Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kamaradka a jeji Vaneska s nemoci motylich kridel

Recommended Posts

Odesláno

na zacatku se omlouvam pokud to bude brano jako reklama, a nebudu nadavat kdyz to smazete. ale budu moc vdecny za shovivavost, nejde o komercni vec.

Kamaradce Markete z Chlumce se v dubnu narodila holcicka s nemoci motylich kridel, takze pro ni hledame nejakou pomoc, jak financni, tak take aby se o tom vedelo. Kazdy mesic pece o Vanesku stoji dost penez, takze hledame hlavne firmy co by chteli neco darovat nez pride DPH. Hodne ji pomaha DEBRA, Leky, obvazy penize atd. Seznam je na jejim webu, pisu to sem protoze web jsem delal ja.

http://www.nemocmotylichkridel.cz

Budeme vdecny za LIKE na facebooku, nebo jakoukoli pomoc, ci poslani odkazu na spravny email, pokud nekoho znate.

Berkoff.

Odesláno

Nakoľko som čerstvý otecko prvého synčeka viem aké peklo rodičia prežívajú. Držím palce im aj Vaneske veľa síl v boji s chorobou.

Sms odoslaná.

Odesláno

Poslal jsem SMS a hodil jsem si to na Facebook kde mám +- 400 přátel tak snad se někdo slituje a také pomůže, více toho asi teď udělat nemohu .. :(

Odesláno

Moc Vám všem děkuji za Vanesku. Děláme co můžem, jinak: Tv spot byl, točila to nova, ale nakonec to neodvysílali, pozval je náš starosta, celé je to pod záštitou města, takže žádný podvod. Na webu je za jejím textem info co kde je, nejvíc toho bylo v Hradeckém deníku. Ono jde hlavně o to, že markéta je na mateřský, a její přítel to celé táhne sám, jěště se stará o Vanesku, převazuje jí a maže mastěma ..:/

Fakt moc všem velké DÍKY! :)

PS: Facebook: https://www.facebook.com/nemocmotylichkridel.cz

Odesláno

SMS poslána. Taková nádherná holčička, ty rozzářený kukadla. Musím se přiznat, že teď když toto píši, tak brečím jak malý kluk.

Odesláno

Dočetl jsem se že tím trpí 240 lidí (nebo dětí ?) v Čr je to pravda ? To je tedy velmi zákeřná výjimečná sviňárna :(

Odesláno

Taky jsem poslal sms. Řeknu Vám je to mazec. Moje holčička má reflux ledviny, každý den do ni rveme antibiotika - jak koupám oproti tomu jsme jenom slabý odvar. :ticho

Takže držím palce nech se uzdraví holčička. ;)

Odesláno

Ahoj,

sms odeslána, likenuto, tweetnuto, plusnuto, odkazy na fb a web jsem šoupla jednak na svůj web a pak na web http://www.pomozte-davidovi.hys.cz Večer to mohu rozšířit dál, akorát na FB mám těch lidí málo navíc jen naprosté minimum na takové zprávy vůbec reaguje... Ale třeba někdo pomůže byť jen tou sms... Holčičce držím palce a rodičům pevné nervy a i přes potíže, které motýlí křídla přinášejí mnoho radosti, kterou jim malá Vaneska určitě dělá!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...