Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

by mě zajímalo...

Recommended Posts

Odesláno

Lidi poraďte....

teďka poslední dva víkendy stojej ve východních čechách (Hradec, Pardubice, Chrudim) auta s červenou vlajkou.....

a stojej tam třeba 6 hodin....

nevíte o co de? mě to furt vrtá hlavou...:bojim

Odesláno

A pro koho? nejakej statistickej urad?

Ja jenom, ze v tomto pripade je teda jejich pracovni moralka znacne \"velka\" a vysledky teda delaj stylem napiseme nejaky cislo mezi 10 a 100.

Odesláno

To nevim :roll

Ale ja kdyz okolo nich jezdim, tak se mi zda, ze zapisuji :super

Ale statistika je stejne jeno presne zpracovani nepresnych cisel :roker:mrk

PS: V novem foru jsou pekni smajlici

Odesláno

ja jsem jel pred casem nahodou do mostu a faktem je ze to bylo jen v urcitem kraji. a tak to jste me uklidnili, ja si rikal, ze delam tolik prestupku, ze porad pisou? a ono je to vklidku, jsen jsem statisticky zaznamenan, uf. :roker

Odesláno

na jizni morave to samy...auta u krajnice a cerveny vlajecky :) teda jen na silnici č. 55 ktera spojuje Breclav a Uherske Hradiste

Odesláno

Včera jsem jich při cestě Krnov - Prostějov potkal nejmíň dvacet.

:myslim

Jestli dělají statistiku, tak asi zdvojenou, protože na výjezdu z Olomouce, kde není kam uhnout byli asi tři na 2 km a na trase Bedihoš? - Prostějov byl jeden na konci Bed. a druhý na začátku PV. Možnost změnit trasu byla jen po polních cestách.

BTW: ten na začátku PV byl normální silničářský sypač asfaltu...

[upravil dne 27/6/05 Gotrek]

Odesláno

každých 5 let (teď je rok 2005) se provádí celorepublikové sčítání dopravy.

na každé sledované silnici ( dálnice, rychlostky a 1. třídy) jsou měřící stanoviště, třeba i tři na 2 km.

pak se to vyhodnocuje a dá se z toho zjistit nárůst dopravy atd...

studuju stavárnu obor dopravní stavby a ve cvičení jsme na to řešili příklad

Odesláno

V Práglu takhle občas nějaký studentíci lítaj od auta k autu na křižovatkách, když je červená. Trochu riskantní koníček!

Jinak smysl to určitě nějakej mít bude, nejspíš, jestli by se vyplatilo odklonit dopravu jinudy, v budoucnu postavit širší silnici, apod., ne? :myslim

Odesláno

Je to pro sledování vytíženosti silnic. Takže když uvidíš takovou hlídku, tak to přez ručku párkrát vzít dokola kolem nich. Tím se navíší číslo počtu projetých vozidel a při vyhodnocení se ŘSD rozhodne udělat širší a lepší silnici. ;)

Nebo aspoň zalepý ty největší díry, ty do kterých se s přehledem vleze celý kolo od traktoru :mrk

Odesláno

tak to si me potesil, protoze oni stali u nas na silnici treti tridy (z Pardubic Civic na Herm. Mestec), ktera je frekventovanejsi nez statni, a ja jsem je malem sejmul (nechtit) - tak doufam, ze to bylo aspon za 10 \"aut\" ;) a doufam, ze ji co nejdriv opravej....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...