Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, na závodění to fakt nepotřebuju. Jezdím na spotřebu. Mám rodinu, dvě děti, kočár atd..... Jak tak koukám, tak to není žádná pr-el koupit slušný auto...!

Odesláno

Na spotřebu bych si zrovna 406 vybral v dieselu. A že není pr... koupit slušný auto, co bys chtěl, je to auto střední třídy více než 10 let staré, nové stálo dost přes půl milionu a ty teď za něj jsi ochoten dát ani ne desetinu.

Odesláno

Diesel? I přesto, že najedu tak 5-10 tis.km ...? Diesel jsem už jednou měl ( peugeot 205, 1.9D) a je pravda, že jsem s ním byl nadmíru spokojen. Ale všude čtu, že pokud nenajedu víc než 15tis. za rok, tak se diesel nevyplatí...

Odesláno

Tak hlavně diesel s tím počtem km co většina už má za sebou musíš počítat s vyšším % servisu a ten zrovna není moc lacinej proto se počítá že s tím najedeš víc.

Odesláno
Není to dobře vidět, nech si poslat pořádné fotky ... volant vypadá ošoupaný tak na 300 tis.

Toš toto je pro mě něco noveho. Posuzovat nájezd km podle volantu. To mám najeto tak 400-500 tisíc :myslim protože je ošoupanej po celém obvodu :D Podle mě tohle závisí na tom jestli je auto garážováno, jak často na něj svítí slunko, jak moc vlho v autě bývá atd. atd. atd. Samože tam nájezd hraje určitou roli, ale je to i na dalších vlivech.

Jinak souhlas s oddiem. Co bys čekal od velkyho auta za 50 tisíc. Vždycky na něm něco bude. Shánět prcka do města za 50 v slušnym stavu dá celkem zabrat. Natož hledat kombika pro rodinu za stejnou cenu. Jde taky o to, jestli takovej koráb využiješ :) Jestli třeba není lepší se mrknout po nějakym menším kombálu :)

Odesláno

tiez som toho nazoru ze benzin v tvojom pripade,lacnejsi servis udrzba ,nenajazdis vela cize strata penazi na benzine voci nafte je minimalna ked prihliadnem aj na udrzbu,pises ze mas deti -teraz v zimnom obdobi tieto motory 1.8,2.0 topia takmer okamzite po starte v aute je zakratko teplucko,a tiez je tam pomerne ticho tie motory nerevu

Odesláno

Já jsem si nakonec auto koupil tady na klubu. Bazarům nevěřím ani ň, lidi tady se přeci jen trochu znají a nezatajují si závady apod.

Odesláno

Toš toto je pro mě něco noveho. Posuzovat nájezd km podle volantu................

Nevím kolik 406 jsi měl, ale já teda nájezdů kolem 250 a více tisíc viděl dost na to abych si dovolil něco takového napsat. Pokud je majitel čuně a serve volant dřív tak to o jeho chování k autu napovídá možná víc než najeté km. Kromě toho myslet si, že 13 let staré auto střední třídy najezdilo ročně 10 nebo 15 tis hraničí s odejmutím svéprávnosti ;)

Osobně bych raději počkal, došetřil a koupil nějaké hezké HDI, nový model ve slušném stavu, bez ohledu na km.

Odesláno

Možno trochu :xvul ale pri inej značke volant na 13 ročnom aute vyzerá OK,a na druhom voze 4ročnom - tá istá značka aj model,volant vyzerá tak že je zralý na výmenu.Prvé auto má najazdené 130 000km a druhé 60 000km.Určite má na to vpliv viac faktorov ale vek aj kilometre sedia,autá mám ,,v merku,, od nova:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...