Guest Scratch Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 za prve se plati venku, takze vybrat stromecek, a dojit si ho zabalit a k pokladne. Jedle meli prvni den hezky, predevcirem jsme jeli okolo, a prislo mi, ze uz tam maji stromky nejaky mensi, ale mozna to byl klam . Kazdopadne dobre porizeni. Jojo, Ikea vi jak na nas...... Citovat
Kurt Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 No a cesta do Ikey je při tvé spotřebě a amortizace tak za tři stovky, takže taky nic moc výhra Já tam jel minulej měsíc ze Střešovic za 32 káčé sockou. Strom jsem teda nekupoval - měl jsem jen batoh a táhnout ho těch cca 130km domů se mi fakt nechtělo. Navíc u nás v okresním maloměstě máme jedle po 250kč/m, balení v ceně. Citovat
oddie Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Kurt: a že se neozveš, když jsi v Prahééé... Citovat
Vvitty Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 V Praze uz nikdy vice... zlata Vysocina, zase si jako loni budu cestou do Prahy pripadat jako v lese, kdyz mi bude delat spolecnost pet cerstve uriznutych stromku V te IKEA je treba pocitat s pomerne osklivou frontou, teda aspon dle zprav co mam pri prvnim \"rocniku\" teto akce tam byl naval jako prase - zadne vyber si co se ti libi, ale neco urvi a padej Ale treba se to zmenilo... Druhou vadou na krase je ze ty stromky do obchodaku rezou nekde v listopadu, takze moc nevydrzi Citovat
Honza z Nera Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tango C8: mám dojem, že koncem prosince? Citovat
Tango C8 Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tak ještě mám čas. Asi začnu balit. Citovat
Medvěd Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Tak stromek je doma. Výběr vcelku v klidu = mám 2m kousek, i když převažovaly spíš stromky menší. U baličky jsem nestál frontu žádnou, u pokladny jsem byl pátej. Suma sumárum hodina i s oškrabáním auta a cestou tam a zpět. Citovat
Medvěd Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 . . . a obídek nebyl?? obídek bude Citovat
Honza z Nera Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 . . . ale!! Nevypadá to špatně. Tak dobrou chuť. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 . . . a obídek nebyl?? obídek bude sem myslel že jsi bez práce Citovat
Honza z Nera Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 . . . to je na nervy. Klidné prostředí, rychlá obsluha Citovat
kajvet Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Tak stromek je doma. Výběr vcelku v klidu = mám 2m kousek, i když převažovaly spíš stromky menší. U baličky jsem nestál frontu žádnou, u pokladny jsem byl pátej. Suma sumárum hodina i s oškrabáním auta a cestou tam a zpět. Takže jedle pěkný 2m? Velký výběr v Ikea na Černým mostě? Chystám se tam v pátek dopoledne Citovat
Medvěd Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 Netuší někdo zda i letos budou v Ikey vánoční stromky? Přece jen začal prosinec .... Citovat
Honza z Nera Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Nazdar Medvěde, tu http://www.ikea.com/cz/cs/ jinak je prodávají od 5.prosince pokud to nechceš hledat. Citovat
Kurt Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 Mají každoročně, jen ještě vydrž. (pokud se meteorologové nemýlí, bude na nákup po 5.12. i ta \"správná\" atmosféra.) Citovat
kujon106 Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 1 000 Kč za vánoční stromek? To jsou v ceně i dárky, ne? Na vysočině obyč. smrček minulý rok cca 50-100 Kč. Citovat
Šalda Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 U nás mají v Hornbachu Dánskou jedli cca 1.5 metru za 350.- takže já vím kam pro stromek pojedu:D Jinak sem se díval a byli moc pěkný, žádný smetáky;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.