Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno tohle ještě dobrý, když si vzpomenu, jak jsem se učil vařit na koleji, když nebyly prachy na hospodu a v břichu kručelo. Nejdůležitější bylo ten blivajz sníst a poučit se z chyb.

Pár let to trvalo, ale dneska vařím docela obstojně. Přítelkyni jsem nechal ten mikrofon a zpěv do něj :D

Odesláno

V tom případě nemám zájem. Šaldo, můžeš dvakrát. ;)

Takhle, abych se vyjádřil kulantně: žádná vysoká gastronomie na tom prvním (nejlevnější maso s grilovacím kořením, otravkou a rozteklém hermelínem na upatlaném talíři) ani na tom druhém (ohřáté zelí ze sklenice, kupovaný knedlík a flákota s česnekem (?)) obrázku není.

Nicméně nebudu kritizovat moc - zajedno proto, abych se nedotkl, zadruhé proto, že sám jsem se dosud nepředvedl (když vařím tak nefotím a když fotím tak nevařím, budu se muset překonat).

Tedy: nech si chutnat.

Odesláno

Zase na druhou stranu, když uvážíte, že většina dnešních pipin připálí i čaj, pokud se o něj vůbec pokusí, je třeba i takovou snahu ocenit. Plus pokud je jí 20, docela má i šanci se to ještě naučit, pokud se do toho dá, začne se zajímat a přestane kupovat prefabrikované hnusy ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...