PACHO Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Tak, a dneska ma normálne Peugeot na s ral. Už kdesi som písal, že mi odišli tyčky stabilizátora na prednej náprave (47 tis. km.) no co už, žiaden problém, auto ešte v záruke, ale hlboký omyl. Dnes som sa chcel objednať na ich výmenu, a v servise mi bohorovne zahlásili, že na to sa nevzťahuje záruka, že je to bežné opotrebovanie, tak oko brzdy, tlmiče , ....že tyčky vymieňajú len do 20 tis. km. Pri otázke, kde je to v záručných podmienkach napísane, že sa na to nevzťahuje záruka, mi odpovedali, že je to ich interný predpis. Čiže takto sa môžu fakticky vyhovoriť na všetko, či sú to žhaviče, vstreky motor závesy na dverách, kľučky ..... Takže z toho my vychádza, že celé predĺženie záruky je zo strany slušne povedané, len maketingový ťah, ako od ľudí vytiahnuť peniaze z vrecka. A teraz kto máte skúsenosti raďte: 1.vykašlať sa na celú záruku, a dať si to opraviť a zacvakať . 2. napísať sťažnosť na Peugeot, že mi odmietli vykonať záručnú opravu? 3 Bojovať o opravu, písať stažnosti na SOI, do televízie, súdiť sa s nimi..... Podľa mňa životnosť tyčiek určiť na 20tis.km, je zvláštne, potom o čom je to auto? Pritom s autom jazdím veľmi opatrne a dávam si pozor, cez reterdéry chodím doslova krokom. Skoro polovicu km som najazdil na dialnici. Predné brzdové obloženia mam po 47 tis. km opotrebované asi na 1/3, atd.... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 zkusil bych dotaz na Peugeot SK, ale moc si od toho neslibuj:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 bez šance, prostě to podleha opotřebení , to je jako bys chtel reklamovat pneu ze maj po roce o 1mm vzorku min Citovat
OK406 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 :myslimZajímavé. Takže když si koupím nové auto a dej me to mu, že mi odejdou tlumiče či jiná součástka a budu mít najeto např. 30 000 km, tak se mi na to záruka nevstahuje? Jak mám jako zákazník vědět, co je a není uvedeno v interním předpisu, když se jako fyzická osoba řídím záručními podmínkami a tím, co je uvedene v nich. Když se dodržuji vše, co je uvedeno v záručních podmínkách? Jak již napsal ozzy56, zkusil bych dotaz na zastoupení Peugeot SR. Jinak by měli jasně napsat do záručních podmínek i odkaz na interní předpisy a ty následně na vladný náklady zákazníkovi zdarma sdělovat. Ještě, že si nemohu se svým platem dovolit koupit nového Peugeota. To bych je s interními předpisy ihned někam poslal = slušně. Nejen, že jsou to pouzí lokajové-měniči, ale takové to výmluvy jsou opravdu na :bacha:bacha:bacha !!! Člověk se nesmí nechat!!! PACHO jen se tě chci zeptat, zda-li si byl při koupi vozidla řádně seznámem prodejcem o tom, že kromě Záručních podmínek vozidla, se k tomuto vztahují i interní předpisy a vyhlášky a taky, kde je najdeš??!!! Myslím, že toto ti prodejce nesdělil, čímž porušil jisté ustanovení a zamlčel ti skutkovou podstatu věci. Na toto bych se jej zeptal a následně i na to dal dotaz na zastoupení Peugeot SR. To by mě zajímalo, jakou výmluvu by ti napsali:D:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik. A následně bych celou věc podstoupil přímo do továrny Peugeot ve Francii, ať vidí, jak to chodí v zastoupení Peugeot v SR. Citovat
