Přejít na obsah

PanOtakar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

Vše od uživatele PanOtakar

  1. Vyfotím sedačky pořádně v týdnu. @Hafity Netuším. Kontroloval jsem vačku, ta je v pohodě, dál pro mě nemá cenu zkoumat.
  2. Začalo mlátit nahoře v motoru, tak jsem měnil vstřiky s tím, že to znělo jako vstřik po smrti. Bohužel to vstřik nebyl Něco za ně nabídni.
  3. @radim.1008 306 půjde do šmelcu, chceš ty sedáky?
  4. Super, děkuju. Zítra to kuchnu a mrknu na to.
  5. Ahoj, po čtrnácti denním shánění auta pro přítelkyni se přivezlo tohle popostrkovadlo. Je to 1.4HDI 50kW, 2005 rok, sem tam nějaká výbava. Dotaz: vrata od kufru s otevíraným okem - je tam nějakej častej problém, proč se nechce otevřít? Kabeláž, pojistky nebo to má nějakou svoji jednotku popř. motorek?
  6. Už to pomalu vypadá jako auto. Pažout dostal 15" plechy s tříletými pneu, což je pořád lepší než 14" ALU, kde tři byly stejný a jedno jiné s 12ti letymi pneu, který jsem foukal na 4bar. kvůli ucházení Pomalu se dolakovávají černé lišty kolem auta do barvy. Zrcátka v barvě a bez mechu. Btw, kdyby někdo tušil, kde je šteluňg nafty na čerpadle Lucas, radu ocením.
  7. Žádná bída, kromě kosmetiky to není. Bývalý majitel nechával dělat spoustu věcí, než to odstavil. Chybí doladit jen topení, kterýmu přestal fungovat panel, tak to někdo nabastlil natvrdo na vypínač.
  8. Sedačky jsou super, lepší než v nových autech. Udělal se takovej základ - filtry, oleje, náplně. - Díky tomu dost utichl motor, takže se ještě najezdí dost.
  9. Po nějaký odmlce jsem se zase vrátil v Peugeotu, sice ne nějak plánovaně, ale přišlo mi škoda nechat 306 sešrotovat a jak se říká "no neber to, za flašku" 1.9TD 66kW, rok 1999, 205***km. Rok a půl ležela v trávě, chytla na drc. Pršelo do ní, takže trochu plísně..
  10. Prodáno k novému majiteli. Ale bohužel zatím to nevypadá, že by se nějak staral.
  11. To je od předchozího majitele, kdy mu to propálil tlumič. Byla to dvoukoncovka, takže dva obloučky a rozpeklej plast. - Lištu kolem výfuku, která tam byla (ta, co je na RC) nemůžu nikde sehnat a když jo, tak si za ni frajer řekl 1000,- Prozatím je to zarovnaný, už to tak nemlátí do očí, ale i tak mi to je proti srsti
  12. Zatím se nic neděje, tak využíváme alespoň pěkného počasí. Klidně jsem pro se někde srazit v okolí Kladna a Prahy
  13. PanOtakar

    206 XS JP4

    Kvůli ložiskum, který tam chyběly a dalo se nový komplet uložení, jsem vyndal helpry, aby si to zase sedlo do výšky, kterou jsem měl Mám ještě teda v plánu pokrátit stab. tyčky, ale to na to nemá asi moc vliv, uvidím a poreferuju.
  14. PanOtakar

    206 XS JP4

    Zklamu Tě I bez helprů si to moc nedřeplo, ale už to neni tak uhopsaný a dá se na tom jezdit
  15. Potřeboval bych přitvrdit zadní nápravu, neřešil to někdo?
  16. Tak jo, dlouho se tu nic nedělo, tak alespoň napíšu, co se vše odehrálo a asi i odehraje. I když to v posledních dnech nevypadá, blíží se jaro a s ním i spojené opravy a úpravy. Máme hotové nové uložení motoru horní uložení tlumičů stabilizační tyčky čepy řízení uložení ramen komplet olej v převodovce - ten, co má být podle tabulek homoklouby vč. ABS kroužků náboje kol v přední nápravě vč. ložisek čidla ABS lambda sonda Kola JR3 koupil klubák na 307CC, tak ať to kouká pak ukázat A co budem dávat my, je dole na fotkách Rozměry kol - R17 8J ET35 + 1cm a 1,5cm
  17. Tak po hrozně znějícím zvuku nesoucím se po vesnici a městě, jsme nandali nerez tlumič Turboworks. Zní to líp (video zkresluje), dá se s tim už jezdit v klidu bez špuntů do uší.
  18. Po dlouhé době nějaká změna v podobě nerezu od svodů až po konec, kde je jen nerezová koncovka. Časem bude vzadu nerezový tlumič a přes zimu montáž nerezových laděných svodů, ať je komplet.
  19. PanOtakar

    P 207 sportovní pružiny

    Na 206 jsem měl při koupi pružiny H&R, koupil jsem nový TA a než jsem to složil uplně na konec závitu, přišlo mi to jen o trochu tvrdší než na těch H&R. Hlavně na těch pružinách to bylo takový uskákaný. Jestli Ti jde čistě o snížení, jezdíš s tim normálně a jen rekreačně to občas potáhneš, tak kup aspoň TA podvozek a nastavíš si výšku sám.
  20. PanOtakar

    206 XS JP4

    Musel jsem Ti taky nechat prostor Ne, my nejezdíme, čekáme na nerez vejfuk
  21. Nějaký to ježdění a focení po umytí
  22. PanOtakar

    Peugeot 206 RC

    To bych šel k doktorce pro prášky, jaký by na mě šly mrákoty Pěkná péče, tak to má vypadat
  23. PanOtakar

    Peugeot 206 RC

    Moc pěkný
×
×
  • Vytvořit...