Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč někteří nejezdí na srazy?

Proč někteří nejezdí na srazy?  

1. 1. Proč někteří nejezdí na srazy?

• Jezdím, nemám s tím žádné problémy.
      30
    • Sraz je pro mě příliš nákladný (ubytování, jídlo, doprava)
      14
    • Nemám čas - práce, rodina, ...
      44
    • Jsem líný, raději jen u klávesnice
      12
    • Na P-C jsem něco zažil, bojkotuji srazy
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ozzy: tak ja to dopovim, material (=triko) je tak nanejvys 1/3 ceny, zbytek dela potisk, a pri casti tistene jako kusovka to nebude malo.

MilanF1: pokud se do toho budes poustet, tak bych s dovolenim pridal par rad overenych zkusenosti...

1/ Material je treba videt nez to objednas, nejlip s nekym kdo se v tom vyzna. Usetris si problemy s tim ze se trika po vyprani srazi... :-( A doporucuji na materialu nesetrit, nebude tak vyznamnou polozkou.

2/ U vetsiny firem se da ukecat sleva pri mnozstvi ktere prichazi v uvahu. Vetsina potisku bude totiz stejna (treba logo klubu vzadu, male logo srazu vepredu) a slusne firmy na to slysi.

3/ Je treba to resit vcas. Pak to klidne mesic trva...

4/ Pozor na to kam davas nick, aby pak kratkozraci nekoukali slecnam na prsa zblizka :D

Odesláno

...Peta...presne hentaké menovky som mal na mysli...náklady sú skoro nulové a nie každý dá 500 kč (15€) za tričko, ktoré si oblečie iba na zraz...navyše niektorí to majú aj ďalej a počítajú každé euro na benzín aby sa mohli zúčastniť...a napríklad ja by som si radšej obliekol svoju obľúbenú košeľu, ako nejaké tričko...mimochodom, na posledných dvoch zrazoch na Slovensku menovky vôbec neboli...preto moja kritika išla aj týmto smerom...

Odesláno

Raději bych triko než visačku, jelikož já nepamatuji sraz (jsem tu od roku 2010), kdy by se řešilo triko. Navíc je to pěkná památka.

Vvitty: Díky za rady, hlavně musím dát pozor na ten čtvrtý bod :D

raději tedy kvalitnější materiál, aby vydržel více než jedno nošení. Pokud jde o tu hromadnou slevu, je jasné, že bych to na prodejce zkusil, ovšem pokud mi na konfigurátoru vyjde 600 Kč, na kolik by to spadlo při více kusech? Na 500 Kč/kus? I tak je to hodně :myslim Samozřejmě budu sondovat, ale mnou nalezená nabídka za 130 Kč/kus je hodně nízko položená, ale třeba kvalita bude slušná ...

Odesláno

Myšlenka trik se mi líbí, ale jak jsem už psal, bylo by třeba nejdřív trochu prověřit poptávku, zjistit cenu a předhodit to účastníkům srazu. Pokud by takové triko mělo mít ze 100 srazujících méně než polovina, je celá akce dle mého nesmysl (jak ale zaonačit, aby se vyjadřovali opravdu jen Ti, kteří na sraz hodlají přijet a ne takoví, kteří se touží vyjadřovat ke všemu, ať to má smysl nebo ne?).

Jinak většina těch co si triko na Ochozi pořídila ho nosila i na další srazy (a mnohokrát jsme i byli dotazováni, kde jsme takový klubový artefakt sehnali a zda se o něčem podobném zase neuvažuje).

Jak píše Vvitty - určitě je třeba trika vybírat s někým, kdo se v tričkách a textilních materiálech vůbec, vyzná. Třeba až vstup \"něžnějšího pohlaví\" do vedení klubu zapříčinil to, že se v e-shopu začala objevovat trika s límečky, trika v dámském střihu apod. - do té doby to ve vedení prostě nikdo neřešil.

Jak píše Elton - triko je trvalá památka na sraz, \"psí známku\" do deseti minut po té, co jí dostanu někam položím a až do konce srazu nezjistím, kde to bylo (osobní zkušenost ze srazu v Piešťanoch - ještě že jsem osobnost natolik profláklá, že si mně většina po prvním kontaktu zapamatuje a pamatuje a pamatuje ...)

[upravil dne 28/12/2012 20:01 od Medvěd]

Odesláno

Trika nejsou drahá a pokud se zvolí vhodná technologie potisku tak to prodraží jen minimálně i při malém počtu kusů. Další možnost je vytisknout nažehlovací loga kterých se dá na A4 naskládat třeba 20 a pak rozstříhat. Když je to udělané pořádně tak to cca 20 praní vydrží.

Odesláno

Švejkovi jsem psal SZ, uvidíme, co zjistí. Já se neupínám na jedinou nabídku. Ale jde dost o peníze. Nové vlákno o srazovém triku

Zde se vyjadřujte především k původně zadanému dotazu, tedy proč někteří na srazy nejezdí. :papa

[upravil dne 28/12/12 20:17 od MilanF1]

Odesláno

Za mě Visačka,nech to rozseknout lidi a u každy položky napiš i orientačnícenu at lidi ví pro co hlasují,vyhrajou Visačky:P:P

Hoši v jednom tričku bych nechtěl být na víkendovém sraze:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Charlie: Koupíš si tři najednou, na pátek, sobotu i neděli ... :D

Pokud by šlo o ty visačky, jsou spíše jednorázové a vzhledem k ceně by se mohli dávat zdarma při registraci (placeno z režie srazu - samozřejmě po předchozí kalkulaci).

Odesláno

jo a všichni tam budeme jak bratři v triku,nechcete k tomu i kalhoty at je uniforma PC komplet:P:D:D

Milane,aby se pak Tobě neprotáčeli panenky až budeš muset dát za 3 trika 1500Kč:P:):)

Poptej to u Vietnamcu možná by udělali slušnou cenu a potisky by byli na trikách značky adidas ,níke=kvalita:D:D

[upravil dne 28/12/12 20:28 od Charlie 1]

Odesláno
jo a všichni tam budeme jak bratři v triku,nechcete k tomu i kalhoty at je uniforma PC komplet:P:D:D

Milane,aby se pak Tobě neprotáčeli panenky až budeš muset dát za 3 trika 1500Kč:P:):)

Poptej to u Vietnamcu možná by udělali slušnou cenu a potisky by byli na trikách značky adidas ,níke=kvalita:D:D

[upravil dne 28/12/12 20:28 od Charlie 1]

Rád bych si ujasnil - Ty se, Charlie, na ten Milanův sraz opravdu chystáš nebo tu \"jen\" čeříš vodu?

Odesláno

Milane, pocitej realne tak 250-400 Kc, podle toho kolik tam budes chtit mit potisku a barev. Neber to pres konfiguratory na webu pro koncove zakazniky co si koupi tri trika ;-)

Odesláno

To jste trosku odbocili, panove, ne ? :) Ten duvod, proc nekteri jsou aktivni tady ale na srazech je nikdy nuvidite NENI absence srazovych tricek :papa:D

Vvitty : za bod 4) mas u me bod ALE - kdyby byla (ne)vhodne umistena jmenovka s nickem meli by panove aspon zaminku (koukat na prsa zblizka) :D

Odesláno

V mém případě tě zklamu, budu se snažit, abychom ženy neuváděli do rozpaků ... ale tričko s pidinápisem mrkvička mohu udělat :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...