MrHayemaker Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 zdravím, nějakou dobu sháním ojetý automobil s cenou kolem 60 000,- Kč a po několika modelech mi padl do oka právě Peugeot 406 2,0 HDi (80 kW). Našel jsem si i konkrétní model, který disponuje výše zmíněným motorem, r.v. 2002, najeto asi 180 000 km, jedná se o mnou upřednostňovaný sedan se solidní výbavou, o které se tady nebudu rozepisovat. Na internetu jsem vesměs našel velmi kladné recenze, až jsem se dostal tady. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli byste koupi takového auta v této ceně doporučili nebo byste před něčím varovali. Pokud si je třeba dát na něco pozor, potom, prosím, napište na co konkrétně. Předem děkuji za veškeré poskytnuté informace [upravil dne 10/11/12 00:42 od MrHayemaker] Citovat
vendelinek Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 ty píšeš o 406 ce,já koupil před měsícem 307mu s HDi motorem a jsem nadmíru spokojenej se spotřebou,myslim,že u406 ky nebude tak velkej rozdíl:) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Nejlepší bude když sem hodíš odkaz... Citovat
MilanF1 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Zdá se, že tazatel není odborník, ale pro 406ku zvolil asi ten nejvhodnější naftový motor (pozor na 79 kW, tam už je FAP). Verze 66 kW je sice slabší, ale o něco málo jednodušší, pro 406 ale více vyhovuje 80 kW. Odrazovat od koupi tohoto modelu tě tu určitě nebudeme, ale záleží to na konkrétním kusu a v tak velkém naftovém autě nelze očekávat nízký nájezd kilometrů (do 200 tkm), většina je stočená. Nicméně více km bych se nebál (pokud i ty budou reálné), já mám na 306ce namotáno 285 tkm a jezdím dále. Je tu řada členů, kteří mají daleko přes 300 tkm ... Jak už tu zaznělo, dej odkaz, pak se bude debatovat více, nejlépe i s VIN. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 O tom jak vybrat tu správnou 406ku je zde na klubu psáno hodně, pokud máš ještě čas tak si to projdi. Každopádně projdi stav karoserie občas hnijou prahy, taky není od věci si auto píchnout před koupí na diagnostiku. Dobré taky je, když si někdo, kdo Hdi motory zná dobře, poslechne motor. Dobré je vyzkoušet jak motor (studený) startuje v zimě. 80(79) kw motor má dvouhmotnostní setrvačník, takže taky poslechnout. Každopádně 406ka je v dané cenové relaci podle mě kus auta za dobrou cenu. ND jsou taky za dobrý peníz Citovat
Medvěd Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Nejlepší bude hodit sem odkaz (nejlépe i s VINem, který kluci umí pěkně rozklíčovat) a pak, pokud se v autech sám moc nevyznáš, tak na prohlídku vyrazit spolu s mechanikem, který o autech už něco slyšel (kámoš měsíc po vyučení to asi nebude). Jinak já sám 406ku s tímhle motorem mám a tvrdím, že je to poslední povedený piškot = auto, jehož koupí získáš za dnes směšnou sumu velice pohodlné vozidlo s relativně nízkými provozně-servisními nároky. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 dej se do hledání tady na klubu, odkazů na 406ku je tu asi nejvíce,je to solidní auto za solidní peníze i na dnešní dobu, problém je asi jen v tom,že snad žádná nemá poctivé kilometry,takže při koupi vše prolézt,nejlépe s mechanikem,co se v pežotech vyzná Citovat
Parc Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 ak mozem za mna odporucit na 2.0hdi ktore som za posledne dni videl bola najcastejsia zavada vstrekovace / dvojhmota / remenica na kluke+napinak v jednom pripade hadzalo do sania turbo olej a v jednom pripade bol problem s prevodovkou a radenim (vzorka cca 10ks 307sw a 406 vsetko motorizacia 2.0hdi 66/81kw) hadam ti to pomoze pri vybere... na km nepozeraj pozri si celkovy stav, posed si na vsetkych sedackach ci nieje v porovnani s ostatnymi vodicova privelmi vysedena, 406 ma trochu komplikovanejsiu napravu tak sa pri pomalej jazde prevez po nejakej rozbitej ceste ci tam nebude nieco buchat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.