Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prosba o pomoc - dotazník k seminární práci

Recommended Posts

Odesláno

Rád bych požádal o pomoc při průzkumu pro seminární práci pro své večerní studium:

Jedná se o vyplnění dotazníku. Položky se musí očíslovat podle toho jak člověka trápí v současném zaměstnání - tedy 1 znamená nejvíc mě to trápí, 2 trochu míň, ale hodně, 3.... poslední bude 13 která mě netrápí vůbec. Prostě každý si sestaví svoje pořadí co ho nejvíc prudí od 1 do 13.

Uvítám pokud se poptáte i ve svém okolí. Vyplnění nezabere více než 2 minuty.

Je mi jedno jeslti rukou nebo v PC ( pak prosím v místě zaškrtávací položky stiskněte klávesu x ).

Je to anonymní a výsledky bych rád využil v praxi, takže to není \"za čárku\"

Vyplněnou tabulku (ať rukou nebo v XLS ) mi prosím pošlete na koblih69(zavinovač)centrum.cz

Moc děkuju :papa

Dotaznik.xls

[upravil dne 7/11/12 22:40 od koblih69]

Odesláno

Něco pro ty, co jim ještě nebylo 20 nebo naopak pro ty, kteří jsou na jednom prac. místě přes 10 let tam nemáš?

Odesláno

Mas ho tam, i ked dnes sa daju dotazniky urobit aj online a ovela jednoduchsie :)

Odesláno

Kucí nic není dokonalý, ani tehle dotazník.:D

Chápu, že jsou věci, které netrápí nebo ty které trápí skoro stejně moc, ale přesto prosím o pokus to nějak odstupňovat.

Tím 6- 10 let bylo myšleno 6 a více, do 1. skupiny mohou i ti mladší... děkuju za upozornění, opravím!

Odesláno

Tyjo, marodim, tak jsem si řekl, že když mám chvilku, tak udělám dobrej skutek a helfnu, ale bohužel se mě to netýká ...

Zaměstnancem chci vydržet co nejdéle nebýt ...:)

Odesláno
Mas ho tam, i ked dnes sa daju dotazniky urobit aj online a ovela jednoduchsie :)

Určitě, bylo by to vůči Vám i ohleduplnější, ale to neumím takže jsme zvolil tohle ;)

Ved je toho plny google :D Aj google to vie myslím :)

Odesláno

Děkuju všem za dosavadní pomoc i podporu.

... ono když vidím ty děti po střední škole co sedí vedle mě v lavicích tak upřímně nechápu jak by mohly vyplodit nějakou smysluplnou práci. To není nic urážlivého - beru to podle sebe - já bych to v jejich věku nedokázal. Něco bych opsal, něco vypotil hodnota nulová :D:D:D

Tak si říkám, že bych z patra napsal práci lepší, ale když už to dělám tak bych rád aby to mělo i nějaký smysl. Ale to samozřejmě není chyba těch studentů, ale osnov a vyučujících, kteří tohle vyžadují místo aby to ty lidi napřed naučili.

[upravil dne 7/11/12 20:10 od koblih69]

Odesláno

... woe, od pekaře až po raketovýho inženýra.

ozzy, ta data si vymysli sám, přece Ti nebudu, jako pajdařům (před 10 lety) vyplňovat trapné dotazníky.

Měj se krásně :papa

Odesláno

Koblih69:

Nic ve zlým:

Pokud ta data potřebuješ, opatři si je sám (stůj na rohu, v ušatce, a klidně nabízej levné(třeba grátis) kafe jako bonus)

Jinak nemohu sloužit.

...P.S.: Můžeš lidem ještě na ulici za půlhodinu času dávat pade, tady se dveře nemažou ...

Držím (i smyslplným datům, palce) :roker

P.S.S.: Co vůbec studuješ?

Odesláno

vix: nerozumím tvým příspěvkům. Nikdo tě vyplňovat nenutí, rady jak opatřovat výsledky jsou zajímavé, s dovolením jich nevyužiju.

[upravil dne 7/11/12 21:42 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...