Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prácička pro šikovného truhláře - průzkum !!!!

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k dlouhodobému stavu rodinných financí se nám nějak nechce platit DOMESTAVu nekřesťanské peníze za šuplík pod prckovu postel. Ptám se tu tedy, je - li tu nějaký šikovný truhlář, který by uměl vyrobit takový šuplík za zlomek origo ceny?

Zatím se jedná o dotaz, vše další dohodneme osobně.

Odesláno

Když přijedeš třeba do OBI tak všechny přímé řezy máš v ceně, takže ti to nařežou za cenu lamina. Koupíš šrouby (nebo konfirmáty) krytky a kolečka. Pokud to chceš mít trochu k světu tak koupíš balíček dřevěných kolíčků ;)

Odesláno

Určitě by to nebyl problém udělat... ale zase to dostat odemě bude problém :/

Cena podle velikosti.. nevím jak to máš velké ;)

Odesláno

Počítej 1000.- za materiál + práce, kdybych byl v Praze tak to není problém, ale po někom to posílat to není ono, musím tu postel vidět a podle toho to udělat.

Odesláno

Ono to jde udělat podle daných rozměrů, ale o tom je právě zakázková výroba, kdy to může být o 2cm delší, nebo širší atd. aby to pěkně sedlo jak má.

A jen žasnu za kolik to šufle prodávají, že jim není hanba:bojim

Odesláno
Počítej 1000.- za materiál + práce, kdybych byl v Praze tak to není problém, ale po někom to posílat to není ono, musím tu postel vidět a podle toho to udělat.

Tyjo Šaldo, já myslim, že tam máš přesný rozměry, takže jedinej kámen úrazu by mohl být odstín, ale to by medvěd mohl zajistit nějakej vzorek z tý svojí postele - co víc tady potřebuješ vidět a vědět? Plus poslat kurýrem, nebo daň za \"levnotu\" by si to Medvěd převezl někdy až bude mít cestu ...

Tak a Medvěd má šuplík a Šalda kšeft, ale provize mi stačí až na sraze ... :aut:D

Odesláno

Buď rád za práci ... :) A pak že je prej krize ... :P

Asi určitě tu sou, ale když jsem si zjiš´toval ceny, tak to jsou to hrozný sumy, tak já osobně koupil základní vercajk a třeba boudu jsem si na zahradě udělal sám, stejně tak i police do kuchyně, skříňku pod umyvadlo ... atp

Jen ten matroš je drahej jak sviňa - jenom s laminem dělat fakt moc ne ... :bojim

Narovinu myslim, že v Praze se za litr, jak jsi psal materiál na toto nesežene - nevim, teda kolik berež za práci, ale myslim, že od tebe by se mu to i mohlo vyplatit víc, než od někoho z PHY, kor když syslí každou kajdu ...

Odesláno

1000kč za materiál? Taťka je truhlář. Celá deska dřevotřísky vyjde na 1400kč, kde je práce, použitý materiál (kolíky, vruty, lepidlo adod.) a kolečka... :) ale jinak ten šuplík vypadá s těmi kolečky divně, tak lacině a chtějí za to peníze jak já nevím za co..

Počítej s tím, že tak 3000kč za kompletní práci od truhláře dáš. Ale bude to o dost kvalitnější práce, než tyhle hnusy co montují na linkách, fuj..

Odesláno

medvěde co tohle?

http://www.dk-obchod.cz/zbozi/Pristylka-058/p-128/

http://www.dk-obchod.cz/zbozi/Ulozny-prostor-055-cely-1-1-smrk/p-119/

a zepředu koupit dřevěnou desku v obi,aby to bylo z pohledový strany vysoký těch 24cm a mel by jsi to do 1500-2000Kč,na ceny nekoukej známej od nich odebírá ve velkým a má slevy,když by jsi chtěl vědět konkrétní cenu napiš mi SZ,je to rozmontovaný a nebyl by problém to poslat do prahy,nebo až pojedeš do hronova tak si to u mě převzít....

nebo bych Ti to mohl možná i udělat,ale s časem jsem na štíru máti dělám novou kuchyn a mám ještě do zimy udělat jednu vestavěnou skřín....

[upravil dne 11/11/12 09:30 od Charlie 1]

Odesláno

Ad materiál pro zdatnějšího kutila: bočnice - smrková spárovka průběžná lamela v přířezu 25cm šířky vyjde celkem na 600, dno truhlářská překližka tl 8 asi 800. Plus nějaké lištičky, asi jednu příčku doprostřed dna, kolečka, spojovací materiál, a je to za 2000 určitě, ale aspoň to není dřevotřískový sajrajt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...