Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde v Praze (nebo blízkém okolí) koupit levnější ŽIVÝ vánoční stromek?

Recommended Posts

Odesláno

za prve se plati venku, takze vybrat stromecek, a dojit si ho zabalit a k pokladne. Jedle meli prvni den hezky, predevcirem jsme jeli okolo, a prislo mi, ze uz tam maji stromky nejaky mensi, ale mozna to byl klam :). Kazdopadne dobre porizeni.

Jojo, Ikea vi jak na nas......

Odesláno
No a cesta do Ikey je při tvé spotřebě a amortizace tak za tři stovky, takže taky nic moc výhra :P

:D

Já tam jel minulej měsíc ze Střešovic za 32 káčé sockou. :)

Strom jsem teda nekupoval - měl jsem jen batoh a táhnout ho těch cca 130km domů se mi fakt nechtělo. Navíc u nás v okresním maloměstě máme jedle po 250kč/m, balení v ceně.

Odesláno

V Praze uz nikdy vice... zlata Vysocina, zase si jako loni budu cestou do Prahy pripadat jako v lese, kdyz mi bude delat spolecnost pet cerstve uriznutych stromku :D

V te IKEA je treba pocitat s pomerne osklivou frontou, teda aspon dle zprav co mam pri prvnim \"rocniku\" teto akce tam byl naval jako prase - zadne vyber si co se ti libi, ale neco urvi a padej :D Ale treba se to zmenilo...

Druhou vadou na krase je ze ty stromky do obchodaku rezou nekde v listopadu, takze moc nevydrzi :(

Odesláno

Tak stromek je doma.

Výběr vcelku v klidu = mám 2m kousek, i když převažovaly spíš stromky menší. U baličky jsem nestál frontu žádnou, u pokladny jsem byl pátej. Suma sumárum hodina i s oškrabáním auta a cestou tam a zpět.

Odesláno
Tak stromek je doma.

Výběr vcelku v klidu = mám 2m kousek, i když převažovaly spíš stromky menší. U baličky jsem nestál frontu žádnou, u pokladny jsem byl pátej. Suma sumárum hodina i s oškrabáním auta a cestou tam a zpět.

Takže jedle pěkný 2m? Velký výběr v Ikea na Černým mostě? Chystám se tam v pátek dopoledne

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Mají každoročně, jen ještě vydrž. :)

(pokud se meteorologové nemýlí, bude na nákup po 5.12. i ta \"správná\" atmosféra.;))

Odesláno

U nás mají v Hornbachu Dánskou jedli cca 1.5 metru za 350.- takže já vím kam pro stromek pojedu:D

Jinak sem se díval a byli moc pěkný, žádný smetáky;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...