omegaalfa Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 asi bych se klaněl k variantě 1., tyčky nejsou zas až taková položka a nechá se to vyměnit na parkovišti před barákem....u varianty 3. bych se obával nějakého strženého šroubku, přeštíplého kabílku, nařízlé hadičky ..... jinak pokud se podíváš na nějaký motoristický pořad, kde se novináři chlubí, že oholí nové pneu na letišti za 2 hodiny....tak se nediv:D Citovat
hawkey Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 No nevím jak na Slovensku, ale já jsem se tím teď docela zabýval, páčto jsem objednával nové auto u Peugeot a dostal jsem dokument, kde bylo naprosto jasně napsáno, na co se záruka vztahuje a na co se nevztahuje. Nemyslím si, že by to byl nějaký interní předpis ... A tyčky stabilizátorů stejně jako veškerý ostatní spotřebák pochopitelně pod zárukou nejsou. Citovat
PACHO Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 Zatiaľ vďaka za názory. Najviac čo ma vytočilo, že som si priplácal Optivay záruku, práve kôly takémuto pripadu. Zaplatil som niekoľko 100€ a toto považujem za ofajč. Konkretne v záručných podmienkach je napísané: Zmluvna záruka sa nevzťahuje na výmenu dielov podliehajúcich bežnému opotrebovaniu v dôsledku používania vozidla, počtu najzdených kilometrov, ..... Ide najme o nasledovné diely: brzdové doštičky, brzdové obloženia a kotúče, pneumatiky, spojka, batéria, remene, tlmiče, ramienka stieračov skla, sviečky, žiarovky, batérie a poistky, atd... čiže tyčky stabilizátora je \"atd\". a najlepšie je to, že do auta montujú súčiasky, ktoré majú plánovanú životnosť 20tiskm, tomu sa mi ani nechce veriť. Ja teda neviem, žiarovky púoistky ,kotúče ... to by ma ani nenapadlo isť opravovať na záruku, ale tyčky stabilizátora, no neviem proste . tak ďakujem pekne za takúto záruku. Citovat
OK406 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Pokud je toto přesně uvedené v Záručním listě (podmínkách), tak by se záruka měla vztahovat i na tyčky. Jelikož jak se moudře pravý v zákoně, co ne psané je dané a co není psané je dovolené. Čiže záruka platí! Jak mám poznat, co je spotřebný materiál? Nejsem odborník a není mou poviností to vědět. To ti musí říci přesně + dát písemně prodávající. Jen škoda, že nikdy si nebudu moci koupit nové auto. to bych je při přijeji normálně požádal, aby mi vše řádně vysvětlili + písemně potvrdili, co je a co není v záruce a vše jednotlivě uvést! Myslím, že bych byl bez auta, kdyby mi to mseli vše dle zákona a jejich povinností vysvětlit!!! Takže se nedat. Jinak až budu potřebovat například nové tyčky stabilizátoru, tak napíši členu Badisak, že potřebuji ,,atd.\" a on jistě bude vědět, co chci. A nebo v AK či samotné prodejně Peugeot, řeknu, že chci ,,atd\"!! Mají to syčáci dobře vymyšlené. To by mě zajímalo, co by na toto řekl zkušení a věci znalí právník!!! Citovat
omegaalfa Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 to OK406: při koupi naslibují vše a po platbě už není záruka na nic; zkušený právník skončí s vyměněnými tyčkami a za 14 dní se mu projeví nějaká \"nečekaná\" závada po návštěvě servisu .... jinak nelituj, nové auto jsem měl jednou a byly to nejvyhozenější peníze v životě Citovat
PACHO Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 OK 406 vďaka za zaujímavé podnety, ktoré určite zužitkujem. Prvé čo som spravil, napísal som rovno do Peugeotu vo francúzsku otázku, či je pravda, že Peugeot montuje do svojích aut súčiastky, ktoré majú plánovanú životnosť 20 tis. km. tak som zvedavý či mi vôbec odpovedia a čo?: Taktiež píšem sťažnosť, o neprijatie záručnej opravy do servisu. koncesionárovy. Veľké nádeje si nerobím, ono tie tyčky by som si dokázal aj sám vymeniť, len sa pýtam prečo, keď mám záruku na auto? Dám info, ako dopadnem. Citovat
