Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Očišťujete Vaše OSOBNÍ auto od sněhu celé ?

Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?  

1. 1. Očišťujete od sněhu celé auto, nebo jen čelní sklo ?

• Pouze čelní sklo, maximálně ještě boční sklo u řidiče
      13
    • Pokud možno celé auto
      97

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zadny OFF TOPIC panove a damy ....... :D Jen a pouze o ometani snehu tady :aut

Na kaminky si zalozte vlastni topic to me bude zajimat az na jare :D

Odesláno

Jedna z minulého roku, keď nastal odmäk a mal som ešte 206ku zaparkovanú pod strechou... :D

snah.jpg

Ten mokrý sneh mal asi dosť kíl a bola to rana jak sviňa... až som sa čudoval, že to sklo prežilo bez újmy... :o

PS: Aby ma StibTo \"neukamienkoval\" a bolo to k téme, tak som ho odhádzal... :P:D

Odesláno

Ometám, kam dosáhnu z bezpečí. Bydlím v Praze na Sokolovské ulici a kolikrát čekám 5 minut, než se mi vůbec povede přeběhnout ten metr ke dveřím řidiče, abych mohl nasednout. Podélné parkování u hlavního tahu je prostě peklo. Zbytek ometu vždycky až na první benzince cestou do práce...

Odesláno

Uz Ti nekdo za celou dobu co to tam mas rekl ze mas hodne otravnej podpis ? Maxi pismo, k tomu spatny kody zabarveni konec prniho radku a posledni radek .... :roll:xvul

Odesláno

Protoze mam garaz, neresim. Kdyz sem mimo a nebo u rodicu v mariankach,kde parkuju na ulici,tak zasadne cele,tech 10 min. mne nezabije,ale z ceho ja mam fakt obavy je padajici snih ze strech,uz sem videl na vlastni oci,co to dokaze udelat z autem:bojim. Na stesti sem parkoval mimo.

Odesláno

Jeli jsme dnes z Kladna do Prahy a příprava na cestu stála za to - přes noc od včerejška autíčko venku pěkně namrzlo a jak napršelo, tak ta voda pod tím nechtěla tu ledovou krustu vůbec nechat sloupnout. Ale dali jsme to ve dvou nakonec už za 10 minut :roker

No a potom si tak jedeme po dálnici opatrnejch 115 km/h (žádná brzda, žadný prudký manévry volantem), kocháme se... Předjede mě nějakej fakt asi úplnej de_il se čtyřma kroužkama na čumáku a přesně to, s čím jsme se my s manželkou předtím škrabali, mu tak 50m před náma odlítlo se střechy - formát 30x50 cm a plachtilo si to vzduchem jako kus papíru... Voči jsem měl takovýhle :o Ale šlo to (naštěstí zase) mimo. Fujk, to jsem se lekl! :blicismajlik

Odesláno

Mno ted jsem si nekde precetl ze jen v Praze se rano za pomerne kratky casovy usek stalo asi 100 nehod a lidi vubec nemaj vyjizdet ... Je to trosku off topic sice ale tak s tou zimou to samozrejme taky souvisi :myslim

Odesláno

Když jsem se ráno podíval na vrstvu ledu na oknech 406ky, změnil jsem plány a na vánoční prohlídku zámku v Mníšku pod Brdy vyjel MHD - a šlo to. :P

Odesláno

Nečetl jsem celé vlákno ale:

- jak psal pipistrel - v hlasování chybí 3. volba \"Vždy celé auto\" a \"Tankysty\" bych pro výstrahu střílel.

- k podpisu \"chuck11\" pokud si pamatuji tak pro pospis byla stanovena určitá pravidla včetně zásahu moderátora pokud to někdo nepochopí. Ta pokud \"chuck11\" nepochopil, měl by zasáhnout správce.

P.S. to: Medvěd dneska jsem si užil nácvik na \"Zimní klouzání\" fakt super.

Odesláno

FrantaCV : Chapu,uz je tu dost prispevkv,take by se mi to asi nechtelo cist cele. Ze zacatku mi tam vic lidi reagovalo,ze jim prave chybi 3.moznost,nicmene uz tam nesla pridat :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

To je taky důvod, proč očisťovat, netřeba jen sníh ... mívám problém, když parkuji venku, že po oškrábání se mi mlží okno zevnitř a topení ještě netopí ... blbí je, když po ruce není hadr a nebo nedej bože namrzá to zevnitř ...:bojim

Odesláno

V takovych chvilich proste pockam, mam topeni pustene naplno a namirene pouze na celni sklo + vydech na bocni u ridice ... S timhle vyjet to je na provaz :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...