Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem o víkendu myl auto, tak jsem si všim, že vedle zámku zadního kufru (ta západka, co je uvnitř - ne zámek na klíč) je plastovej špunt. Tak jsem ho jen tak ze srandy vytáh a na něm byl přidělanej konektor se dvěma pinama origo z fabriky. Otázka je jednoduchá - na co to je???:o Mám sedan, nevím, jestli je to i u hatchbacku.

Odesláno
Napsán autorem gvg

Když jsem o víkendu myl auto, tak jsem si všim, že vedle zámku zadního kufru (ta západka, co je uvnitř - ne zámek na klíč) je plastovej špunt. Tak jsem ho jen tak ze srandy vytáh a na něm byl přidělanej konektor se dvěma pinama origo z fabriky. Otázka je jednoduchá - na co to je???:o Mám sedan, nevím, jestli je to i u hatchbacku.

najdi na tech dratech cisla, stahni si schemata a hledej ;):D

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem gvg

najdi na tech dratech cisla, stahni si schemata a hledej ;):D

Já nevím, ale nemůže to být příprava pro zásuvku k tažnému zařízení??? (i když zase dva dráty, to bude asi málo, že jo)

Odesláno

Nespíná se napětí spolu s osvětlením kufru ? Něco podobného jsem viděl u starého Citroenu, byla to výstražná svítilna. (podobně jako bývá v rámu dveří některých aut).

Odesláno

Ne vypínač, místo krytky byla (v tom Citroenu) červená svítilna. Toto světlo bylo spínáno spolu s osvětlením kufru. Sloužilo jako výstraha když stál někdo v noci na krajnici a hrabal se v kufru - byl na dálku vidět i při zhasnutých světlech vozu.

Tetka měla dva Citroeny (takové koráby- snad GS ?) jeden v plné vybavě měl toto světlo a druhý podobnou krytku.

Odesláno

Hmm, že by tam měl být nějaký spínač pro alarm? Proč to pak není všude, sakryš? Spíš to vypadá na to světýlko, ale jak jsem se teď koukal do katalogu, žádné světlo na kufru tam nemají. A teď babo raď...

[Editován dne 18/6/05 gvg]

Odesláno

No, právě že centrál mám a všechno funguje. Nemohl by to být nějakej bezpečnostní konektor, kdyby se mi nechtěly otevřít dveře? Jako, že bych tam třeba připíchnul 12 V a ono se to otevřelo...

Odesláno

nebo to může být na vypínač, který, když odemkneš auto dálkou a do určité doby neotevřeš žádné dveře tak se auto zase zamkne. a ten vypínač je tam na to aby poznal jestli jsi otevřel dveře nebo ne

Odesláno

Tak mrkni dovnitř, jestli se ti tam ten konektor někde neválí.. Asi to s největší pravděpodobností bude vypadat na to světlo. Ale v katalogu o tom není ani zmínka..

Odesláno

Tak, světýlko to taky nebude, protože tam není napětí ani při rozsvíceném osvětlení kufru ani při zhasnutém. Bál jsem se to zkratovat, takže otázka je stále nevyřešena...:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...