safi1 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Krasna 206 plna palba no luxus normalne ti ju zavidim :D paci sa mi co vsetko to ma Este casom hodit xs narazniky a face zadne svetla popripadne niake vkusne led svetla a bude... Chromova koncovka super Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 XS packet plánuji určitě a světla z 206+ Citovat
Cinicman Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Svetlà z pluska sú cool... ale nemajú odrazky... Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Jo s těm odrazkama to vím.. na STK to neřeší, jden jen o to aby auto bylo vidět.. tak by nebyl problém nalepit na nárazník ty reflexní pásky Citovat
John Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Pěkná údržba jen ta značka oleje mi moc nejde přes pusu. Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Já s nima nemám za ty roky problém Citovat
MJSytic Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 John: TJN, zvlášť, když se dá za stejný peníze koupit 5l Totalu ChouLu: To je v pohodě. To je prostě peugeoťácká deformace - Peugeot=Total [upravil dne 27.11.12 20:15 od MJSytic] Citovat
John Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 MJSytic : asi tak nějak a nebo něco lepšího.Osobně do své V6 leju od BMW a to je Castrol olej a vpohodě. Citovat
Andreww Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Takový jsem dával naposled do Rapida Citovat
Stifler Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Jestli sis koupil stěrče Aero Flat z Aukra za pár šlupek tak, jako já dříve, tak je na auto ani nedávej. Jejich pouzdra jsou z plastu a mě za hustého deště na dálnici v rychlém pruhu stěrač na řidičově straně uletěl - prostě se vytrhl a zmizel. Měl jsem co dělat, abych aspoň za stálého úklonu ke straně spolujezdce dojel kus trasy, co jsem potřeboval (za cenu poškrábaného skla od samotného ramena stěrače), takže mně na auto už žádné bezramínkáče s plastovým pouzdrem nesměj. Mám teď Filsony s kovovými pouzdry (aspoň částečně kovová) a je to jiná liga - krásně stírají a drží i na nejvyšší rychlost stírání bez problémů už přes půl roku - ty Aero Flat vydržely necelý měsíc, než ten levý upadl...pravý jsem si dal na zadek a tam je to v pohodě (pomalý motorek stěrače). Citovat
ChouLu Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Dobrý vědět Nene a z aukra nebyly.. tam nenakupuji.. samej podvodník Uvidíme až bude lejt, jak vydrží, ale myslím, že jsou z části kovové, ale jistej si nejsem Citovat
radim.1008 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Pěkně se staráš Jen ten olej Mogul jsem dolil jen jednou a to z nouze Ale pokud proti němu nic nemáš Citovat
MilanF1 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Stifler: Já kupoval na aukru banány a jedny stíraly dobře i po 3 letech. Loni jsem pořidil jiné, nebyly myslím značeny Aero Flat, čtvrt roku OK, pak bída, ale pořád je tam mám, pořád se to dá. Ale asi pořídím nové ... Jenom dodám, že všechny byly plastové a na autě vydržely, hledat jsem je nemusel Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Ty máš sklápěcí zrcátka? No to snad ne!! (závidím:D) Citovat
ChouLu Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Ani jsem o tom nevěděl Ale mám a fungují.. a je docela komické, jak na to řidiči ostatnich 206tek na parkovišti koukají Citovat
marecikRC Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Tak jsem jednoho krásněho letního dne rozsekal svoje původní autíčko... viz: A postupem času začalo auto hodně chybět, tak jsem koukal furt po bazarech i tady po fóru, ale furt ne a né najít auto, které by se mi líbilo.. buď byl hezkej interiér nebo exteriér ale nikdy nic co by se mi líbilo celkově. Až jsem nakonec před cca 14 dny narazil na Rolanda.. byl kousek odemě (50km) a na fotkách vypadal moc dobře, tak jsem hned v tejdnu sedl a vyrazil. Zkoukl, projel a zaplatil zálohu Autí bylo prostě úžasný. Během dalších dnů jsem vyřešil peníze a pojistku a v pátek pro něj dojel. Původní cena byla 55, ale chyběl ovladač zadních oken a bylo bloklé rádio, tak jsme se domluvili na ceně 53 tisíc. Autí má natočíno rovnejch 140 tisíc a interiér je velice zachovalej A teď nějaké ty pláány Opravy: - 140 600 - Výměna pravého předního stabilizátoru MEYLE HD - 141 100 - Výměna levého .... - 141 000 - Výměna oleje, vzduchového a olejového filtru Úpravy: - nové radio - připojení dálkového ovládáni rádia - Rámeček SPZ klubu - zatím zadní Připravuje se: - Rámeček SPZ přední klubový - po 8.12. Na vánočním srazu si u předsedy vyzvednu - Dodělání ovládání zadních oken Objednáno.. v týdnu montáž - Vyhřívání sedaček - Příprava sháním deky - Rámeček kolem rádia - Couvací senzory - objednány,ale asi zatím prodám dávám přednost interiéru - Sekvenční ovládání panorama - Přisvicování mlhovkami do zatáček - Go Home funkce - Tripplink - Skoro vymyšleno Jen realizovat a namontovat - a mnoho dalšího - PS: možná XS packet nárazníků [upravil dne 27/11/12 18:57 od ChouLu] Fotografie necitujeme. Děkuji [upravil dne 29/11/12 21:58 od Radek Hurvajz] [upravil dne 2/12/12 08:28 od marecikRC] Citovat
ChouLu Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Prosím smaž z citace foto.... Přisvicování mlhovkami ještě vyřešené není Mám plus mínus nápad jak to realizovat, ale nevím, zda to bude fungovat dle představ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.