Přejít na obsah

Cult981

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

Vše od uživatele Cult981

  1. Cult981

    Servo problem

    Vliezol som pod auto a dole pri kolese na strane serva je pretrhnuta manzeta kadial vyteka ten olej... je mozne to opravit ci zacat hladat nahradny diel... vdaka vam..
  2. Cult981

    Servo problem

    Este sa chcem spytat ci tu nieje niekde na navod na vybratie mozno nejaku opravu spodnej hydraulickej casti ( ktora otaca kolesa , kde su manzety ...) dakujem
  3. Cult981

    Servo problem

    Dakuejm za pomoc a za ochotu.. dolezite je ze servocerpadlo funguje pokial ma olej niekde sa straca tak to bude hadam na opravenie nie na vymenu kazda cast je sialene draha..
  4. Cult981

    Servo problem

    Ked som vypol motor tak sa spenil a trocha ho vytielko... ale ale ked by som to zhodnotil okolo uzaveru ho az tolko vitiect nemohlo mal by som tam toho kopu ..
  5. Zdravim vsetkych. Tato tema tu uz bola rozoberana ale mam trochu problem sa v nej vyznat. Predvcerom som zaparkoval auto na parkovisku a zdalo sa mi ze sa volantom tazsie toci ale nejak som to neriesil pootocil som par krat a vsetko ok. Dnes som ale isiel pre priatelku a riadenie bolo otrasne... vratil som sa pozrel som do mierky serva a nic. Doplnil som kvapalinu vsetko sa postupne chytilo az islo dobre. Tak som siel prec a zacalo to znova postupe sa to zhorsuje az to vobec nejde a z volantom musim zapasit... ked som sa vratil znova chybala kvapalina. Moje otazky : 1. aka kvapalina do toho ide lebo je to elektronicke servo a nie mechanicke... 2. Podla toho ze ked do toho nalejem kvapalinu funguje to predpokladam ze servomotor nieje pokazeny ale kazdopadne by ma zaujmalo kde mi moze vytekat kvapalina dakujem za rady.
  6. Cult981

    Prevodovkovy olej

    Mne stale pride ze Total peugeot odporuca len z marketingoveho hladiska, tak isto ako aj do motora , ja som si zacal nalievat liqui moly a chod motora sa urcite zlepsil... Som v rozpakoch liqui moly je skoro 2x drahsi co mi nevadi ked bude kvalitnejsi... Akeho ste nazoru pojdem do risku ak tam nalejem liqui moly?
  7. Cult981

    Prevodovkovy olej

    Je doporucena nejaka znacka nasiel som od liqui moly za 12euro nakup... ja im verim... ma niekto skusenost s niecim inym??
  8. Zdravim pani hladal som a nasiel som aka vyskozita ide do inych aut vacsinou to bola 75w80 . Viete mi niekto poradit co tam ide a ak ano tak kolko? Mam 407 2.0HDi 6st. Vdaka za pomoc.
  9. Cult981

    Problem zo zaradenim rychlosti

    Nevadi a nebude to stejne z dovodu ze ja mam problem iba pri mrazoch..
  10. Cult981

    Problem zo zaradenim rychlosti

    Vdaka , takze aj ked by som to rozrezal tak by som sa ta sprejom nevedel dostat, ci rezat by to bola velka chyba , teraz najblizsi cas nebudem mat moznot to riesit zpod auta....
  11. Zdravim vsetkych mam problem a neviem prist na jeho riesenie ani pomocou fora... tak by som chcel vediet ci nahodou nema niekto skusenost zo zamrzanim ryclosti ale nie v motorovom priestore ale priamo pri riadacej pake... Problem je v tom ze sa neviem dostat cez tu gumenu manzetu pri pake vid foto, chcel by som vediet ci je na to nejaky specialny trik alebo ci to mozem rozrezat a nasledne zlepit, co tym ryskujem ked to spravim, potrebujem to premazat niekde mi to tam vo vnutry zamrza, prisiel som na to tak ze som naprv vyhrieval motorovy priestor a potom som vyhrial priestor na ktorom je fotka potom sa to spojazdnilo.... Vdaka za pomoc
  12. Cult981

