Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Také se vám zdá, že na klubu je STÁLE blbá nálada ???

Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?  

1. 1. Také se vám zdá, že je na fóru "blbá nálada" ?

• Ano, mám ten dojem ....
      55
    • Ne, zdá se mi vše OK
      27
    • Nevím / Nechci odpovídat
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Guest Džůny
Odesláno

Radek Hurvajz: Odkazy jsou hned na začátku mého předešlého příspěvku. :papa Nic ve zlém.

Odesláno

Když jsem viděl název tohoto vlákna, říkal jsem si, že to je spíš ke stavu ve společnosti než tady v klubu.

Já jakožto nový člen, a ještě člen co zase nečte všechno co se tu šustne, bych rád napsal jak to vidím já. Z mého pohledu je toto opravdu dobře fungující klub i fórum. Zvlášť pokud si člověk uvědomí kolik je tady lidí, vláken atd. Já jsem za tu chvíli co tady jsem nesetkal s ničím hrozným. A holt se někdy stává, že ne všechno jde jak po másle. Kupříkladu co se málokde daří je domlouvat se na takových akcích, jak nyní pořádá Lukáš_307(za to má můj obdiv). Na jakémkoli fóru o čemkoli(auta, počítače, cokoli) je vždykupa nápadů ale nikdy se nic nerealizuje. Tady funguje tento bonusový přístup. A hlavně funguje to, že si tady lidé poradí s kdejakým problémem na autě(dnes tedy i kamna a topení :))

Můj závěr je, že někdy se nepodaří dostatečně vysvětli vše, tak aby byli všichni na stejné vlně.

P.S. na tohle by možná bodl chat - nevím jak se to dneska řeší, ale IRC co by běželo nonstop a kde by se každý mohl vykecat mimo fórum by nemuselo být od věci :)

EDIT:náhrada fuj slova vykomunikovat

[Edited on 15/1/13 20:24 by Almanil]

Odesláno

Zvažuji právě výrobu prahů, pedálů a přívěsků hodit na nějaký můj soukromý web a klukům jen poslat v SZ odkaz. Aby tady zase nevznikla kvůli nějaké drobnosti další napjatá atmosféra....

Odesláno
Zvažuji právě výrobu prahů, pedálů a přívěsků hodit na nějaký můj soukromý web a klukům jen poslat v SZ odkaz. Aby tady zase nevznikla kvůli nějaké drobnosti další napjatá atmosféra....

Chytrej kluk ;)

Odesláno
že, by?

P.S: Zajímalo by mě, kdyby ta anketa nahoře se dala vynulovat a teď se hlasovalo od nuly, jestli by byl výsledek aspoň stejnej...

[upravil dne 15/1/13 20:59 od davidekcz]

Tipuju ze po dnesni prestrelce by se to zase vysplhalo k 80% \"ano, blba nalada\" ...

Guest Džůny
Odesláno

Chmm, divné, dle ID v URL by ty odkazy měly směřovat přímo na ty konkrétní příspěvky.

Ano, myslím 19:10 a 19:18.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...