koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Rád bych požádal o pomoc při průzkumu pro seminární práci pro své večerní studium: Jedná se o vyplnění dotazníku. Položky se musí očíslovat podle toho jak člověka trápí v současném zaměstnání - tedy 1 znamená nejvíc mě to trápí, 2 trochu míň, ale hodně, 3.... poslední bude 13 která mě netrápí vůbec. Prostě každý si sestaví svoje pořadí co ho nejvíc prudí od 1 do 13. Uvítám pokud se poptáte i ve svém okolí. Vyplnění nezabere více než 2 minuty. Je mi jedno jeslti rukou nebo v PC ( pak prosím v místě zaškrtávací položky stiskněte klávesu x ). Je to anonymní a výsledky bych rád využil v praxi, takže to není \"za čárku\" Vyplněnou tabulku (ať rukou nebo v XLS ) mi prosím pošlete na koblih69(zavinovač)centrum.cz Moc děkuju Dotaznik.xls [upravil dne 7/11/12 22:40 od koblih69] Citovat
Kurt Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Něco pro ty, co jim ještě nebylo 20 nebo naopak pro ty, kteří jsou na jednom prac. místě přes 10 let tam nemáš? Citovat
gronholmm Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 No některé věci mě třeba netrápí vůbec, a nechci ti je pro zkreslení dávat postupně Co když bude víc třináctek a pak třeba 8,7,6,5,4, apod? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Mas ho tam, i ked dnes sa daju dotazniky urobit aj online a ovela jednoduchsie Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Kucí nic není dokonalý, ani tehle dotazník. Chápu, že jsou věci, které netrápí nebo ty které trápí skoro stejně moc, ale přesto prosím o pokus to nějak odstupňovat. Tím 6- 10 let bylo myšleno 6 a více, do 1. skupiny mohou i ti mladší... děkuju za upozornění, opravím! Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Mas ho tam, i ked dnes sa daju dotazniky urobit aj online a ovela jednoduchsie Určitě, bylo by to vůči Vám i ohleduplnější, ale to neumím takže jsme zvolil tohle Citovat
Neon Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Tyjo, marodim, tak jsem si řekl, že když mám chvilku, tak udělám dobrej skutek a helfnu, ale bohužel se mě to netýká ... Zaměstnancem chci vydržet co nejdéle nebýt ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Mas ho tam, i ked dnes sa daju dotazniky urobit aj online a ovela jednoduchsie Určitě, bylo by to vůči Vám i ohleduplnější, ale to neumím takže jsme zvolil tohle Ved je toho plny google Aj google to vie myslím Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Lubk0 víc by mě potěšilo kdybys mi připojil přílohu Citovat
Milhausekkk Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Ahoj, máš to v emailu. Držím palce se seminárkou. Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Děkuju všem za dosavadní pomoc i podporu. ... ono když vidím ty děti po střední škole co sedí vedle mě v lavicích tak upřímně nechápu jak by mohly vyplodit nějakou smysluplnou práci. To není nic urážlivého - beru to podle sebe - já bych to v jejich věku nedokázal. Něco bych opsal, něco vypotil hodnota nulová :D:D Tak si říkám, že bych z patra napsal práci lepší, ale když už to dělám tak bych rád aby to mělo i nějaký smysl. Ale to samozřejmě není chyba těch studentů, ale osnov a vyučujících, kteří tohle vyžadují místo aby to ty lidi napřed naučili. [upravil dne 7/11/12 20:10 od koblih69] Citovat
Moral3z Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 máš to tam...jen my nešlo zatrhávat, tak sem nehodící se vymazal Citovat
vix Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 ... woe, od pekaře až po raketovýho inženýra. ozzy, ta data si vymysli sám, přece Ti nebudu, jako pajdařům (před 10 lety) vyplňovat trapné dotazníky. Měj se krásně Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Koukám že jsi v obraze... ozzy to byla asi výzva k vyplnění dotazníku PS: vix: nevyplňuj, potřebuju smyslupný data [upravil dne 7/11/12 21:08 od koblih69] Citovat
vix Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Koblih69: Nic ve zlým: Pokud ta data potřebuješ, opatři si je sám (stůj na rohu, v ušatce, a klidně nabízej levné(třeba grátis) kafe jako bonus) Jinak nemohu sloužit. ...P.S.: Můžeš lidem ještě na ulici za půlhodinu času dávat pade, tady se dveře nemažou ... Držím (i smyslplným datům, palce) P.S.S.: Co vůbec studuješ? Citovat
kujon106 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Vyklikni si to třeba tady: http://www.vyplnto.cz/ .xls verze ke stažení hodně lidí odradí. Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 vix: nerozumím tvým příspěvkům. Nikdo tě vyplňovat nenutí, rady jak opatřovat výsledky jsou zajímavé, s dovolením jich nevyužiju. [upravil dne 7/11/12 21:42 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.