hribe Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 ja sem resil, jestli mam koupit 2.0HDI nebo 2.2HDI anebo 2.2i a dat ho do plynu Nakonec mam 2.0HDI, nechal sem to chipnout na cca 100kW (za 2.5tis se to uz dneska da poridit, je to bez problemu, zatim ...), jede to velmi slusne, na dalnici urcite dobry, ale ja osobne sem dost zklamanej z vlastnosti toho motoru predevsim ve meste. Proste ten diesel zdaleka neni tak pruznej jako benzin, na 4-ku s s tim stezi da jet 50km/hod a je to hlucnej motor. 2.2HDI sem bohuzel nemel moznost hloubeji vyzkouset 2.2i s plynem by me vyslo na 2x tolik, je jich malo, takze vyber nic moc, ale myslim si, ze motor by to byl urcite mnohem zabavnejsi ... hribe Citovat
Mike407 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 Proč chceš jezdit 50 km/h na čtyřku? Už se tu tisíckrát řešilo, že tyhle motory nemají rádi podtáčení, resp. dvouhmota dostává zbytečně zabrat. Ta převodovka je postavená tak, že při 50 km/h na trojku má motor otáčky v oblasti maximálního kroutícího momentu a potom jde za plynem úplně bez problémů. Citovat
Parc Odesláno 26. září 2012 Odesláno 26. září 2012 na 406 sedan s 2.0hdi 81kw som najazdil po meste aj mimo cca 150tis km a rozhodne nemozem povedat, ze by som bol pomalym clankom premavky. Co sa tyka hlucnosti tak treba pamatat ze to auto nieje ideovo zrovna najnovsie, presadal som donho pred 7 rokmi z hiunday accent a teda 406, to bol sepot... nieje tomu co vycitat ale auto na zavodenie to nieje, ale ako pohodlne vozitko je to skvele. Nedavno som absolvoval cestu z chorvatska - na octavii II s 80tis km za volantom, na sk som presadol do svojej 13 rocnej 406tky a mal som pocit akoby som sa posadil z lavicky do obyvacky .. co tym chcem povedat, auto treba vyberat podla toho, co od toho ocakavam, ked chcem pohodlie tak 406 je skvela volba, ak chcem sportak tak ok ale coupe a nie sedan ci kombi Citovat
Návštěvník Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 No jo jenže tohle je za takový peníze že tady nic podobnýho neseženu ... u nás se s tímhle motorem, kilometrama a výbavou prodávají za dva až třikrát tolik .... Taky jsem nechtěl naftu a už vůbec ne kombíka, ale prostě za ty prachy nemůžu odolat .... 107kw je málo, měl jsem představu spíš kolik se z toho nechá vyždímat.... jestli třeba 130kw+ je reálný ... No nechci to na závodění, ale když se chci projet, tak potřebuju aby to jelo, ne aby se to přibližovalo a ploužilo .... kámoš s fabii 1,9Tdi udělá z 0-100km/h za nějakých 11,7-12,5, alespon co jsme to měřili, takže skoro stejné zrychlení a je to slabší motor, zase lehčí auto no .... ale prostě čekal jsem od toho víc, podle básnění lidí jak nafta strašně jede .... Ja osobne som na mojej ex-lagune 2 2.2dci 110kW spravil 0-100 za cca 7s Citovat
koblih69 Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Jo to já v Primeře s tímhle motorem taky. Sem tam se vyměnilo turbo a jelo to zase dál Citovat
Ferry Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 kdyz to tak ctu, bylo by mozna vhodne uvedomit si, k cemu je dieslovy motor konstruovan - predevsim pro konstantni castecne zatizeni, tedy typicky dlouhe jizdy po dalnici, na tempomat, rozumnou rychlosti, tam je nejefektivnejsi sprinty a poskakovani po meste pro diesla opravdu neni Nevim kdy a kde se tohle chapani pokrivilo (jestli s nastupem primeho vstriku ?) a proc se vsichni tolik zhlidli a touzi tak po dieslech, kdyz je pak provozuji za podminek zcela nevhodnych Citovat
