Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pátrání po předsedovi klubu!!! Soutěž o ceny!!!

Recommended Posts

Odesláno

do SE na zraz urcite pojdem...jednak je to doma, jednak je posledny v roku a do tretice mi kvoli roznym udalostiam vsetky ostatne tohtorocne zrazy utiekli...takze v SE sa urcite vidime :)

Odesláno

Radku, ještě, že jsem nehledal mimo ofiko srazy, byl by to zbytečný čas, ale i tak jsem tu fotku hledal hodinu :D

Ale ostatní jsem nevěděl na 100%, některé jsem určil podle oblečení, protože jsem přesně tu fotku nenašel. Ale většina jich byla v tvých fotkách - psal jsem si, od koho byly ;)

Odesláno

tiež som ju hľadal asi hodinu a podla mňa nebolo fér ze bola v súkromnom albume, teda nie vo verejnom peugeotackom...;) ešte že bola len jedna...

inak asi tretina bola v albumoch iných užívaťeľov... :)

no i tak je to už jedno, každopádne dobrý nápad v súťaži... :D

Odesláno
tiež som ju hľadal asi hodinu a podla mňa nebolo fér ze bola v súkromnom albume, teda nie vo verejnom peugeotackom...;) ešte že bola len jedna...

inak asi tretina bola v albumoch iných užívaťeľov... :)

no i tak je to už jedno, každopádne dobrý nápad v súťaži... :D

Byla tam schválně, aby jste si trošku zapotili hlavinky:D
Odesláno

ja som tomu venoval cca 5 hodin, mal som mierne myslienkove rozpolozenie, nechcelo sa mi spat a uplne nahodou som klikol na vlakno...

tak reku idem na to... :D

preliezol som cca 2800 fotiek, mozno aj viac, ja uz ani neviem, len pri tej A-ckovej som zabil zbytocne hodinu a to mi k spanku teraz chyba :D:D

Odesláno
Já si říkal, zda neprolezu i minisrazy, ale po přesně 200 minutách už jsem neměl síly :D

To je víc než 3 hodiny. To se doma pěkně nudíš ;)

To víš, student vysoké školy a dneska bylo volno, hned poté jsem šel dělat švestkový koláč :D

Odesláno

To nás bylo opravdu jen šest?:myslim:bojim:o

No tak to by jsi měl předsedo,tedy pokud chceš být i nadále předsedou:D,odměnit všech šest:myslim:mad::(

Už jen za to,že jsme nad tím strávili nemálo času :aut:roker:myslim:D

No tak jóóó,aspoň nějakou cenu útěchy,co vy na to ostatní pežoťáci??:myslim;):papa

[upravil dne 26/9/12 21:24 od pepito]

Odesláno

Už jen za to,že jsme nad tím strávili nemálo času :aut:roker:myslim:D

No tak jóóó,aspoň nějakou cenu útěchy,co vy na to ostatní pežoťáci??:myslim;):papa

[upravil dne 26/9/12 21:24 od pepito]

Já bych vám nedal nic! :D:D:D

Odesláno

Ty jo .. jenom 6 lidí? :myslim .. Tak to je celkem málo :D Jsem ráda, že nejsem sama, kdo na tom strávil celé odpoledne .. ovšem když se člověk nudí v posteli a hrnečkem s medem tak vymýšlí vše, čím se zabavit :D :D

Gratuluju i ostatním ;)

Odesláno

tak ja se musim pochlubit, ze podle fotek jsme s Miss Scratch dali dohromady 11 spravnych odpovedi za cca 25 sekund, ale protoze soutez je ukoncena, nebude jiz dohledavat, ale i tak dobry skore :). Ada ma holt pamatovaka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...