Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, někdy před měsícem se mi stalo, že se mi při prudším brzdění objevila hláška o nefunkčnosti ESP. Nastartoval jsem auto znovu a bylo to OK.

Dnes se mi to stalo ale znovu a děje se tak pořád. Nastartuju auto, ESP ok. Nějakou dobu jedu a pak třeba prudčeji brzdím u křižovatky (ne zas drsně, abs nereaguje) a najednou ESP opět s chybou. Nastartuji znovu, chvíli jedu, prudčeji přibrzdím... ohraná písnička.

Máte tušení, co to může být?

Odesláno

Ja som mal taky probelem ze svojvolne mi to naskaovalo a postupne viac a viac, zvetrala ochranna gumicka na snimaci otacok kolesa, staci ze jedna chyba a uz sa to cele vypne takze urcite DIA ako sa tu uz par krat pisalo a pozriet ktore koleso vymenit snimac ( ja som ho musel vyvrtat lebo vobec nesie) a mas to hodnota okolo 20Euro BOSCH

Odesláno

v origo peugeot PP2000 proste to len sem tam zasvieti a potom zhasne 200km nič potom zas potom nič ALE NAVI FUNGUJE VžDY .....dia -bez zavad tak si vyber -vyberme

[upravil dne 30.12.12 19:33 od slavino1]

Odesláno
v origo peugeot PP2000 proste to len sem tam zasvieti a potom zhasne 200km nič potom zas potom nič ALE NAVI FUNGUJE VžDY .....dia -bez zavad tak si vyber -vyberme

[upravil dne 30.12.12 19:33 od slavino1]

myslím si, že to bude chtít očistit protikus snímače abs budou tam špony. :super
Odesláno

@slavino1: Navi by měla brát informace z čidel ABS/ESP zadní nápravy. Takže pokud máš problém s čidly vpředu, třeba se to na navi projevit nemusí...

[upravil dne 30/12/12 23:33 od Mike407]

Odesláno
To ale ty špony budou v ložisku :D
No v ložisku né ale z boku na něm, já je tam měl a taky se to takhle chovalo navi fungovala ale ESP ABS se rozsvěcelo. Dia hovořila PP snímač kola přechodná závada koherence a po rozkliknutí detajlu závady jsem viděl, že to rychlost kola měří, následovalo důsledné hledání proč výměna snímače nepomohlo tak nastalo čičtění mezi kinetákem a těhlicí je na to krásně vidět jak to bylo obalený nečisotou.Výsledek vyčišěno a funkční se starým snímačem ABS:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...