Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak po chvilce debatování a vymlouvání se na materiál, že je to tím a oín s tím nic nenadělá jsem se s ním domluvil že si to dam jinam, protože mě nebaví to tam pořád vozit dokola a že mi vrátí nějaký prachy, dostal jsem z něj litr, vic prostě ani prd, nakonec mi ještě řikal že je to auot z r 97 a já s tím nadělám...., nemam na něj nervy, tak aspoň takhle, pokud to tam vybublá dam to někomu kdo to udělá líp.

Odesláno

To mě poser, bych si to nechal udělat jinde a pořádně, potom bych mu to tam dovezl a řekl, že takhle to má vypadat a ať vysolí zpátky peníze za práci, kterou neudělal. Nashle. Neříkám, že se musí dycky všechno povést na 100%, ale když si něco poseru, tak si zatím stojím a snažím se to vyřešit a ne, že je to auto z roku 97 a kecy vokolo. :grr

Odesláno

Nejak malo,ze za to chtel 4500,minimalne pulku by mel vratit aby si to priste pamatoval ,ze to ma delat poradne....nebo chtel naznacit at tam ty ,peta ,ja s peugeotama nejezdime,ze to je pro nej hovno kseft.....

Odesláno

hele chtěl jsem dva litry,bohužel jsem je z něj nedostal, dokrve se s ním hadat nebudu, kašlu na to, fakt na tohle nemám nervy, namisto přiznání že to překytoval se vymlouvat že za to muže tmel a zespoda je dvojitej plech když tam je vidět nejakej materiál podobnej snad sololitu nebo co to je kterym je to podložený, podlepený, prostě mam toho tak akorát. Fakt nejlepší si to udělat sám, to je jedinej zpusob jak to neojebat

Odesláno

No chapu te hadat se nema cenu,stejne nuc neda,uz bych tam nikdy nejel uz z principu...

me ted jak sekacem sekali kulaky tak jak do toho mlatil palici tak prasknul krouzek abs vepredu rekl mi to ze ho zaplati a vymeni,privezl jsem starsi on to gratis prehodil a fakci to....

Guest servisman
Odesláno

Koukám ,že se máme na co těšit ,prahy byly vyměněny nebo jen poopraveny ?

Odesláno

Podle fotek to vypadá, jako bych to dělal já :aut:D

Edit: Každej si tím musí projít - já už to mám za sebou :nevim

[upravil dne 27.6.13 15:33 od MJSytic]

Odesláno

Tak to je velmi pěkný :bacha Jsem zvědavej, co je zevnitř. Líp by to udělal i učeň, pod dohledem mistra :D Ten by to musel vlastně udělat pořádně. Buď rád aspoň za litr, taky tě mohl poslat do... A neměl by jsi ani korunu. Osobně bych se u něho už neukázal a jeho práci rozšiřoval po okolí. Evidentně se mu s tím lemem nechtělo dělat. :myslim Koukám, že můžu být rád za klempíře u nás ke kterému jsem byl odkázán po zimním ťukanci.

Odesláno

Budu za chytrolína, když řeknu, že jsem to tušil, za 4500 se oba prahy udělat nedají, resp. dají, ale tak jak to vidíte..., dnes se jedna strana dělá za 5-6 tisíc a v tom je výměna spodního vnitř. prahu (klempíř vyrobí-naohýbá), výměna přepážky (klempíř nastříhá) a výměna venk. prahu, vystříkání dutiny prahu, stříknutí z venku přelakovatelným Body plus vrchní lak.

Když začnete v sobotu ráno, končíte v neděli večer. (jen klempířina). Už jsem tu jednou psal, že bych to dnes nedělal ani pro sebe, a ani nemám kde. Většina lidí to chce opravit co nejlevněji, takže ojebat...,sami řeknou, že zvedat to budou za nápravy, aby se nezbortil ,,opravený\'\' práh--jen at to stojí co nejméně. Tím se v žádném případě nechci dotknout Radka, píšu jen svůj názor.;)

Guest servisman
Odesláno

Takže jak jsem pochopil asi nej je to ponechat .Pokud je to v začátku pořádně vystříkat aby se zamezilo dalšímu rezivění. Asi by to chtělo kamerku a podívat se ,jak to vypadá vně .

Odesláno

A tohle je o kousek vekš, mi to přijde jak nějaká vrstvička pěny, nebo nějakej nalepenej materiál, tvrdil mi\" Jo to je tam dvojitej plech, mě snad má za blba

A je to pravě v tom místě kde to znovu vykvetlo

post-6656-14109632001079_thumb.jpg

[upravil dne 27/6/13 21:01 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Pěkná a čistá práce Bedřichu.

Ta hrana od maskovačky je teda děsná.

[upravil dne 27/6/13 20:59 od ozzy1]

Odesláno

počkej, kterou hranu mysliš?

Maskovaci pasku měl nalepenou tady, a leštěním to takhle strhal, protože starej lak není obroušenej a je to jen navrchu

[upravil dne 27/6/13 21:03 od Radek Hurvajz]

post-6656-14109632001905_thumb.jpg

Odesláno

to je nejaka chranena dilna ? :D páč to je fakt dementni mentol sprominutim.

edit to jel medved za nim pul republiky jo?

[upravil dne 27/6/13 21:12 od Pe.Tr]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...