MartyAA Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Ahoj kolegové, včera, tj. 31.12.2012 nám v Klecanech někdo vykradl garáže a mě bylo odcizeno moje auto. Jedná se o Peugeot 306 Cabriolet, zelená metal. RZ 1SJ3827 a VIN VF37DLFZ230332523. Kdyby jste náhodou někdo měl nějaké info, budu Vám vděčný. Foto zde: http://www.martyaa.wz.cz/img/pictures/P1030415.jpg http://www.martyaa.wz.cz/img/pictures/P1030983.jpg + podpis.. Citovat
Medvěd Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Fešák - snad se najde ještě před rozřezáním Citovat
MartyAA Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 No doufám.. vůbec nechápu, že to dneska ještě někdo krade, je to auto za cca 40K. A to jsem tam ani neměl autobaterii, protože je v nabíječce.. Fakt to nechápu. Jestli já ho chytím.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Hele a proč to máš v inzerci/auta prodám?? Má to nějakej důvod? Citovat
MartyAA Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Rozhodně vím, že to sem nepatří, promiň Hurvajz, ale je to místo kam chodí hodně lidí z fora.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 No nejde o to kam to patří, ja spiš jestli jsi se neseknul, pokud to budeš chtit někam přehodit napiš mi SZ, nejsem si uplně jistý že sem chodí nejvic lidí. Hlavně bych ti přál aby se Cabrio našlo v takovém stavu jak opustilo tu garáž, zazraky se občas dějí, držím palce. Citovat
MartyAA Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Díky moc, taky doufám že se najde ideálně v takovém stavu, v jakém opustilo garáž. Nevím kam jinam to téma dát, jestli máš nějaký lepší nápad, sem s ním.. Citovat
davidekcz Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 ouou to je opravdu hrozný, k.rvy zlodějský, snad budeš mít štestí a najde se, ale ale... P.S: V pokecu by to mělo asi větší sledovanost... [upravil dne 1/1/13 21:02 od davidekcz] Citovat
MilanF1 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Lepší se je sekce pokec, ale to je mi líto, že Cabrio má dočasně jiného majitele, doufám, že se co nejdříve v původním stavu vrátí k původnímu do své garáže. Citovat
Sagic Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Tak to naštve, snad se najde.. Říkám si, kdo asi takový auto může krást, buď se pobavili nějací ožralové ze Silvestra, pak by byla šance, že se někde objeví (ale kde by vzali baterku). No a pak jedině, že si ho někdo vytipoval a šel najisto Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To pekne začína nový rok boli ukradnuté aj iné autá z garáží? Citovat
JirkaMTPO Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Jo, pánové a na takoví teď dostali AMNESTII. A to se vyplatí. Takže proč by to nezkusili? Co jim za to hrozí? Přinejhorším na zimu ušetří za nájem a topení (pokud mají kde bydlet), dostanou 2x teplé jídlo denně, doktora a kantinu obden + další vymoženosti a to vše za vámi odvedené daně. Sekat ruce by se jim za to měli = škoda mluvit. Hodně štěstí, ale asi víme všichni, jak to nejspíš dopadne. I tak držím pěsti a soucítím. Citovat
ozzy1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak to nasera,jak říká Jirka MTPO-sekat ku...m ruce. Citovat
John Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak tak snad se najde ja zastávám stejný názor,že každý kur.. zlodějský by měli usekat ruce a nebo aby s ním mohl naložit poškozený podle sebe,je to hnusný ale podle mě správný,zloděj zůstane vždycky zlodějem,a né aby se válel ve vězení.A jak pak vyleze zas škodil jak předtím. Citovat
rkolac Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tohle taky nějak nechápu,podle mne to vezmou nějaký mladý smradi,protože je to coool,jinak je to pech Citovat
MartyAA Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Jiné auto ukradeno nebylo nebo o tom zatím nevím. Ale sousedovi vedle mě ho vykradli. Já bych těmto lidem také sekal ruce, jako ve středověku. Hned by bylo poznat, že ten člověk je zloděj. Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak tak snad se najde ja zastávám stejný názor,že každý kur.. zlodějský by měli usekat ruce a nebo aby s ním mohl naložit poškozený podle sebe,je to hnusný ale podle mě správný,zloděj zůstane vždycky zlodějem,a né aby se válel ve vězení.A jak pak vyleze zas škodil jak předtím. Johne - zásadní prů*er je, že takovej klasickej čorkař se jde do lapáku \"dovzdělat\" . Jak píšeš, kdo jednou kradl, bude velice pravděpodobně krást dál - a my mu ve vězení ještě umožníme prošklení jak příště krást tak, aby bylo ještě těžší ho lapnout (hlavně aby věděl svá práva). Citovat
pyrone Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Strielat, bez vyzvania. Co je moje je MOJE a tym to konci Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tak co nejaky posun? Marty: mas spatny podpis, precti si pravidla fora, bod 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.