Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já nikoho nepřesvědčuju, jen hajim někoho kdo se nemůže sám bránit, a taky proto že s nim ve spoustě názorů souhlasím. a ted muzete \"zavrhnout\" i mě.:roker:roker

Odesláno
Ne, dekuji, mam na pondelni odpoledne lepsi zabavu nez poslouchat hnusny texty a analyzovat je :)

Podle čeho soudíš že je ten text hnusnej :myslim To je jako kdybych řekl že Bugatti Veyron netáhne od spodních otáček... Docela dost se to tu hrotí ale můžu říct že takovou zášť a nenávist jaká je tu teď sem tu ještě neviděl :blicismajlik

Odesláno
Ne, dekuji, mam na pondelni odpoledne lepsi zabavu nez poslouchat hnusny texty a analyzovat je :)

Podle čeho soudíš že je ten text hnusnej :myslim To je jako kdybych řekl že Bugatti Veyron netáhne od spodních otáček... Docela dost se to tu hrotí ale můžu říct že takovou zášť a nenávist jaká je tu teď sem tu ještě neviděl :blicismajlik

Podle mně je taky Veyron ******, ale mám na pondělí lepší zábavu než to zkoušet.

Odesláno

Poslední dobou jak se Landa projevuje,tak mi jde taky docela proti srsti.Ze začatku to vypadalo že ví co děla ale ted mi připada spíš jak blázen :) Ale tvrdit o něm že je nula a jeho texty jsou nejhorši z nejhorších,to mi přijde trošku přehnaný.

Odesláno

Ze se to tu dost hroti ? ... No jo .. To je s kazdym politickym ci polopolitickym tematem ... Me to nejak nemuze prekvapit. Takove vlakno bud skonci zamcene, nebo v karantene, nebo smazane.

A abych k tomu trochu prispel napisu tu klidne verejne : Dan Landa je c*rak a nemeli by ho poustet do televize ani do novin. Tak a je to venku :aut

Odesláno

stibto: mas pro svoje tvrzeni nejakej argument krome jeho skraloupu z minulosti? nebo je to jen placnuti do vody?

pustil: tobe to do očí klidně řeknu:P:P:D:D

[upravil dne 26/11/12 17:29 od Moby89]

Odesláno
Ze se to tu dost hroti ? ... No jo .. To je s kazdym politickym ci polopolitickym tematem ... Me to nejak nemuze prekvapit. Takove vlakno bud skonci zamcene, nebo v karantene, nebo smazane.

A abych k tomu trochu prispel napisu tu klidne verejne : Dan Landa je c*rak a nemeli by ho poustet do televize ani do novin. Tak a je to venku :aut

No tak takovýhle vyjádření, má hodnotu asi na takový úrovni, jako by to řekl právě ten nějakej plešatej bezmozek někde v knajpje

Odesláno

A jsou ostatni tady takovi frajeri aby z oci do oci rekli to same co nekdy napisou zde na foru ? Dost pochybuji. Ja si to mohu od klavesnice dovolit, stejne tak jako mohou jini.

Aaaaaa a uz jdeme Off Topic :)

Odesláno

No tak takovýhle vyjádření, má hodnotu asi na takový úrovni, jako by to řekl právě ten nějakej plešatej bezmozek někde v knajpje

Ano, to má, to byl účel. Jak jinak ven z hloupé debaty příznivců versus odpůrců ? Vítám každý návrh :)

Odesláno

Ano, to má, to byl účel. Jak jinak ven z hloupé debaty příznivců versus odpůrců ? Vítám každý návrh :)

Nechápu, takže ty to kritizuješ a sám se tak chováš??

Ale souhlasím s tebou v tom, že by se to tady mělo utnout...

Odesláno
co nepotřebuje komentář? tenhle odstavec?

Udělal mi radost. Odpověděl jsem, že díky. A že nejsem cvok, abych ho nesnášel za písničky staré přes dvacet let; vždyť kolik já jsem kdysi dělal hloupostí? A jiný důvod, proč Landu nenávidět, mě nenapadá - jenom prehistorický Orlík...

nebo to že je obrovskej vizionář? třeba je blázen, a ikdyž budu opět zasypanej vlnou kritiky, ale nebyli ve svy době za blázny považovaný lidi který jsou dneska obrovský pojmy(Tesla, Einstein....)?

Einstein? Měl jsem možnost s p. Landou mluvit osobně ještě v době kdy jsme sponzorovali jejich stáj (byl u nás s Kolocem a Kubelkovou, cca rok 98) musím říct, že ten člověk postrádá i základní přirozenou inteligenci, kterou si cením na lidech daleko víc než titulu. A přesto, že jsem poznal jen Landu a Einsteina ne tak mám trošku pocit, že Dan asi \"Einsteinem\" nebude. Teda v tomhle životě jistě ne ;)

[upravil dne 26/11/12 18:14 od koblih69]

Odesláno

Prosím, pojďme diskutovat slušně - pevně věřím, že toho ještě jsme schopni.

koblih69: jedna osobní zkušenost je za stovky stran v knihách a časopisech, viď? :)

Taky se tím řídím a někdy je to těžké ostatním vysvětlit, proč toho či onoho neuznávám.

Odesláno

Kluci co uznávají DL: Shodujete se v tom, že vám malej škraloupek v podobě Orlíku nevadí a jste schopni to tolerovat..... Já toto třeba schopen tolerovat nejsem a nikdy nebudu.

Jinak k tý písničce, kde není rasizmus.... To je pravda, není tam, ale ona tam není ani ta hudba ani zpěv :D:D:D

Ale zase říkám, je to můj názor. Někdo se v těch rádoby drsnejch kecech (textech) ztotožňuje a je to jeho životní modla :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...