gvg Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Když jsem o víkendu myl auto, tak jsem si všim, že vedle zámku zadního kufru (ta západka, co je uvnitř - ne zámek na klíč) je plastovej špunt. Tak jsem ho jen tak ze srandy vytáh a na něm byl přidělanej konektor se dvěma pinama origo z fabriky. Otázka je jednoduchá - na co to je??? Mám sedan, nevím, jestli je to i u hatchbacku. Citovat
Ferry Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Napsán autorem gvg Když jsem o víkendu myl auto, tak jsem si všim, že vedle zámku zadního kufru (ta západka, co je uvnitř - ne zámek na klíč) je plastovej špunt. Tak jsem ho jen tak ze srandy vytáh a na něm byl přidělanej konektor se dvěma pinama origo z fabriky. Otázka je jednoduchá - na co to je??? Mám sedan, nevím, jestli je to i u hatchbacku. najdi na tech dratech cisla, stahni si schemata a hledej Citovat
Medvěd Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem gvg Když jsem o víkendu myl auto, tak jsem si všim, že vedle zámku zadního kufru (ta západka, co je uvnitř - ne zámek na klíč) je plastovej špunt. Tak jsem ho jen tak ze srandy vytáh a na něm byl přidělanej konektor se dvěma pinama origo z fabriky. Otázka je jednoduchá - na co to je??? Mám sedan, nevím, jestli je to i u hatchbacku. najdi na tech dratech cisla, stahni si schemata a hledej Já nevím, ale nemůže to být příprava pro zásuvku k tažnému zařízení??? (i když zase dva dráty, to bude asi málo, že jo) Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Podívám se na ta čísla a příp. i vyfotím. Je to opravdu zajímavý.. Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Takže, čísla jsem nenašel a schémata o tomto taktně mlčí. Nafotil jsem, co mám vlastně namysli: nejdřív krytka a pak detail. Snad mi někdo pomůže... Citovat
janhercik Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Nespíná se napětí spolu s osvětlením kufru ? Něco podobného jsem viděl u starého Citroenu, byla to výstražná svítilna. (podobně jako bývá v rámu dveří některých aut). Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Myslíš, že by to byl jako vypínač pro osvětlení? No vidíš, to mě nenapadlo. Ale proč teda vypadá jako konektor... Citovat
janhercik Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Ne vypínač, místo krytky byla (v tom Citroenu) červená svítilna. Toto světlo bylo spínáno spolu s osvětlením kufru. Sloužilo jako výstraha když stál někdo v noci na krajnici a hrabal se v kufru - byl na dálku vidět i při zhasnutých světlech vozu. Tetka měla dva Citroeny (takové koráby- snad GS ?) jeden v plné vybavě měl toto světlo a druhý podobnou krytku. Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Aha, děkuju za navedení. Hned jak to půjde, tam poletím změřit napětí!! Díky, snad to bude ono... Citovat
Péťa Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Já v 406tce nic takového nemám :( To světlo zní rozumně. Ještě jsem si říkal, jestli to nemůže být nějaká příprava na alarm... Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Hmm, že by tam měl být nějaký spínač pro alarm? Proč to pak není všude, sakryš? Spíš to vypadá na to světýlko, ale jak jsem se teď koukal do katalogu, žádné světlo na kufru tam nemají. A teď babo raď... [Editován dne 18/6/05 gvg] Citovat
zoby Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 tak mě napadlo: máš centrál? jestli ne tak by to mohl být připravený kabel pro motorek centrálu Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 No, právě že centrál mám a všechno funguje. Nemohl by to být nějakej bezpečnostní konektor, kdyby se mi nechtěly otevřít dveře? Jako, že bych tam třeba připíchnul 12 V a ono se to otevřelo... Citovat
zoby Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 nebo to může být na vypínač, který, když odemkneš auto dálkou a do určité doby neotevřeš žádné dveře tak se auto zase zamkne. a ten vypínač je tam na to aby poznal jestli jsi otevřel dveře nebo ne Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Hmm, zajímvý.. Jsem z toho vážně jelen. Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 sem se díval do naší 306 a je tam je díra jo, a centrál máme, s tím to asi nesouvisí Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Tak mrkni dovnitř, jestli se ti tam ten konektor někde neválí.. Asi to s největší pravděpodobností bude vypadat na to světlo. Ale v katalogu o tom není ani zmínka.. Citovat
gvg Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Tak, světýlko to taky nebude, protože tam není napětí ani při rozsvíceném osvětlení kufru ani při zhasnutém. Bál jsem se to zkratovat, takže otázka je stále nevyřešena... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.