koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Můžete mi někdo vysvětlit jak je možné, že Železničním přejezdem na kterém blikají bílá světla a jsou zvednuté závory projede vlak? Citovat
dyno Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 jsi nevidel okresni prebor tam je to jasne vysvetleno Citovat
MilanF1 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Já koukal dneska na zprávy na ČT a tam říkali, že na Vysočině nové motoráky mají problémy na starších přejezdech, kde musí jezdit 10 km/h, protože si ne vždy rozumí se zabezpečovacím zařízením ... Ale nevím, zda tím odpovídám na tvůj dotaz. Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Možná posun v časoprostoru Citovat
punkac Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 no v UL je velkej přejezd, kde posun do SETUZY nespínal světlo ani závory a stál tam vždycky maník s praporkem Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Tenhle jel popředu a poměrně rychle Citovat
Bigbadjohn Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Koblih69: Ty jsi to viděl? Kdysi dávno v Auto moto revue tvrdil řidič autobusu kdesi v Praze, že blikalo bílé světlo (potvrdili to i někteří cestující) a projel rychlík. Odborník na železnici vyloučil, že by se toto mohlo stát. V případě, že jede vlak přes přejezd tak je prý vyloučeno aby blikalo bílé světlo. No a teď komu teda věřit? Edit: Aha, takže viděl. No to je teda pěkný. To aby člověk jezdil krokem a koukal jestli náhodou něco nejde po kolejích. Jenže na spoustu přejezdů není moc vidět. Teda aspoň u nás na konci světa. [upravil dne 21/11/12 21:07 od Bigbadjohn] Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 To se stalo manželce na frekventovaném přejezdu v ČB v autě byly další 2 lidi co to viděli. Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Stalo se Ti to? Kde? Trošku se rozepiš. Citovat
ChouLu Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 V železnici je takovej bordel.... existuje desítky druhů zabezpečovacích zařízení, které pracují na milionech různejch principů a každej vlak musí umět ovládat všechny tyto systémy a principy.. Proto se to testuje na okruhu, kde všechna tato zařízení v ČR jsou a testuje se na ně určitý vlak na který se pak vydá certifikaci... Pro to i když má vlak EU certifikaci a jezdí např po německu, tak nesmí u nás dokud nemá naši certifikaci... A teď je otázka jestli je chyba ve vlaku a nebo v přejezdu... Citovat
poldiss Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 mě se včera cestou do práce stalo na žel. přejezdu v Mníšku pod Brdy skoro to samý, závory nahoře a asi 20 km/h projel vlak, ale je pravda že to bylo v 5:20 ráno a vlak tu jezdí asi jen v úterý a v dubnu, ale i tak se nás tam sešlo 5 a kdyby ten vlak jel rychlejc, tak z toho mohlo vzniknout něco ne zrovna pěknýho Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Napiš mě přesně kde to bylo, v kolik to bylo a já to poženu nahoru. Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 No přiznám se, že mám z toho hodně špatnej pocit, protože vyšetřování nehod kdy někdo tvrdí, že blikalo bílé světlo končí vždycky stejně - není to možné. Průběh jednoduchý - večer, tma, blíží se k přejezdu a najednou stré světlo z leva. Zastaví i když bliká bílé světlo, a závory jsou nahoře protože to vypadá jako že tam něco jede a ejhle profičí vlak.... Citovat
Marcel00 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 asi prilozili ruku k dielu spoluobcania co radi recykluju... Citovat
jarmyl Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Tohle jsem studoval před 20 lety na průmyslovce. Tenkrát to bylo všechno 3x jištěný relátkama a tohle by možný nebylo. Dneska vše řídí počítač a možný je vše. Kde to bylo přesně ať vim, kde si dát bacha:D Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Napiš mě přesně kde to bylo, v kolik to bylo a já to poženu nahoru. Přejezd neumím identifikovat. ALe až tam pojedu v Sobotu do školy tak se kouknu na číslo. Datum je problém dozvěděl jsem se to náhodou, že se to stalo když jsme přes ten přejezd přejíděli teď o víkendu a manželka si na to vzpomněla. Zkusím ještě sousedku, která u toho byla jestli by nevěděla datum. GPS je: 49.003301,14.4775 [upravil dne 21/11/12 21:26 od koblih69] Citovat
poldiss Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 to u nás mi přijde, že je to to, co píše Milan, vlak byl totiž Regionova dnes ráno totiž jel starej klasickej osobní vlak normálně se závorama dole Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.