Přejít na obsah

Rabaad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Merklin
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rabaad's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj lidi ,čeká mě výměna posilovače brzd takový mě zajímalo jestli už někdo máte zkušenost.prosim jak tam drží ta elektrická bedna před posilovačem v prostoru motoru. Předem díky.
  2. Tak koukám že nejsnazší bude asi odpojit na chvilku výfuk od motoru a zkusit to projet
  3. No ptám se proto že ta moje babi ukazuje na dia. Fap ok z 30 procent zanesený čidlo jedno je mezi katalizatorem a fapem a druhý za fapem . Mezi motorem a katikem nic není pokud vím . Tak se jen pidim po tom jestli se to dá nějak poznat že je ucpanej katalizator.
  4. předem se omlouvám za možná blbý otázky A podle čeho to ten přístoj pozná?
  5. Zdravím všechny ve spolek. Mám takový dotaz jakým způsobem se dá diagnostikovat ucpaný katalizator u 1.6 hdi . Předem díky za rady
  6. Rabaad

    1.6 hdi zvlastny zvuk

    je to slyšet jen v nízkých otáčkách (volnoběh)?
  7. Rabaad

    1.6 hdi zvlastny zvuk

    Taky my to před pár dny vydávalo prapodivný zvuky přibližně z míst které popisuješ.Spotřeba mě šla lehounce dolů a líp to táhlo ,protáhl sem to tenkrát na vyšší otáčky do táhlího kopečku a přestalo to a vše se vrátilo do normálu .myslím si že to asi zablbnul EGR ale je to jen doměnka k vyndání a vyčištění egru sem se ještě nedostal
  8. Rabaad

    EGR

    Nazdar chlapáci mám1.6HDI a zajímalo by mě jak se projevuje špatná funkce EGR ventylu. Proč se na to ptám?Dneska se my začal z motoru lynout neobvyklej zvuk,pouze na volnoběh jakmile přidám plyn nebo jedu na kvalt tak to zmizí.Po otevření kapoty první co mě podle zvuku napadlo byla dirka v sání nebo ve výfuku.Ale jde to od EGR nebo od rozvodu.Při jízdě my příjde že auto začalo bejt živější a spotřeba o cca 1l dolu.Zítra se chystam ventyl sundat a vyčistit.Dík za názory.
  9. Zdarec pánové letos na začátku léta mě přestal fungovat posilovač brzd ,závada byla ve vadném zpětném ventylu podtlaku posilovače brzd naboptnala v něm gumička po obroušení o cca o 3mm na průměru vše OK .Tak sem koupil novej a dneska ten samej problem,rozebral sem ventil a gumička napuchlá jak v 9 měsíci těhotenství .Tak kde je sakra chybička.
  10. Rabaad

    Brzdova kvapalina

    zdar chlapáci tak 14 dní spátky my přestal fungovat posilovač .závada spočívala ve zvěčené gumičce ve ventylu na posilovači když sem obědnával novej u Peugetu tak se my tam snažili nakukat že prej sem dolil asi jinou brzdovku ,nevím teda jak se do toho podtlaku mohla dostat ale je fakt že před časem sem dolejval koupenou u pumpy protože sem byl na cestách a zničeho nic my to hlásilo minimum v nádržce.co vy na to pardi.
  11. Rabaad

    Bubliny na zadních dveřích

    Tak se obáuvám že v době kdy sem bubliny oběvil tak auto bylo pod zárukou,takže ten kdo má po záruce má asi smolíka
  12. Rabaad

    Bubliny na zadních dveřích

    no nevím mě řekli v Sokololvě že je to výrobní vada ,ta lišta stoprocentně,skusim najít fakturu
  13. Rabaad

    Bubliny na zadních dveřích

    Ahoj draci měl sem přesně taky to co vy nejdřív puchýřky na pátých dveřích a další rok se mi oběvili pod lištou .Obojí je prý výrobní vada a bezplatně my to opravili v servisu.Je fakt že v tu dobu to bylo pod zárukou ale za skoušku nic nedáte .
  14. Rabaad

    Aditivum do nafty + nafta

    Nazdar chlapáci taky používám VIF i když tuhle zimu mi to k ničemu nebylo ale musím uznat že manželčino DCI bez VIFu končí se startama kolem mínus 10stupnů s vifem startuje do minus 20 .Já ho dávám jen v zimě ale uvažuju na zimu tankovat v německu.
×
×
  • Vytvořit...