godzila.01 Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 No jo jenže tohle je za takový peníze že tady nic podobnýho neseženu ... u nás se s tímhle motorem, kilometrama a výbavou prodávají za dva až třikrát tolik .... Taky jsem nechtěl naftu a už vůbec ne kombíka, ale prostě za ty prachy nemůžu odolat .... 107kw je málo, měl jsem představu spíš kolik se z toho nechá vyždímat.... jestli třeba 130kw+ je reálný ... No nechci to na závodění, ale když se chci projet, tak potřebuju aby to jelo, ne aby se to přibližovalo a ploužilo .... kámoš s fabii 1,9Tdi udělá z 0-100km/h za nějakých 11,7-12,5, alespon co jsme to měřili, takže skoro stejné zrychlení a je to slabší motor, zase lehčí auto no .... ale prostě čekal jsem od toho víc, podle básnění lidí jak nafta strašně jede .... Ja osobne som na mojej ex-lagune 2 2.2dci 110kW spravil 0-100 za cca 7s Asi rozbitý stopky, nebo hodně nachipováno, protože laguna má psaný zrychlení za 9,8 a s roky to jde nahoru... Takže za sedm je trochu divný ... Citovat
godzila.01 Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 Tak jsem měřil to zrychlení z 0-100 a jsem docela sklamanej mám to za 10,40:( Ještě sem s tím kýblem trochu jezdil a dostal jsem to na podobný hodnoty.... docela dlouho to stálo, tak se ten škopek možná ještě rozjezdí ... Citovat
godzila.01 Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 na 406 sedan s 2.0hdi 81kw som najazdil po meste aj mimo cca 150tis km a rozhodne nemozem povedat, ze by som bol pomalym clankom premavky. Co sa tyka hlucnosti tak treba pamatat ze to auto nieje ideovo zrovna najnovsie, presadal som donho pred 7 rokmi z hiunday accent a teda 406, to bol sepot... nieje tomu co vycitat ale auto na zavodenie to nieje, ale ako pohodlne vozitko je to skvele. Nedavno som absolvoval cestu z chorvatska - na octavii II s 80tis km za volantom, na sk som presadol do svojej 13 rocnej 406tky a mal som pocit akoby som sa posadil z lavicky do obyvacky .. co tym chcem povedat, auto treba vyberat podla toho, co od toho ocakavam, ked chcem pohodlie tak 406 je skvela volba, ak chcem sportak tak ok ale coupe a nie sedan ci kombi Píšu furt, že ten do toho plechu na kolečkách nechci moc dávat, ale chci aby to trochu jelo .... Kdybych za ty prachy sehnal benzín beru ho hned a stokrát radši než tu naftu, bohužel za tyhle peníze je jenom nafta v kombíku.... Nebudu dávat za 10let staré kupíčko/sedan ve 2.2i 80.000kč, to bych musel bejt blázen ... Citovat
Parc Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 na 406 sedan s 2.0hdi 81kw som najazdil po meste aj mimo cca 150tis km a rozhodne nemozem povedat, ze by som bol pomalym clankom premavky. Co sa tyka hlucnosti tak treba pamatat ze to auto nieje ideovo zrovna najnovsie, presadal som donho pred 7 rokmi z hiunday accent a teda 406, to bol sepot... nieje tomu co vycitat ale auto na zavodenie to nieje, ale ako pohodlne vozitko je to skvele. Nedavno som absolvoval cestu z chorvatska - na octavii II s 80tis km za volantom, na sk som presadol do svojej 13 rocnej 406tky a mal som pocit akoby som sa posadil z lavicky do obyvacky .. co tym chcem povedat, auto treba vyberat podla toho, co od toho ocakavam, ked chcem pohodlie tak 406 je skvela volba, ak chcem sportak tak ok ale coupe a nie sedan ci kombi Píšu furt, že ten do toho plechu na kolečkách nechci moc dávat, ale chci aby to trochu jelo .... Kdybych za ty prachy sehnal benzín beru ho hned a stokrát radši než tu naftu, bohužel za tyhle peníze je jenom nafta v kombíku.... Nebudu dávat za 10let staré kupíčko/sedan ve 2.2i 80.000kč, to bych musel bejt blázen ... a co tak napisat tu cenu a ktoru mas 406 na ruke? mozno sa tu najde niekto kto ti pomoze s najdenim niecoho vhodnejsieho v danej cenovej kategorii Citovat
godzila.01 Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 no dal by se sehnat za cca 40.000+- zatím jsem to ještě nekoupil a nikomu dalšímu to nenabízel, když si ho někdo všimne tak zmizí za odpoledne je to 2001, víceméně v plný výbavě.... Citovat
ZoSo Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Jo to já v Primeře s tímhle motorem taky. Sem tam se vyměnilo turbo a jelo to zase dál já vez do Běloruska Almeru 2,2 6 kvalt a musim říct že to byl neskutečnej stroj. ve 180 pořád zátah, spotřeba do 130km/h kolem 4,5l - opravdu povedenej motor. [upravil dne 28/9/12 14:18 od ZoSo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.