Usiak; Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 PACHO: Peugeot na Slovensku su jednoducho odrbavaci. Mali akciu ze zlava 30% na originalne diely Peugeot pre starsie auta. Jedina vynimka z nahradnych dielov boli karosarske diely a stierace. Ja somar som chcel novy akumulator s originalnym Peugeot objednavacim cislom. No zrazu som sa u koncesionara dozvedel, ze na akumulatory sa zlava tiez nevztahuje. Je azda akumulator karosarsky diel? Po vyhrazkach SOI si to jednoducho dodatocne doplnili do podmienok zlavovej akcie a bolo po parade. Ale ako chcu. Peugeot do rodiny uz nikdy! A sme dost velka rodina (cca. 25 aut). Preco Ti to pisem? Lebo v CR na tuto zlavovu akciu kupili prispievatelia fora akumulator so zlavou 30% bez problemov. Citovat
PACHO Odesláno 28. prosinec 2012 Autor Odesláno 28. prosinec 2012 No tak som fakt zvedavý, ako zareagujú. Už raz ma v Poprade vytočili, keď mi odmietli spraviť záručnú opravu, kde ma riaditeľ p. Lazistan, poslal s opravou tam, kde som si kúpil auto, a toto je druhý bonbónik. V podstate nie je to náročná oprava, mam už spravenú ponuku na opravu, kde jedna tyčka vyjde na neakých 15€ + oprava 20€, čiže žiaden svet. Ale osobne si myslím, že nie je normálne, aby do aut montovali súčiastky, čo majú životnosť 20tis.km. Jednoducho tyčka stabilizátora nemôže byť spotrebák, lebo v konečnom dôsledku, fakticky auto ako také je spotrebák, tak načo vôbec je záruka, a ja somár som k tomu ešte vysolil vyše 200€, za predĺženú záruku, aby som mal \"pokoj\". Tak ďakujem pekne. A keď to už ma byť spotrebák, tak to musí byť napísane v knižke, tak ako napr. brzdové obloženie, skontrolovať x krát, a keď sa zistí že je pod normu, vymeniť, alebo každých 120 tis. km vymeniť a pod. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Problém je v tom, že když slyšíme slovo ,,záruka\'\', tak si myslíme, že máme s opravama vystaráno a ono ouha--je v tom milion vyjímek a upřesnění, takže pak zjistíš, že vlastně žádnou záruku nemáš Jednou mi vysvětloval kolega ,,záruku 7 let\'\' v Mountfieldu :D, v podstatě záruka není na nic a když--tak dají reklamovanou součástku k jejich odborníkům a po měsících ti napíšou, že nemáš pravdu... Citovat
PACHO Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 ozzy Tak toto som už zažil s tlačiarňou Canon. Tesne pred ukončením záruky sa mi pokazila, odviezol som ju 100km do servisu, len nato aby som sa po dvoch týždňoch dozvedel, že odišla hlava, na ktorú sa nevzťahuje záruka, a nová stojí viac ako samotná tlačiareň. A keď si ju nevyzdvihnem do 5tich dní, tak mi budu účtovať skladné. Naopak zase HP pri reklamácii doslova na počkanie mi vymenila kus za kus. Odvtedy Canon nemôžem ani cítiť, a v živote by som si nič od Canonu nekúpil. Dúfam, že takto nedopadnem aj s Peugeotom. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 pravdou zas je že já mám na autě 90tis km a furt mám originál tyčky z výroby a to posledních 10-15 tis jezdim na sníženem podvozku a 17\" kolech... Citovat
