gronholmm Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Teď jsem akorát dojedl domácí husu s knedlíkem a se zelím, takže mě nenatveš Dobrou chuť Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Dneska je chleba, ty fotky jsem akorát teď stáhnul z foťáku Citovat
oddie Odesláno 23. březen 2014 Autor Odesláno 23. březen 2014 Tak po dlouhé době jedna fotka, sice to není večeře, ale nedělní oběd, ale aspoň něco Žebírko z křížence vietnamského prasátka s divočákem, z volného chovu, neuvěřitelné maso. Jen jednoduše pečené, na česneku. S domácím bramborovým knedlíkem. K tomu nefiltrované nepasterované pivo z Kácova (není na foto). Citovat
Gabriel 307 Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 oddie : no ty nám dáváš mám poslintanou klávesnici Citovat
oddie Odesláno 16. květen 2014 Autor Odesláno 16. květen 2014 Když je ta chřestová sezóna... Pstruh s citrónovou omáčkou, brambory, chřest. Citovat
punkac Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 osobně z toho šparglu dávám pryč ty květy Citovat
oddie Odesláno 2. prosinec 2014 Autor Odesláno 2. prosinec 2014 Dlouho jsem nedával žádné foto, tak aspoň něco, co mi připravilo dítko Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 kachna na medu s kukurici ? dobra volba Citovat
Péťa Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Večeře to není, ale po roce jsem zase vytáhl klubový hrníček. O svátcích z něj piju svařák Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 Dlouho jsem nedával žádné foto, tak aspoň něco, co mi připravilo dítko To tu panvičku používá i k zabití a nasledné naklepání ty kachny ne?? :D Ale ma bod za zdravou stravu, ten hmyzák tam je užasnej Citovat
oddie Odesláno 9. září 2015 Autor Odesláno 9. září 2015 Tak po dlouhé době něco, byť to na té fotce zdaleka tak nevyzní, jak dobře to chutná. Kohout na víně, žampiony, zkaramelizovaná cibulka, domácí opečený chleba. Neskutečný žrádlo Citovat
oddie Odesláno 26. září 2015 Autor Odesláno 26. září 2015 Tentokrát to není večeře, ale oběd. V Řecku je děsně fajn, koupání super, hospodu máme 30 metrů, obsluha úžasná, milá, děti tu milují... skoro idylka, až na kuchaře. Řecký kuchař stojí za pikaču. Ještě tak gyros nebo souvlaki udělá... no, průměrné, ale ryby, to je katastrofa, jak dokáže zničit. Posype to nějakou šílenou směsí a umučí na grilu, kde dělá úplně všechno a čistil jej naposledy v minulém století, ne-li nikdy. No a protože jsme objevili rybárnu, rozhodli jsme se si prostě ty ryby udělat sami. Když pominu, že jsem si měl vzít prut nebo harpunu, fakt by se tu dalo nachytat... Takže nákup u rybáře: zhruba půlmetrový (asi) cípal, dvě normálně velké dorady, a kornout krevet na chuťovku, celkem 19 Eur. Je tu jen malá pánvička, takže cípal na podkovy, jen do oleje, nic víc. Zelenina a ovoce, na to jsme se zeptali hned druhý den místních, kde nakupují oni, naštěstí prozradili super zelinář, jinak v místním hytlermarketu stojí zelenina za úplně stejné prd jako u nás (budejď by ne, když ji ta místní nekupují). Takže řecký salát na stole je ze stejných místních zdrojů, naopak Feta je z toho marketu, kde mají u pultu dobrou. Škoda že jsme tu letecky, narval bych tu auto surovinami až po střechu Citovat
oddie Odesláno 27. září 2015 Autor Odesláno 27. září 2015 Dva dny za sebou ryba sice může vypadat trochu jednotvárně, ale kdy se k ní zase dostanem... Předkrm trochu krevetek, jako příloha salát s hodně červené cibule (tu tady mají opravdu super), a dvě dorady (v Chorvatsku se dostane pod názvem Orada). Jednoduché, prosté, neskutečně dobré. Citovat
oddie Odesláno 2. únor 2017 Autor Odesláno 2. únor 2017 Dlouho jsem nic nefotil, tak dnešní večeře - takhle vaří tchyně: jehňátko, v troubě pečené, brambůrek, a to zelené je čerstvý kadeřávek z mé zahrádky, skvělá zimní zelenina, ještě tam mám asi 10 kousků, vydrží to i v mrazech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.