Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to takovej trochu blbej dotaz, auto je víceméně za pár korun z německa, najeto cca 200.000km (ověřeno), pravidelně servisované (standartní kosmetické vady), kombík, ve výbavě s koulí....

Spíš mi jde o to jak to má jet.... myslel jsem že 2.2 Hdi pojede trochu slušně, ale co jsem to zkoušel tak jsem se nedokázal při zrychlení z 0-100km/h dostat pod 11 vteřin ... :( a to i moje benzínová 607 jezdila okolo 10,2-11 a bývalá benzínová 406 1,8 16v to zvládala okolo těch 11 taky .... čekal jsem že ta turbená nafta pojede podstatně líp .... Případně jak až moc se to nechá nachipovat, aby to fakt trochu líp jelo, jestli je možný se dostat pak s tím zrychlením alespon pod desítku ... .) spotřeba mi nezajímá, tu jsem vlastně zatím vůbec neřešil, byl jsem se s tím zatím jen projet u nás na dráze, auto nemá značky, tak na silnici stejně nemůže :D

Prostě mi jde o to jestli ten motor má význam, jde to dobře nachipovat a je to alespon trošku spolehlivý.... případně co tam dost padá .... abych se v pondělí mohl rozhodnou jestli to mám vzít nebo nechat ležet.... :) Je to maličko divnej dotaz, ale já s těmahle autama nemám moc zkušenosti, jsem spíše fanoušek benzínu a ta nafta mi zatím moc nevoní .... :mrk

Odesláno

A čo s tým autom ideš pretekať, keď meriaš zrýchlenie? :P Vôbec nemám skúsenosť s týmto motorom, len mi nedalo neopýtať sa... ;) Ale tiež by som čakal od 2,2 HDi, že pôjde lepšie ako to moje. Dones ho a poviem Ti, či ide lepšie...

:roker

Odesláno

Jestli s tim chceš závodit tak si radší kup sedana nebo coupé protože kombi bude určitě těžší. Jinak já mám chip na 107KW , FAPOFF a zadní tlumič taky pryč a danou jen trubku a jede to docela dobře. Schválně změřim za kolik to udělám já a pak dám vědět.

Odesláno

No jo jenže tohle je za takový peníze že tady nic podobnýho neseženu ... :) u nás se s tímhle motorem, kilometrama a výbavou prodávají za dva až třikrát tolik .... Taky jsem nechtěl naftu a už vůbec ne kombíka, ale prostě za ty prachy nemůžu odolat ....

107kw je málo, měl jsem představu spíš kolik se z toho nechá vyždímat.... jestli třeba 130kw+ je reálný ... :) No nechci to na závodění, ale když se chci projet, tak potřebuju aby to jelo, ne aby se to přibližovalo a ploužilo .... kámoš s fabii 1,9Tdi udělá z 0-100km/h za nějakých 11,7-12,5, alespon co jsme to měřili, takže skoro stejné zrychlení a je to slabší motor, zase lehčí auto no .... ale prostě čekal jsem od toho víc, podle básnění lidí jak nafta strašně jede .... ;)

Odesláno

No právě že má jen 98kw, proto přemejšlím jestli to má smysl ..... Protože mám strach že to nepojede tak jak bych si já představoval .... :bojim A přemejšlím na kolik to půjde nachipovat a jak to pak pojede .... ;)

Koblížku to snad nebude potřeba .... To auto chci na pravidelný ježdění :)

Odesláno

Já bych byl s tím chipováním na takové výkony opatrný. U ojetiny nikdy nevíš v jakém stavu motor je a může se ti stát, že se ti časem něco vysype. Zvlášť, když to budeš honit. Jestli chceš výkon, tak si rovnou sežeň 3,0 V6 (150kW) a nebudeš muset nic chipovat.;)

Odesláno
No právě že má jen 98kw, proto přemejšlím jestli to má smysl ..... Protože mám strach že to nepojede tak jak bych si já představoval .... :bojim A přemejšlím na kolik to půjde nachipovat a jak to pak pojede .... ;)

Koblížku to snad nebude potřeba .... To auto chci na pravidelný ježdění :)

No to chápu, že chceš, ale s ohledem na připravované úkony si připrav teplé a suché místo k uskladnění :papa

Odesláno
Já bych byl s tím chipováním na takové výkony opatrný. U ojetiny nikdy nevíš v jakém stavu motor je a může se ti stát, že se ti časem něco vysype. Zvlášť, když to budeš honit. Jestli chceš výkon, tak si rovnou sežeň 3,0 V6 (150kW) a nebudeš muset nic chipovat.;)

kdyby byl za takový peníze tak to vezmu .... :) chtěl jsem 2,2 16v , ale jediný za tyhle peníze je dostupná tahle nafta, nechci za ten kýbl na kolečkách dávat moc peněz ...... Neplánuju že si to nechám dlouho, spíš než se něco velkýho vy*ere, pak zase koupit za podobný peníze jinej kousek ... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...