Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte

vyhladavanie vo fore som pouzil, ale neuspesne

otazka: ako vymenim olej v prevodovke?

Ma to vypustak a kontrolny/nalievaci otvor?

alebo cez tacho? alebo cez spiatockovy snimac?

este som pod tym nelezal, tak sa pytam.

dik

edit: no cez tacho asi nie, nema to lanko, to mala stara vectra, tam som tak menil

[upravil dne 26/9/2012 09:17 od linomaniac]

Odesláno

Jestli je převodovka podobná jako u HDI, tak já to naléval dírou po odšroubování čidla zpátečky. Je dobře přístupné po demontáži vzduchového filtru. Olej se tudy dá nalít za 5 minut normálně trychtýřem.

Odesláno

To je zbytečné, na převodovce k LFY je nejlepší olej nalít přes odvzdušňovací ventil zezhora (demontovat airbox, bude lepší přístup) jak psal pastorek.

Odesláno

ked si to dobre pametam na lavom boku prevodovky ( na lavom dekly)je kontrolny srob oleja ten vytocis a mozes cez neho(vzniknutu dieru) zaroven nalievat novy olej a ked uz z tej diery zacne olej vytekat tak je ho tam akurat ,ale nalievanie ide dost pomaly ,lepsie je to nalievat cez odvzdusnovak ako ti radia a na kontrolnej diere sledovat kedy zacne vytekat

[Edited on 26/9/12 15:28 by krtek 2]

Odesláno

Oni asi mají na mysli, že v jejich zemi život končí. Ale u nás vozidlu pak vdechneme druhý život ;)

Takže pokud není kontrolní otvor tak pěkne za tepla vypustit, nechat důkladně vykapat, případně trošku pomoct fouknutím kompresorem a nalít předepsané množství.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...