Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, zvažuji prodej své 407. Bohužel vůbec netuším reálnou cenu a nerad bych při prodeji cenu přepálil jak směrem nahoru, tak i dolu. Proto bych vás rád poprosil o nezaujaté ocenění :)

Na klubu se jedná o poměrně známé auto. V kostce:

407, r.v 12/04, 2.0 HDI RHR 100kw

Najeto poctivých 172.000, ověřeno na DIA (HonzaZ, Straki007)

Servisováno v Peu Humpolec a v Peu ve Zdibech (Pe.Tr)

Na autě jsou vyměněny všechny filtry, udělané rozvody s vodní pumpou, desky a kotouče a aktuálně budu dělat olej.

Olej měněn každých 10.000 km včetně všech filtrů. Odstraněn FAP a proveden chip na cca 120kw (Straki007). Tankováno vždy s VIFem.

Výbava: HID xenony, kůže s el. posuvem a výhřevem, RT3, senzory, zadní roletky, 17\" origo alu

Další info a foto v topicu o autě:

Jakou by podle Vás měla mít cenovku? Děkuji :papa

Odesláno

Pěkný auti:super, ale podle mě tak 120.000,- - 130.000,-Kč.

Záleží na tom, jak moc spěcháš na prodej, podle toho bych dal cenu.

Odesláno

Mám stejnej názor jako oddie, ceny za kterou jsou ty 407 inzerovaný jsou totiž jiný, než ceny za který se to prodává.....zvlášť když trh je přesycenej a aut je jako sra-ek:roll ale jestli máš opravdu pěknej, zachovalej kousek, tak se ti třeba poštěstí, slevit můžeš vždycky:mrk:D já něco takovýho hledám, ale odrazuje mě ten chip a cena, ale vyčkávám, protože na jaře zas budou o něco levnější, + pro kupce, - pro prodejce:D

Odesláno

Po přečtení \"Hid\" a \" Chip\" bych na inzerát ani nereagoval, myslím že to odradí většinu kupujících. Za 130 jsem nekoupil loni s nižším nájezdem a rok 2006... takže max 100-110, ale třeba se někdo najde.

Odesláno

Díky za postřehy. Pořád věřím tomu, že se najde někdo, kdo si koupí zachovalé auto se skutečným stavem km než třeba pořádně stočenej mladší kousek :-) A věřím tomu, že cca 90.000 bych za něj dostal v AAA hned zítra :)

Odesláno

Ono hodně lidí, co čekají na tu správnou nabídku taky nemají problém dát ti třeba 90.000 hned zítra, třeba jako já:mrk aneb kdo chce opravdu rychle prodat, srazí cenu hned a je prodáno....kdo si nasadí cenu a třeba 2 měsíce si tu cenu drží, tak ve finále na tom prodělá daleko víc protože za ty 2 měsíce zas ta cena spadne a slevit musí stejně, prodával jsem, tak vím jak to bylo:roll

[upravil dne 31/10/12 20:15 od Dančák]

Odesláno

Jak to tady tak čtu tak je mi na:blicismajlik , pro mě má daleko větší cenu to auto vlastnit než mít za něho usraných 100.000 .....bude prostě pokračovatel v rodině až nadejde čas na 508 či DS5

Odesláno

je to u každého modelu stejné, taky se 406ky prodávaly za čtvrt mega, dnes za pár korun...,možná je to postupem času ještě horší--ten přetlak aut na prodej je neúprosný, auto je asi nejhorší investice, ale bez něho se tak blbě žije :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...