Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Club oficiálně už i na Facebooku

Recommended Posts

Odesláno

Nemám facebook a ani míti nebudu:bojim:ticho. Na druhou stranu mám děti ty něco takového mají, tak mají za úkol mi ukázat, cože to vlastně tam je psané.

Odesláno

Take nejsem priznivcem FB,ale je fakt,ze je tam obrovska komunita lidi,diky kterym se toto bezva forum dostane k dalsim a dalsim fandum a priznivcum Peugeotu:). Ja jsem sem take \"prisel\" pres p. Googla:papa.

Odesláno
Starci... :D

Tiež som nebol zástancom FB ale keď my 8 ročný syn niečo poslal tak sa tam nezaregistruj :myslim. Možno sa aj niektorý iný \"starci\" takouto formou pripoja ;):papa.

[upravil dne 20/11/12 22:43 od Judes]

Odesláno

Tiež som nebol zástancom FB ale keď my 8 ročný syn niečo poslal tak sa tam nezaregistruj :myslim. Možno sa aj niektorý iný \"starci\" takouto formou pripoja ;):papa.

[upravil dne 20/11/12 22:43 od Judes]

Nepřipojí, může to poslat na meila.:P

Odesláno

To je přesně ono. Někdo brblá proti množství e-mailů, které mu chodí z Peugeot-Clubu. Tímhle získáme další možnost komunikace navenek, aniž bychom někoho otravovali maily.

Odesláno

I ty? :bojim:bojim:bojim

EDIT: Jak se tam k vám připojím? Účet na FB mám, stačí kliknout na \"To se mi líbí\"??? Nebo musím udělat i něco jiného?

[upravil dne 21.11.2012 09:27 od Peta]

Odesláno
I ty? :bojim:bojim:bojim

Z donucení. ;)

Třeba Fio reaguje kvalifikovaněji na otázky položené na FB, než na přepážce nebo ve \"Fio servisu\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...