Odesláno 1. duben 2018 To nechápu. U nás Ti na úřadě nepřepíší auto, aniž by nový majitel neměl uzavřenu pojistku. Musí to doložit u okénka. Nejdřív na pojišťovnu, pak na úřad. Jinak to u nás nejde. Ale teď jsem konečně pochopil, proč to tak striktně vyžadují V každém případě to pro Tebe dopadlo dobře. Citovat
Karkulák Odesláno 1. duben 2018 Autor Odesláno 1. duben 2018 (upraveno) Na úřadě potřebujou zelenou kartu, aby viděli že je auto pojištěné, ale nikde už neni uvedené o jakou zelenou kartu se má jednat. Takže proto to nejspíš neřeší. Navíc to, že pojistka v případě nehody končí v okamžiku přepisu na nového majitele se člověk nikde nedozví. Je to napsané pouze ve stanovach konkrétní pojišťovny. Ani můj pojišťovák to jednoznačně hned nevěděl. Takže si tak řikám jak je potom možné aby to obyčejný člověk někde zjistil. Samozřejmě neznalost zákona neomlouvá. Ale já nepochybuju o tom, že tyhle složitosti jsou v tom pouze za účelem zmatení normálních lidí, aby se dostali do problémů a pojišťovny je pohly ždímat. Stačilo by dát do zákona, že změnu vlastníka vozu provedou na úřadě pouze s předloženou novou zelenou kartou na nového majitele, a bylo by po problému. Pro mě to samozřejmě dopadlo dobře, ale nového majitele je mi moc líto, jelikož se dostal do neskutečných potíží. Upraveno 1. duben 2018 uživatelem Karkulák Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.