    Problém ESP/ASR

    Ja som mal taky probelem ze svojvolne mi to naskaovalo a postupne viac a viac, zvetrala ochranna gumicka na snimaci otacok kolesa, staci ze jedna chyba a uz sa to cele vypne takze urcite DIA ako sa tu uz par krat pisalo a pozriet ktore koleso vymenit snimac ( ja som ho musel vyvrtat lebo vobec nesie) a mas to hodnota okolo 20Euro BOSCH
  13. Cult981

    check engine

    Moze to byt viacej veci, napr EGR , lambda tazko takto treba to dat na poriadnu dia..
  14. 1.Mal by si tam mat 205/60 R16 ked to mas na rozmer 55 tak to musi byt dost nizke, az tak to nevadi ale ja mam tych 60 v predu mam povodne narazniky a dost cast oto sucham ked niekde parkujem a je tam obrubnik tak iba cuvanim planujem kupit na leto 225/55R17 to trosku zdvihne auto. 2. Olej ked som kupil auto som mal poveodny, potom som dal valvoline ale dostal som ponuku na prihlasenie sa ako priameho zakaznika Liqui Moly a davam tam TOP TEC 4100 a velmy sa sprijemnil chod motora naozaj som velmy spokojny z tym olejom. 3. Rozvody: Gates, pumpa SKF, vsetko su to prvovyroby. [Edited on 22/12/12 15:33 by Cult981]
  15. Cult981

    Zaradenie rychlosti iba 3 a 4

    Ano juve mal si pravdu, bolo to iba zamrznute na tiahlach kamarat uz kupuje spray na to a ze to bude v poriadku ale kusok ma to vytocilo. Ale uz som kludnejsi.
  16. Zdar ludia, dnes rano sadnem do auta a stalo sa mi nieco dost zvlastne , chitim paku a vedel som zaradit iba do 3 a 4 prevodoveho stupna do boku mi to proste neslo na jednotku alebo dvojku alebo na 5ci6stku . Ako keby tomu nieco branilo a velkou silou som na to ist nechcel. Nasiel som tu par vlakien kde sa ale rozoberaju vsetky rychlosti. Pisu o nejakych tiahlach . Nechapem to lebo vecer som s autom normalne prisiel zaradil 1 a nechal nic som si nevsimol. Rano som sa dol do auta ale nevim ci som vyradoval jednotku proste som to uz nevedel dat do neutralu. Na rychlostiach ktore sa daju zaradit sa viem pohnut aj na 3 aj 4. Tak skuste mi poradit lebo som bol kvalitne nasrany ze z nicoho nic v noci sme mali okolo -10.
  17. Cult981

    Vstreky , Ultrazvuk

    Tak bolo to dost narocne lebo som mal auto v \"oprave\" z dovodu zlych zimnych startov, ten mechanik to ale dost pokaslal. Od nervov bez pladby som od neho zobral auto lebo mu to trvalo 3 tyzdne a na nic neprisiel. Zobral som auto a netahalo, stratilo aspon 70koni, (podla astri co som mal predtym to trosku viem posudit) proste z 0 na 100km 18sekund proste des. Zacali sme riesit vsetky veci okrem vstrkov lebo zevraj boli na testoch). Takze turbo , podtlaky, palivova sustava, pumpy, tesnenia... proste bolo toho strasne vela, prisiel vacsi mraz a z auta sa zaclo parit a nafta vsade na motore. Prisli sme na to ze ten super mechanik nedotocil vstrek a ho prerazilo. Vystrelovalo to prepadovu hadicku. Pre istotu som si kupil hadicky zhruba o priemere koncovky prepadovych hadiciek a zmeral som kolko nafty ide do prepadu. Dva vstreky boli ok a jeden pustal viac ale ten vadny najviac. A ked sa vratime na zaciatok fora tak predtym ako dam na repas alebo na ultrazvuk ten jeden vstrek ktory sice chodi nemam stratu vo vykone ale najviac ho podozrievam z toho ze sa mu nechce startovat, nema to uz co ine byt.
  18. Cult981

    Vstreky , Ultrazvuk

    Tak ja som bol v origo Peugeote a zaplatil som za repas 260Eur, zatial to ide ako ma. Funguje to tam dokonca tak ze tvoj vstrek zoberu na vymenu za repasovany a je tam potom doplatok za vyemnu atd... Takze neviem kam to oni posielaju. Cena na novy je u nich nejakych 400 a za repas nejakych 230 + robota samozrejme.
  19. Cult981

