Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No doufám.. vůbec nechápu, že to dneska ještě někdo krade, je to auto za cca 40K. A to jsem tam ani neměl autobaterii, protože je v nabíječce.. Fakt to nechápu. :( Jestli já ho chytím....

Odesláno

No nejde o to kam to patří, ja spiš jestli jsi se neseknul, pokud to budeš chtit někam přehodit napiš mi SZ, nejsem si uplně jistý že sem chodí nejvic lidí.

Hlavně bych ti přál aby se Cabrio našlo v takovém stavu jak opustilo tu garáž, zazraky se občas dějí, držím palce.

Odesláno

Díky moc, taky doufám že se najde ideálně v takovém stavu, v jakém opustilo garáž. Nevím kam jinam to téma dát, jestli máš nějaký lepší nápad, sem s ním..

Odesláno

ouou to je opravdu hrozný, k.rvy zlodějský, snad budeš mít štestí a najde se, ale ale...:(

P.S: V pokecu by to mělo asi větší sledovanost...

[upravil dne 1/1/13 21:02 od davidekcz]

Odesláno

Lepší se je sekce pokec, ale to je mi líto, že Cabrio má dočasně jiného majitele, doufám, že se co nejdříve v původním stavu vrátí k původnímu do své garáže.

Odesláno

Tak to naštve, snad se najde..

Říkám si, kdo asi takový auto může krást, buď se pobavili nějací ožralové ze Silvestra, pak by byla šance, že se někde objeví (ale kde by vzali baterku).

No a pak jedině, že si ho někdo vytipoval a šel najisto :bacha

Odesláno

Jo, pánové a na takoví teď dostali AMNESTII.

A to se vyplatí.

Takže proč by to nezkusili? Co jim za to hrozí? Přinejhorším na zimu ušetří za nájem a topení (pokud mají kde bydlet), dostanou 2x teplé jídlo denně, doktora a kantinu obden + další vymoženosti a to vše za vámi odvedené daně. Sekat ruce by se jim za to měli = škoda mluvit.

Hodně štěstí, ale asi víme všichni, jak to nejspíš dopadne. I tak držím pěsti a soucítím.

Odesláno

Tak tak snad se najde :( ja zastávám stejný názor,že každý kur.. zlodějský by měli usekat ruce a nebo aby s ním mohl naložit poškozený podle sebe,je to hnusný ale podle mě správný,zloděj zůstane vždycky zlodějem,a né aby se válel ve vězení.A jak pak vyleze zas škodil jak předtím.

Odesláno

Jiné auto ukradeno nebylo nebo o tom zatím nevím. Ale sousedovi vedle mě ho vykradli. Já bych těmto lidem také sekal ruce, jako ve středověku. Hned by bylo poznat, že ten člověk je zloděj.

Odesláno
Tak tak snad se najde :( ja zastávám stejný názor,že každý kur.. zlodějský by měli usekat ruce a nebo aby s ním mohl naložit poškozený podle sebe,je to hnusný ale podle mě správný,zloděj zůstane vždycky zlodějem,a né aby se válel ve vězení.A jak pak vyleze zas škodil jak předtím.

Johne - zásadní prů*er je, že takovej klasickej čorkař se jde do lapáku \"dovzdělat\" . Jak píšeš, kdo jednou kradl, bude velice pravděpodobně krást dál - a my mu ve vězení ještě umožníme prošklení jak příště krást tak, aby bylo ještě těžší ho lapnout (hlavně aby věděl svá práva).

Guest Scratch
Odesláno

Tak co nejaky posun?

Marty: mas spatny podpis, precti si pravidla fora, bod 10

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...