strycek2 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 do SE na zraz urcite pojdem...jednak je to doma, jednak je posledny v roku a do tretice mi kvoli roznym udalostiam vsetky ostatne tohtorocne zrazy utiekli...takze v SE sa urcite vidime Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Minisraz pod bodem A byl v nemocnici Na Františku když jsem tam ležel, není ani v galerii;) Jinak super, taky jsem nečekal že to někdo najde všechno:) Citovat
MilanF1 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Radku, ještě, že jsem nehledal mimo ofiko srazy, byl by to zbytečný čas, ale i tak jsem tu fotku hledal hodinu Ale ostatní jsem nevěděl na 100%, některé jsem určil podle oblečení, protože jsem přesně tu fotku nenašel. Ale většina jich byla v tvých fotkách - psal jsem si, od koho byly Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 tiež som ju hľadal asi hodinu a podla mňa nebolo fér ze bola v súkromnom albume, teda nie vo verejnom peugeotackom... ešte že bola len jedna... inak asi tretina bola v albumoch iných užívaťeľov... no i tak je to už jedno, každopádne dobrý nápad v súťaži... Citovat
Péťa Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Já si říkal, zda neprolezu i minisrazy, ale po přesně 200 minutách už jsem neměl síly To je víc než 3 hodiny. To se doma pěkně nudíš Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 tiež som ju hľadal asi hodinu a podla mňa nebolo fér ze bola v súkromnom albume, teda nie vo verejnom peugeotackom... ešte že bola len jedna... inak asi tretina bola v albumoch iných užívaťeľov... no i tak je to už jedno, každopádne dobrý nápad v súťaži... Byla tam schválně, aby jste si trošku zapotili hlavinky:D Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 ja som tomu venoval cca 5 hodin, mal som mierne myslienkove rozpolozenie, nechcelo sa mi spat a uplne nahodou som klikol na vlakno... tak reku idem na to... preliezol som cca 2800 fotiek, mozno aj viac, ja uz ani neviem, len pri tej A-ckovej som zabil zbytocne hodinu a to mi k spanku teraz chyba :D Citovat
Marcel00 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 díky, tebe ju tiež požičiam, ale aj tak budeš druhý Citovat
MilanF1 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Já si říkal, zda neprolezu i minisrazy, ale po přesně 200 minutách už jsem neměl síly To je víc než 3 hodiny. To se doma pěkně nudíš To víš, student vysoké školy a dneska bylo volno, hned poté jsem šel dělat švestkový koláč Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Noo Marceli, tak to je zasloužená výhra:D:D:D Citovat
Pepito Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 To nás bylo opravdu jen šest? No tak to by jsi měl předsedo,tedy pokud chceš být i nadále předsedou:D,odměnit všech šest:myslim:mad: Už jen za to,že jsme nad tím strávili nemálo času :roker:myslim:D No tak jóóó,aspoň nějakou cenu útěchy,co vy na to ostatní pežoťáci?? [upravil dne 26/9/12 21:24 od pepito] Citovat
strycek2 Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 veru, 6 ludi, to neni velka ucast...mali by sa vyhodnotit prve 3 miesta pre ceskych clenov a prve tri pre slovenskych Citovat
punkac Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 Už jen za to,že jsme nad tím strávili nemálo času :roker:myslim:D No tak jóóó,aspoň nějakou cenu útěchy,co vy na to ostatní pežoťáci?? [upravil dne 26/9/12 21:24 od pepito] Já bych vám nedal nic! :D:D Citovat
punkac Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 :D:D kdo kdy kde viděl, aby ten co nestál na bedně, něco dostal :D:D Citovat
Kata517 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Ty jo .. jenom 6 lidí? .. Tak to je celkem málo Jsem ráda, že nejsem sama, kdo na tom strávil celé odpoledne .. ovšem když se člověk nudí v posteli a hrnečkem s medem tak vymýšlí vše, čím se zabavit :D Gratuluju i ostatním Citovat
Pepito Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Samozřejmě taky gratuluji všem na \"bedně\",ale i ostatním Já jsem se sice nenudil.ale jsem prostě soutěživý:papa Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 tak ja se musim pochlubit, ze podle fotek jsme s Miss Scratch dali dohromady 11 spravnych odpovedi za cca 25 sekund, ale protoze soutez je ukoncena, nebude jiz dohledavat, ale i tak dobry skore . Ada ma holt pamatovaka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.