    Vstreky , Ultrazvuk

    Ked budem pisat k tomu sencu, situacia bola takze, ze mu kamarat poslal vstreky na chryslera za vopred dohodnutu sumu, nakoniec si pre nich musel ist sam lebo po fuske mu povedal cenu skoro 2x vacsiu... tak preto ma tato oblast nezaujma. Takze s tym Autodoprava Tesar Plzen ma niekto skusenost ze ich daju dokopy? Lebo ak som to spravne pochopil tak TP spol na to nema vybavenie , konkretne na tie siemens... Celkom som nepochopil co sa moze pokaziat na tom ultrazvuku..
  20. Zdravil ludia byvam na v Kosiciach a chcel by som vediet vsetko o ultrazvuku vstrekov, videl som tu pra vlakien o tom ze t obolo spomenute ale priliz malo skusenosti. Chcel by som vediet ci sa to oplati. Kde v oblasti Kosic by som to mohol zrealizovat, niekto seriozny zo skusenostami.( som ochotny to poslat vsade okrem BA, senec lebo znameho oklamal a nebol jedniny) Koko je primerana cena? Vase skusenosti a zmeny. Ci nakoniec nieje lepsie riesenie dat na repas a aj tam porosim nejake rady a firmy. Vdaka.
  21. Cult981

    Špatně to startuje

    Kontrolkov sa riadit urcite neda, ked tak chvilocku pockaj v 0-polohe a potom sa ti znova rozsvieti. Zo startovanim mam taky isty problem proste to dlho toci. Ked naskoci tak tak ide nerovnomerne ale ako pridam aspon na otacky 1500 tak sa to ustali. Moj nazor a skusenosti: V mojom pirpade to starter byt nemoze z dovodu ze ked motor naskoci ide to nerovnomere ako spominane \"na 3 valce alebo to video \" starter bol aj von a bol v poriadku , proste to nema nic spolocne. Zhavice som menil mesiac do zadu spolu z palivovym filtrom. Mne to vychazda na vstrek ktory ma problem ked je mraz. Mal som vstreky na dia, nie na lavici. A pracuju 96% 96% 112% 96%. Takto to vizera ked je auto na volnobehu teple. Ked sa prida plyn tak sa sa to vyrovna na 100%. Moje riesenie je, ze vypratavam garaz a auto budem garazovat zhruba +-0C. Ked mi pride nahradne auto dam vstreky na ultrazvuk a pripadne vymenim ten jeden co mi ide na viac %. Kazdopadne ak ma niekto nejaky lepsi plan necham si poradit.
  22. Urcite , najlepsie to skusit od toho najednoduchsieho.
  23. Kamarat napojil na moju 407 tuto diagnostiku http://auteltech.com/ a napisala nieco ohladom egr, mal som urvanu hlavicku z egr takze to mzoe zavisiet aj od typu problemu pricom neviem ako dlho som na tom jazdil ale to trhanie je podla mna na mojom aute sposobene vstrekom, zacalo to teraz v zime mozno raz , dvakrat som si to vsimol. Pokupujem na to nejake aditiva a dam vediet ci to nieco spravi. Dam si aj poradit ked ma niekto skusenost. [Edited on 8/12/12 14:22 by Cult981]
  24. Nedavno som menil EGR aj zhavice, dokonca som trafil rovnake egr a netrebalo ho ani kalibrovat, mal som ho na dia a pracovalo spravne. Co sa tyka tych hadiciek tak pokial si spravne pamatam tak by sa nemaly dat vymenit. Neskube ti to iba za studena ?? Mozno to bude iba hlupa zhoda nahod, ze ti to zacalo po vymene ja som mal raz problem zo vstrekom v zime a taka prva pomoc su na to aditiva, dobra skusenost s liqui moly na precistenie mne to pomohlo , kupujem to v urcitych intervaloch. Ked si nebudes vediet v com to je tak dia , ked ma egr nejaky problem urcite bude plakat, potom pozriet rozne parametre, turbo , vstreky tlaky...
  25. Cult981

    zlobí zámek 5 okna

    Ja ten problem mam uz rok nerisil som to ale som presvedceny ze to je v kabelazi. Sprava sa to tak ze niekedy sa mi to samo otvori , ked napriklad odomknem auto alebo otvorim dvere, proste pri kazdej zmene napatia. Ked chcem niekedy otvorit kufor tak sa mi otvori to okno. Viem dokonca aj kde je problem . Ked otvorite okno tak je tam led pasik brz (407 sw) na nom je plastovy kryt, dost na silu sa da dat dole a pod nim je splet kablov treba ich premerat alebo vymenit ale v peugeote vam daju celu kabelaz pre cely zadok auta, takze aj svetla atd.... Proste ked som to videl tak som si povedal ze budem musiet mat naozaj vela volneho casu aby som to riesil... ked sa niekomu do toho chce tak si potom rad necham poradit....
×
×
  • Vytvořit...