Hobit Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Ahoj.. mám 406 2.0 turbo a chtěl bych se optat jestli někdo nemá zkušnosti s blow off ventilem třeba od HKS... Dík za odpovědi. Citovat
Tantor-BN Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 je jedno aké auto máš...je to hlavne pre efekt ale určite ti to pomôže aj k rychlosti pri radeni Citovat
straki007 Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 NO tady bych popremyslel jestli je to kvuli efektu. U toho motoru to vyznam ma. Je potreba ho ale spravne nainstalovat.... Citovat
Tantor-BN Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Áno...ale keby to nerobilo pssst tak by som chcel videť kolko ludi to ma v aute Citovat
Hobit Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 O to pssst mi nejde... jde mi spíš o zkrácení tkz. turbodíry... Citovat
Tantor-BN Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 a čo to znamena v praxi ? ta turbodiera ? Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Zdar lidi ! no kokam ze zaujimave tema . ja jen bych chtel napsat k tim ventilum k turbu. minule sem jel z otevrenyma oknama svim autem jinak nejezdim porat klima a mam rad kilid v aute takze porat zatazene okna a co neslisim pri preradeni odfuk ! tak mi to nedalo slapnu sem na to a nahle ubral plin a fuuk zase vim ze ventil chrani turbo pred nahlimi zmenami tlaku pri preradeni aby nestracelo dech a aby zbitecne neplnilo do motoru kde je ubrany plin tak jen strucne amatersky. tym sem chtel rict ze ja to tam uz mam asi je to kvuli dvom turbam no maji to dobre vyladene a krasne to fouka tak jen tolik Citovat
pastorek Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 a čo to znamena v praxi ? ta turbodiera ? V postate ide o reakčný čas turba, čiže čas za ktorý sa roztočí a zvýši plniaci tlak. Citovat
davidekcz Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Zdar lidi ! no kokam ze zaujimave tema . ja jen bych chtel napsat k tim ventilum k turbu. minule sem jel z otevrenyma oknama svim autem jinak nejezdim porat klima a mam rad kilid v aute takze porat zatazene okna a co neslisim pri preradeni odfuk ! tak mi to nedalo slapnu sem na to a nahle ubral plin a fuuk zase vim ze ventil chrani turbo pred nahlimi zmenami tlaku pri preradeni aby nestracelo dech a aby zbitecne neplnilo do motoru kde je ubrany plin tak jen strucne amatersky. tym sem chtel rict ze ja to tam uz mam asi je to kvuli dvom turbam no maji to dobre vyladene a krasne to fouka tak jen tolik Trošku potrénovat gramatiku, protože tohle je gramatický úplně příšerný :P Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 A zase davidek a skola gramatiky mne nejaka gramatika vubec netrapi uz sem ti to jednou psal ! jde o to co sem napsal a ne jak. Citovat
HonzaZ Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 No jo, člověče, ale přeložit si to, co jsi napsal je dost náročné a vyčerpávající. Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Zdar lidi ! no kokam ze zaujimave tema . ja jen bych chtel napsat k tim ventilum k turbu. minule sem jel z otevrenyma oknama svim autem jinak nejezdim porat klima a mam rad kilid v aute takze porat zatazene okna a co neslisim pri preradeni odfuk ! tak mi to nedalo slapnu sem na to a nahle ubral plin a fuuk zase vim ze ventil chrani turbo pred nahlimi zmenami tlaku pri preradeni aby nestracelo dech a aby zbitecne neplnilo do motoru kde je ubrany plin tak jen strucne amatersky. tym sem chtel rict ze ja to tam uz mam asi je to kvuli dvom turbam no maji to dobre vyladene a krasne to fouka tak jen tolik na HDi blow-off a dokonce v serii? to asi fakt ne Citovat
DERT123 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 nechcem trepnut ale vraj sa to da nejak nastavit aby turbo odfuklo Citovat
Ferry Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 odfoukne maximalne do obtoku, ale s blow off ventilem , o kterem je toto tema to nema nic spolecneho Citovat
DERT123 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 to uz neviem nevyznam sa ale vraj to ma podobny zvuk ako blow Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 A zase davidek a skola gramatiky mne nejaka gramatika vubec netrapi uz sem ti to jednou psal ! jde o to co sem napsal a ne jak. Což je ovšem trochu škoda... [upravil dne 16/10/12 22:04 od koblih69] Citovat
Jindra xrdt Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Zdar lidi ! no kokam ze zaujimave tema . ja jen bych chtel napsat k tim ventilum k turbu. minule sem jel z otevrenyma oknama svim autem jinak nejezdim porat klima a mam rad kilid v aute takze porat zatazene okna a co neslisim pri preradeni odfuk ! tak mi to nedalo slapnu sem na to a nahle ubral plin a fuuk zase vim ze ventil chrani turbo pred nahlimi zmenami tlaku pri preradeni aby nestracelo dech a aby zbitecne neplnilo do motoru kde je ubrany plin tak jen strucne amatersky. tym sem chtel rict ze ja to tam uz mam asi je to kvuli dvom turbam no maji to dobre vyladene a krasne to fouka tak jen tolik na HDi blow-off a dokonce v serii? to asi fakt ne Jestli mu to tam spíš někde nefouká (hadice cooler) Citovat
ZoSo Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 V problrmatice se nevyznám, ale kamarádova Laguna rv 2002 po totální GO motoru a turba /nafta/ pští po řazení jak s blow off ventilem. Opravdu jasně a hlasitě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.