Medvěd Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Vzhledem k dlouhodobému stavu rodinných financí se nám nějak nechce platit DOMESTAVu nekřesťanské peníze za šuplík pod prckovu postel. Ptám se tu tedy, je - li tu nějaký šikovný truhlář, který by uměl vyrobit takový šuplík za zlomek origo ceny? Zatím se jedná o dotaz, vše další dohodneme osobně. Citovat
koblih69 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Když přijedeš třeba do OBI tak všechny přímé řezy máš v ceně, takže ti to nařežou za cenu lamina. Koupíš šrouby (nebo konfirmáty) krytky a kolečka. Pokud to chceš mít trochu k světu tak koupíš balíček dřevěných kolíčků Citovat
OK406 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 nic na tom není. Opravdu. Jen je zapotřebí materiál + nástroje. A co Šalda?? Citovat
Medvěd Odesláno 10. listopad 2012 Autor Odesláno 10. listopad 2012 Šalda mně taky napadl, ale jak to pak dostat z Brna do Prahy? Citovat
OK406 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Myslím si že by někdo z P-C měl cestu do hlavního města. Zkus dát na forum dotaz. Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Za mě 3.000,-, ale mám dlouhé dodací lhůty Citovat
ChouLu Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Určitě by to nebyl problém udělat... ale zase to dostat odemě bude problém :/ Cena podle velikosti.. nevím jak to máš velké Citovat
oddie Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 V tom z odkazu je cca 2 x 1 metr a čtvrt metru výška. Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Počítej 1000.- za materiál + práce, kdybych byl v Praze tak to není problém, ale po někom to posílat to není ono, musím tu postel vidět a podle toho to udělat. Citovat
vendelinek Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 jasně ,něco takovýho se musí nejdřív omrknout a pořádně naměřit,todle na dálku nejde Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Ono to jde udělat podle daných rozměrů, ale o tom je právě zakázková výroba, kdy to může být o 2cm delší, nebo širší atd. aby to pěkně sedlo jak má. A jen žasnu za kolik to šufle prodávají, že jim není hanba:bojim Citovat
Neon Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Počítej 1000.- za materiál + práce, kdybych byl v Praze tak to není problém, ale po někom to posílat to není ono, musím tu postel vidět a podle toho to udělat. Tyjo Šaldo, já myslim, že tam máš přesný rozměry, takže jedinej kámen úrazu by mohl být odstín, ale to by medvěd mohl zajistit nějakej vzorek z tý svojí postele - co víc tady potřebuješ vidět a vědět? Plus poslat kurýrem, nebo daň za \"levnotu\" by si to Medvěd převezl někdy až bude mít cestu ... Tak a Medvěd má šuplík a Šalda kšeft, ale provize mi stačí až na sraze ... Citovat
Šalda Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Šalda má kšeftů že neví kam dřív;) A provizi zasádně nedávám:D:aut To nemáte v Práglu žádnýho dřevomorku? Citovat
Neon Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Buď rád za práci ... A pak že je prej krize ... Asi určitě tu sou, ale když jsem si zjiš´toval ceny, tak to jsou to hrozný sumy, tak já osobně koupil základní vercajk a třeba boudu jsem si na zahradě udělal sám, stejně tak i police do kuchyně, skříňku pod umyvadlo ... atp Jen ten matroš je drahej jak sviňa - jenom s laminem dělat fakt moc ne ... Narovinu myslim, že v Praze se za litr, jak jsi psal materiál na toto nesežene - nevim, teda kolik berež za práci, ale myslim, že od tebe by se mu to i mohlo vyplatit víc, než od někoho z PHY, kor když syslí každou kajdu ... Citovat
Marcel00 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 ja suflik pod postel neodporucam... skladisko neuveritelneho prachu, prave kvoli tomu ze sa jdna o postel zo zaciatku sa to poctivo vysava, ale casom. Citovat
lukaro Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 1000kč za materiál? Taťka je truhlář. Celá deska dřevotřísky vyjde na 1400kč, kde je práce, použitý materiál (kolíky, vruty, lepidlo adod.) a kolečka... ale jinak ten šuplík vypadá s těmi kolečky divně, tak lacině a chtějí za to peníze jak já nevím za co.. Počítej s tím, že tak 3000kč za kompletní práci od truhláře dáš. Ale bude to o dost kvalitnější práce, než tyhle hnusy co montují na linkách, fuj.. Citovat
lukaro Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Jo a co něco tady? http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/departments/bedroom/19059/ Já mám tu plastovou za 199kč a úplně super Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 medvěde co tohle? http://www.dk-obchod.cz/zbozi/Pristylka-058/p-128/ http://www.dk-obchod.cz/zbozi/Ulozny-prostor-055-cely-1-1-smrk/p-119/ a zepředu koupit dřevěnou desku v obi,aby to bylo z pohledový strany vysoký těch 24cm a mel by jsi to do 1500-2000Kč,na ceny nekoukej známej od nich odebírá ve velkým a má slevy,když by jsi chtěl vědět konkrétní cenu napiš mi SZ,je to rozmontovaný a nebyl by problém to poslat do prahy,nebo až pojedeš do hronova tak si to u mě převzít.... nebo bych Ti to mohl možná i udělat,ale s časem jsem na štíru máti dělám novou kuchyn a mám ještě do zimy udělat jednu vestavěnou skřín.... [upravil dne 11/11/12 09:30 od Charlie 1] Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Ad materiál pro zdatnějšího kutila: bočnice - smrková spárovka průběžná lamela v přířezu 25cm šířky vyjde celkem na 600, dno truhlářská překližka tl 8 asi 800. Plus nějaké lištičky, asi jednu příčku doprostřed dna, kolečka, spojovací materiál, a je to za 2000 určitě, ale aspoň to není dřevotřískový sajrajt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.