hawkey Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Víte ono je to vždycky o lidech. I tam, kde jsou striktní pravidla nastavena vždycky strašně záleží na člověku, kterého potkáte a taky na tom, jak se k němu chováte. Na plzeňský servis Peugeot jsem slyšel hodně špatného a přitom já jsem s ním byl vždycky spokojený. Cena (se slevou podle stáří vozu) obdobná a ještě mi vrátí auto umyté a vysáté Ale i v tomto servisu jdu vždy za jedním přijímacím technikem. S těmi ostatními jsem měl jednou tu čest na naprosté banalitě a vzdal jsem to a přišel, až tam bude ten \"normální\"... prostě je to o lidech. Naopak řekl bych, že nešvarem zákazníků v dnešní době je apriori \"přednasr-ní\". Ale představa, že když přijdu do prodejny, budu už ode dveří pouštět oheň a síru a technik servisu se mě bude bát a víc mi tak vyhoví je fakt zcestná .. Vídám to čím dál častěji ačkoliv do obchodů nechodím moc často. I diskuse dvou lidí, kteří nemají stejný názor se dá vyřídit na úrovni Citovat
spartan Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 dotaz tam kde si auto kupoval respektive predlzoval zaruku tam ti povedali ze zaruka sa vztahuje na vsetko ? inaac zaujimave mam 47 000 km a disky tam 17\" a tycky ziadny problem dokonca ziadna cast podvozku nepotrebovala ziadny zasah a vymenu ...poznam ludi co \"zbieraju\" kazdu jamu a potom sa cuduju ako sa to mohlo stat a ze diel vydrzal len tolko km Citovat
PACHO Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 Auto som bral v Partizánsko, so štandardnou zárukou. Predlžoval som ju Žiline. Keď aj spätne študujem záručne podmienky, nikde som sa nedočítal o výnimke na tyčky stabilizátora. Zrejme som zvolil nešťastný termín opravy, medzi sviatkami, no bohu žiaľ inokedy nemám moc času na behanie po servisoch. Zrejme som spravil aj taktickú chybu, že som hneď rozprával o tyčkách stabilizátora. Mal som povedať len tak vo všeobecnosti, že mi vŕzga a búcha v prednej náprave, a nech sa s tým servis pasuje. No čo už. Počkám si čo dopíšu z francúzska a čo napíšu z Peugeotu SK. Potom to budem riešiť ďalej. Čo sa týka jazdného štýlu, tak netvrdím, že som živote do diery nevbehol na Sk cestách sa to jednoducho nedá. K autu sa snažím správať maximálne šetrne, lebo si veľmi vážim peniaze, ktoré som don investoval. Už ako som spomínal, cez retardéry jazdím krokom . Zrejme mu pomohla 2x cesta do Prahy po českej D1. hawkey, v podstate s Tebou súhlasím, len na SK je trocha iná situácia v službách. Všade sa tvária, akú láskavosť mi robia, že sa so mnou vôbec bavia, a nech som rád, že mi vôbec dačo spravia. Ja si myslím, vzhľadom k tomu, že mne peniaze nepadajú z neba, a musím sa doť obracať. Služby by mali byť vďačné, za to, že ja niečo od ních chcem a že som im doniesol moje peniaze. Ja nepotrebujem, aby sa mi niekto klaňal, ale aby ma neaká pi...odfajčila už pri telefonáte, tak to ma trocha hnevá. Pritom som prvé povedal, že chcem aj vymeniť olej za čo si pýtali nekrestanských 100€, bol som ochotný im dať aj tých 100€, ale oni ich jednoducho nechcú, tak pôjdem niekde inde, a tú istú službu mam za 40€. Nech sa nikdo na mňa nehnevá, ale keď som dal vyše 200€ za predĺženú záruku, tak samozrejme očakávam primerané služby, a nie ofajč hneď pri telefonáte. Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Slušná tyčka stojí cca 600,- tedy 1200,- + montáž a Geo. Chápu, že jde možná o princip, ale já si svého času který budu trávit řešením, psaním dopisů a dohadováním cením podstatně víc. Ale přeju hodně zdaru s reklamací. [upravil dne 29/12/12 19:08 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.