Pavelbbk Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 StibTo : silně mi na těch fotkách připomínáš tohodle pána Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 John: Nejlepší by bylo, kdyby lidi používali mozek a žádná omezení se nemusela dávat Ale těžko některým vysvětlíš, že když má 24\" monitor a dá si tam avatar a podpis 640x480, kdy to má krásný a tak akorát, tak že když na to bude někdo koukat z mobilu, tak z toho bude mít velký prd [upravil dne 2.1.13 20:55 od MJSytic] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A ještě jedna věc, zmenšit obrazek vložený přes adresu jde velice jednoduše, stačí do adresy připsat rozměr http://radekhurvajz.over.cz/Obrazky/Hurvajz%20Baner.jpg[/img] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Takhle vypadá v tagu http://radekhurvajz.over.cz/Obrazky/Hurvajz%20Baner.jpg[/img] Citovat
John Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 MJSytic : máš pravdu,ale to co píšu by bylo nejjednodušší cesta.A ty co neumí zapojit mozek by měli smůlu...A pak by se tu nemuselo řešit co se tu řeší.Chceš mít podpis a avatar=změn si to na přípustnou velikost. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Radku to jsem mockrát zkoušel ale občas mi to ten obrázek pokazilo - poměr stran atd - prostě to vypadalo divně. Takže raději zmenším v nějaké aplikaci a pak teprve nahraji. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 StibTo : silně mi na těch fotkách připomínáš tohodle pána Možná není náhoda že to je jeden z mých velmi oblíbených seriálů Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Nj, to musiš to přepočitat nebo vyzkoušet aby zustal poměr stran správný Procenta počitat umí ne. děleno 100 krát třeba 75 oba rozměry;) [upravil dne 2/1/13 21:05 od Radek Hurvajz] Citovat
grim.sk Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ...ale aj tak je lepšie to zmenšovať v programe, lebo tí čo majú mobilné internety zbytočne sťahujú veľký obrázok a zbytočne čakajú dlhšie ako by bolo nutné... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To je pravda, ale někteří si holt s programem na zmenšení fotky nevědí rady Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Radku, přihlaš se na Úřad práce, že jim budeš dělat rekvalifikační kurzy na PC Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 radši ne , ještě by si tam nákou nabalil a ta by mu zakazala forum a měli bychom po ptákách... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To viš že jo, forum mi nikdo nezakaže, ani baba ani pracák:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 jo to mu přejete pěkný věci ,bud tam sou starý,nebo vošklivý nebo černý...:D Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Teď jsi to vykecal Navíc je Hurvajz (vzhledem ke svému věku) celkem naivní. Baba zakáže cokoli, co si usmyslí Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak nic. Jebu na to Poprvý po dlouhý době proklínám Linux. Podpis zůstane zatím takhle... Btw málem jsem už tohle vlákno nenašel pze někdo nejmenovaný co má povolený inzerování neměl nic lepšího na práci než UPnout asi 12 prodejních vláken najednou ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To se hochu pleteš, zakazat může, ale ne Hurvajzovi, asi by se divila:aut Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 podívej Mánička zakázala a šla z baráku,Hurvajz to řídí.... Citovat
Pepito Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Mám si taky nějak upravit můj podpis? Četl jsem tu někde,že nikoho nezajímá,čím jsme kdysi jezdili? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.