Almanil Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Neví někdo co má signalizovat červená kontrolka s nápisem \"Brake\" na budících? Brzdová kapalina to není, ta se mi signalizuje stejnou kontrolkou jako ruční brzda a fakticky ji taky mám dost. A jestli by to mělo ukazovat sjeté destičky, tak to se mi moc nezdá, protože si nejsem vědom, že bych ty senzory měl zapojené. EDIT:oprava Break na Brake [Edited on 11/12/12 18:07 by Almanil] Citovat
MilanF1 Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Já nejdříve myslel, že ti to hlásí, že máš kombíka nebo si máš dát pauzu, případně žes to rozbil ... ale koukám, že jsi přehodil písmena ... brake je brzda, ale co s tím dál, to netuším. Nicméně destičky snad není takový problém překontrolovat. Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Nejspíš to bude indikace sjetých destiček Citovat
Ferry Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 je to indikace zatazene rucni brzdy nekdo pred tebou tam dal zarovicku navic, je to jen alternativni kontrolka pro jine zeme. sjete brzdove desticky maji kontrolku oranzovou s naznacenym kruhem a kolem nej carkovane oblozeni Citovat
enikybeniky Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Mám to taky tak, při zatažený ručce mi svítí brake a ta vlevo od oleje. Citovat
sarkimi Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 ta kontrolka indikujici sjete brzdove desticky je zapojena vzdy? nebo je to nejak zavisle na stupni vybavy? Citovat
Ferry Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 zapojena je vzdy, jenom ne vzdy ukazuje vetsinou jsou zpretrhane draty u drzaku na prednich tlumicich, pripadne servisaci strihaji kabely od desticek rovnou pri montazi a ani to nezapojujou (za coz bych jim ruce lamal) Citovat
Stejsn Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 zapojena je vzdy, jenom ne vzdy ukazuje vetsinou jsou zpretrhane draty u drzaku na prednich tlumicich, pripadne servisaci strihaji kabely od desticek rovnou pri montazi a ani to nezapojujou (za coz bych jim ruce lamal) Urvaný drát u předního tlumiče jsem našel taky, myslíš že to stačí spájet dohromady, Není tam nějaké moc velké teplo od kotoučů, které by tomu pak vadilo? Citovat
Ferry Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 jj staci spajet, pretahnout teplem smrstovaci buzirkou a hotovo, ja se na opravu chystam uz 5 let Citovat
Almanil Odesláno 11. prosinec 2012 Autor Odesláno 11. prosinec 2012 Já nejdříve myslel, že ti to hlásí, že máš kombíka nebo si máš dát pauzu, případně žes to rozbil ... ale koukám, že jsi přehodil písmena ... brake je brzda, ale co s tím dál, to netuším. Nicméně destičky snad není takový problém překontrolovat. [brejk] jako [brejk] Tak jestli to je ručka tak to jsem klidný ....a tu žárovku jsem tam dal nejspíš já, jak jsem je po nákupu budíků vyměňoval. Ale ještě jsem nezmínil, že mi to začlo svítit až teď po půl roce co ty budíky mám. To je mi trochu divný. Ale možná se mi jen stáhl kontakty k sobě tím mrazem. [Edited on 11/12/12 18:06 by Almanil] Citovat
Guest zelda93 Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 no sjetá ručka... měnil sem vzadu destičky ale do bubnů sem se zatim nedostal... jednou za čas dotáhnu samostavy který se časem povolujou sem zjistil a určitě je mam sjetý taky.... nic mi to nehlásí.... nevim jestli má i ruška kontrolu sjetosti.... Citovat
Ferry Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 rucka zadnou kontrolu sjetosti nema, ta kontrolka neznamena sjeta rucka, ale zatazena rucka a jak uz jsem psal, je to alternativni kontrolka pro jine exportni zeme, nez evropske. pokud se samostavy povolujou, nejspis jsou uz zoubky na kolecku samostavu obrouseny, staci je protahnout jemnym pilnickem, aby se drazky obnovily a pekne vse namazat cistou vazelinou, pak to zas chodi jak ma a nemusi se nic stelovat [upravil dne 13/12/12 16:19 od Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.