Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Rad by jsem vedel , proc mi dnes muj komentar v mem vlakne byl zablokovan ,resp . cele vlakno ,jde o tema beta.peugeot-chomutov.cz , kdy jsem si dovolil upozornit na chovani nejmenovaneho clena ( kurte snad jsi spokojen ,ze nejmenuji ) kdy odmitl zaplatit praci co si objednal ,vzal si penize ,za ktere sliboval koupit PHM ,ale PHM nekoupil ani penize nevratil a nejde mi to prudit ,ale vydimi ,ze je vlaknotu zamcene ,tak aby se dostalo na posledni stranky a bylo zapomenute bez moznosti ohlasu ostatnich clenu . Upozornoval jsem KURTA temat s ostatnima je tu nekolik a zadne neni zamcene a kazdy ma prostor se vyjadrit. [upravil dne 7/12/12 13:00 od Michael coupé] [upravil dne 7/12/12 13:00 od Michael coupé]
Guest StibTo Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Mozna jsi to mel hodit do sekce Komunikace s vedenim ....
Kurt Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Pro info ostatním (dotčenému uživateli jsem se snažil důvody vysvětlit v soukromých zprávách, nicméně poté, co mi napsal cosi o komunismu nemám chuť si s ním dále dopisovat): strakiho jsem vyzval, aby se k tématu vyjádřil, pokud tak učiní, bude jeho odpověď v zamčeném tématu, pokud neučiní, pak v tom tématu bude informace o tom, že se nevyjádřil.
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 StibTo - Kurt ale není vedení Jinak ale Kurtovu zásahu celkem rozumím. Podle mně jde totiž o záležitost, kterou by si měli oba protagonisti vyříkat tak říkajíc \"na svém dvorečku\" U vzniku dohody klub nesvítil, tak těžko chtít, aby se členové klubu klonili na tu či onu stranu. Jestli jsem dobře četl, tak Kurt vlákno zamkl s tím, že když se bude Straki chtít vyjádřit, pro jeho vyjádření ho zase odemkne. Ale umožňovat tu rozjetí flame bez možnosti okamžité reakce protistrany, to fakt není rozumné (nikdo neví, jestli je Straki zrovna na netu nebo někde v tramtárii s možností vyjádření za několik dní - a během těch několika dnů se tu může napsat věcí ....
Luciferka Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Já osobně před Strakiho \"uměním\" smekám a nemůžu říct ani popel.
dzavel Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Jestli dělá mrtvého brouka? Chápu že negativní ohlas by ho mohl dohnat k vyrovnání ke spokojenosti obou stran. Proč zamknout téma když jde upravit jeden komentář a přispěvatele upozornit na vážení každého slova ?
Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 ja smekal taky ,nez jsem narazil , ja udelam i print posledni sms , na to udani a hlavne ani nejde tak o web jako o to ,ze si nekdo rekne o penize na naftu do vaseho auta ,auto nenatanku ,slibuje vratit a pak ze me jeste dela blbce ,ze jsem blazen a nic mi nedluzi . A ano napsal jsem o komunismu a nahubkovem zakone kurte ,protoze mi to prijde nefer kvuli tomu,ze podobnych temat je tu nekolik a zadne se nezamklo ani se tolik neresilo a celkove ten pristup ,ze si nic neobjednal me docela urazil [upravil dne 7/12/12 14:03 od Michael coupé]
Kurt Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 \"Cesty do pekel jsou dlážděny dobrými úmysly.\" Luciferko, já vím, že jsi to myslela dobře, jenže teď frustrace zakladatele tohoto tématu ještě stoupne, neboť bude mít pocit, že straki se tu smí jen chválit, ale když napíše někdo něco negativního, hned se zamyká. Takhle to vážně není, a ty důvody jsou takové, jaké napsal medvěd. Pro upřesnění sem zkopíruji svoji odpověď na u2u, která zněla takto: Citace: vis jaky je rozdil mezi spinou a pravdou ? Kazdy z fora vi ,ze si web objednal a ted dela kuze ,ze to neni pravda a ty ho jeste krejes ? Stydte se Moje odpoved: Ja nevim nic o tom, ze si neco objednal, ani o tom za kolik a nakonec ani to, co jste mezi sebou resili. U vasich dohod jsem nebyl ani ja, ani nikdo z fora. Takze se zamysli nad tim, co pises. Nemam problem si svoje rozhodnuti obhajit verejne, klidne k tomu zaloz nove tema, ALE: netahej do toho spor se strakim. Napsal jsem mu u2u se zadosti o vyjadreni. Pokud mi neodpovi, tak to do uvedeneho tematu napisu, pokud ano, pak tam jeho odpoved najdes. Nevim, co je na tom nefer. Ty ses vyjadril, ted je rada na nem. Nefer by bylo, kdybych tvuj prispevek smazal a delal, ze se nic nestalo.
Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 to je debata asi o nicem me hlavni otazka byla Proc je blokle moje vlaknokno kdyz v desitkach dalsich (stejnych) se nic takoveho nedeje ? jinak vyjadreni od strakyho mam a to v emailu : 11:20 (před 2 h) komu: Petr Tímto Vás upozorňuji ,že Vaše faktura je stále neuhrazena , pokud nedojde v nejbližších dnech uhrazena , bude předána k vymáhání. petr straki 13:20 (před 48 min) komu: mně Beru to jak vyhruzku. Pokud budete pokracovat tak to predam organum trestniho rizeni. Nic jsem s vama nepodepisoval. Nebudu vam platit za nic co nepouzivam. to hovori za vse a nechci se vyjadrovat sproste
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Zajímavý kočkování... mimochodem objednávku máš?
Cinicman Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Si myslím, že skôr nie ale to je jedno... toto sem na forum fakt nepatrí a mali by si to páni vyriešiť po svojom... ako to už je ich vec...
Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Zajímavý kočkování... mimochodem objednávku máš? Dohoda ustní
Kurt Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Nemam problem si svoje rozhodnuti obhajit verejne, klidne k tomu zaloz nove tema, ALE: netahej do toho spor se strakim. Porušuješ to. Prakticky jsi obešel rozhodnutí moderátora a to bylo odjakživa na ban. Nevím, co tady ještě hodláš řešit a proč nedáš nejprve prostor protistraně se vyjádřit.
Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 v poradku me slo jen o to at to vi ostatni ,me uz odpovedela AK ,ktere me zastupuje a postoupim to dale 14:29 (před 3 min) komu: mně Smlouva o dílo nemusí být ze zákona písemná, tudíž postačí uzavření ústní . Takže peníze můžete požadovat klasickou žalobou o zaplacení s tím, že obsah dohody se bude prokazovat před soudem. Je jasné, že bez objednávky by jste věc nevyráběl/netvořil, doporučuji nám přeposlat veškerou emailovou i sms komunikaci ,ze které je zřejmé ,že budoucí žalovaný dluh nepopírá. V případě výhry (asi 99%) bude náklady na soud a naši kancelář platit protistrana tedy žalovaný. Sice přijdete o známého (s ohledem na jeho přístup to však není žádná škoda), ale získáte peníze. K Vaší druhé otázce : Jelikož jste dotyčnému nevyhrožoval, nýbrž jste jej pouze vyzval k úhradě dlužné částky a upozornil jej na důsledky nezaplacení, žalovat Vás nemůže. Domnívám se však, že jinou než soudní cestou z něj peníze nedostaneme.
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Dohoda ústní - tedy právně těžko vymahatelná a teď se to snažíš rozpatlat na fóru, aby si aspoň dušička odfoukla? Fakt to sem nepatří a vůbec nechápu, proč tohle vlákno \"o ...ě\" není taky zamčený. To po nás chceš, abychom Ti foukali bébíčko? P.S. Strakiho jsem v životě neviděl, v žádném osobním vztahu nejsme - ale jsem přesvědčenej, že tohle fórum nemá řešit obchodní spory mezi dvěma svéprávnými subjekty. Kdybys měl smlouvu, nemusíš tu nic rozpatlávat, ale mohl bys jednat - takhle holt jen vztekle kopeš.
Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Nemam problem si svoje rozhodnuti obhajit verejne, klidne k tomu zaloz nove tema, ALE: netahej do toho spor se strakim. Porušuješ to. Prakticky jsi obešel rozhodnutí moderátora a to bylo odjakživa na ban. Nevím, co tady ještě hodláš řešit a proč nedáš nejprve prostor protistraně se vyjádřit. omluva ,ale ja nezacal mluvit o Strakim prvni jen odpovidam a uz to ani resit nehodlam,chtel jsem aby to tady lidi vedeli ,Straki zrejme u Pc je a mohl se vyjadrit ,jelikoz to neudelal vlozil jsem jeho emaily ( coz lze povazovat za jeho vyjadreni ) a dal asi neni co resit . Dekuju za prostor.
