Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

John: Nejlepší by bylo, kdyby lidi používali mozek a žádná omezení se nemusela dávat :myslim Ale těžko některým vysvětlíš, že když má 24\" monitor a dá si tam avatar a podpis 640x480, kdy to má krásný a tak akorát, tak že když na to bude někdo koukat z mobilu, tak z toho bude mít velký prd :aut

[upravil dne 2.1.13 20:55 od MJSytic]

Odesláno

MJSytic : máš pravdu,ale to co píšu by bylo nejjednodušší cesta.A ty co neumí zapojit mozek by měli smůlu...A pak by se tu nemuselo řešit co se tu řeší.Chceš mít podpis a avatar=změn si to na přípustnou velikost.

Odesláno

Radku to jsem mockrát zkoušel ale občas mi to ten obrázek pokazilo - poměr stran atd - prostě to vypadalo divně. Takže raději zmenším v nějaké aplikaci a pak teprve nahraji.

Odesláno
StibTo : silně mi na těch fotkách připomínáš tohodle pána :D

Možná není náhoda že to je jeden z mých velmi oblíbených seriálů :aut

Odesláno

...ale aj tak je lepšie to zmenšovať v programe, lebo tí čo majú mobilné internety zbytočne sťahujú veľký obrázok a zbytočne čakajú dlhšie ako by bolo nutné...

Odesláno

Tak nic. Jebu na to :grr Poprvý po dlouhý době proklínám Linux. Podpis zůstane zatím takhle...

Btw málem jsem už tohle vlákno nenašel pze někdo nejmenovaný co má povolený inzerování neměl nic lepšího na práci než UPnout asi 12 prodejních vláken najednou ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...