Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar lidi ! no kokam ze zaujimave tema . ja jen bych chtel napsat k tim ventilum k turbu. minule sem jel z otevrenyma oknama svim autem jinak nejezdim porat klima a mam rad kilid v aute takze porat zatazene okna a co neslisim pri preradeni odfuk ! :mrk tak mi to nedalo slapnu sem na to a nahle ubral plin a fuuk zase :) vim ze ventil chrani turbo pred nahlimi zmenami tlaku pri preradeni aby nestracelo dech a aby zbitecne neplnilo do motoru kde je ubrany plin tak jen strucne amatersky. tym sem chtel rict ze ja to tam uz mam asi je to kvuli dvom turbam no maji to dobre vyladene a krasne to fouka tak jen tolik :papa

Odesláno
Zdar lidi ! no kokam ze zaujimave tema . ja jen bych chtel napsat k tim ventilum k turbu. minule sem jel z otevrenyma oknama svim autem jinak nejezdim porat klima a mam rad kilid v aute takze porat zatazene okna a co neslisim pri preradeni odfuk ! :mrk tak mi to nedalo slapnu sem na to a nahle ubral plin a fuuk zase :) vim ze ventil chrani turbo pred nahlimi zmenami tlaku pri preradeni aby nestracelo dech a aby zbitecne neplnilo do motoru kde je ubrany plin tak jen strucne amatersky. tym sem chtel rict ze ja to tam uz mam asi je to kvuli dvom turbam no maji to dobre vyladene a krasne to fouka tak jen tolik :papa

Trošku potrénovat gramatiku, protože tohle je gramatický úplně příšerný :P:P

Odesláno

A zase davidek a skola gramatiky :D mne nejaka gramatika vubec netrapi uz sem ti to jednou psal ! :P jde o to co sem napsal a ne jak.

Odesláno

na HDi blow-off a dokonce v serii? to asi fakt ne :D

Odesláno
A zase davidek a skola gramatiky :D mne nejaka gramatika vubec netrapi uz sem ti to jednou psal ! :P jde o to co sem napsal a ne jak.

Což je ovšem trochu škoda... ;)

[upravil dne 16/10/12 22:04 od koblih69]

Odesláno

na HDi blow-off a dokonce v serii? to asi fakt ne :D

Jestli mu to tam spíš někde nefouká (hadice cooler)

Odesláno

V problrmatice se nevyznám, ale kamarádova Laguna rv 2002 po totální GO motoru a turba /nafta/ pští po řazení jak s blow off ventilem. Opravdu jasně a hlasitě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...