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Co ti na to mám napsat? Zkusím 2 věci a jednu glosu: 1. Pokud nemáš objednávku pak je smlouva uzavřena ústně a to je právně v pořádku, nicméně pokud budeš chtít dodkázat, že to tak bylo a za jakou cenu a pod. bude to bez pochyby složitejší. Osobně si myslím, že náklady vynaložené na soudní řízení nebudou úměrné vysouzené částce (pokud ti dá soud za pravdu). Úspěch sporu teda ani omylem nevidím na pravděpodobnost 99% a navíc v podobných případech kdy ani na tvé straně není vše v pořádku (špatně prokazatelné uzavření smluvního vztahu) soudce velmi rád nechá soudní výlohy na obou stranách. Chápu, že ti to AK neřekne, ale je to tak. 2. Když by byla objednávka (byť jen volnou formou v malilu), bylo by to mnohem lepší než tenhle stav. Vžij se do situace moderátorů, kteří musí posuzovat, jeslti tu někdo není obviněný neprávem. Sám bych se tu mohl dočíst, že někomu dlužím a pod. a to bych velmi nerad. a teď ta glosa: byl bych rád, pokud by tu někdo nepoctivý byl, aby se o tom vědělo a mohli jsme si na něj dát pozor. Sám jsem takhle na fóru 2x naletěl a opakoval bych to nerad a byl bych nerad aby se to stalo ostatním. [upravil dne 7/12/12 14:44 od koblih69]
Michael coupé Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Dohoda ústní - tedy právně těžko vymahatelná a teď se to snažíš rozpatlat na fóru, aby si aspoň dušička odfoukla? Fakt to sem nepatří a vůbec nechápu, proč tohle vlákno \"o ...ě\" není taky zamčený. To po nás chceš, abychom Ti foukali bébíčko? P.S. Strakiho jsem v životě neviděl, v žádném osobním vztahu nejsme - ale jsem přesvědčenej, že tohle fórum nemá řešit obchodní spory mezi dvěma svéprávnými subjekty. Kdybys měl smlouvu, nemusíš tu nic rozpatlávat, ale mohl bys jednat - takhle holt jen vztekle kopeš. to neni zadost o foukani bebicka ,ale o to aby teda kdyz ho neznas a chtel by jsi snim neco delat jsi se mohl podivat a rict ,aha tady je neco spatne , ono Straki si tu dohodu domlouval nezavysle semnou i s kolegou ,takze prukaznost je velika a vse je v emailech kde si zadaval co kde chce udelat a je tam i email,kde je jasne napsano,ze se to udela a prijde faktura,kde je uvedena cena, straki souhlasi a v navaznosti natom zasila straki co kde udelat ,takze vlastne i pisemne to mam ,diky [upravil dne 7/12/12 14:44 od Michael coupé] [upravil dne 7/12/12 14:46 od Michael coupé]
dzavel Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Ustní dohoda je platná. Někteří pokoutní prodejci na tom mají živnost - tímto nemyslím Michaela coupé . Jsem za tím, že dluhy se mají platit, ty snad ne Medvěde? Způsob řešení je neštastný, ale vidím to tak, že zkouší všechny možnosti. Ani jednoho neznám a diskutuje se tu o větších blbostech, tak proč ne o tom jak urovnat spor.
MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 To se tu dějí pěkné věci. Chápu-li to dobře, Kurt to vlákno uzamknul ještě v době, kdy nikdo jiný na tvojí poznámku o neplacení od strakiho nereagoval. Tudíž dává prostor druhé straně a nechce pouštět \"turbo vlákno\", které tu myslím, že už jednou o strakim bylo Pokud jsi jen chtěl ostatním členům fora oznámit toto chování, podařilo se ti to, tvůj příspěvek tam je. Myslím, že je v něm vyjádřeno vše a snad netřeba reakce ostatních. Tohle si máte řešit soukromě, ne že se tu srotí 20 odpůrců strakiho a večer po páté zapálíte pochodně a půjdete za ním vymáhat nezaplacenou pohledávku ... Vůbec nechápu toto vlákno, zdá se, že tím chceš poštvat ostatní proti němu, nebo si tu jen léčit nervy? Z příspěvků vidím velké emoce, což myslím, že není v pořádku. Když došlo na zamčení ze strany Kurta, máte si to vyřešit po SZ. Pokud se ti chování Kurta nelíbí, máš se obrátit na vyšší instanci, tedy na vedení klubu. Ale klub tu není od toho, aby spor řešil. PS: Zúčastněné strany neznám, vyjadřuji se maximálně objektivně a nikoho nechci zvýhodňovat. Vážím si práce moderátorů, kteří se tu snaží pozvednout kulturu, to se myslím Kurtovi podařilo maximální měrou, aby se diskuse neubírala jen jedním směrem - ona vlastně ubírá, v tomto vlákně
Recommended Posts