Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

střešní okno

Recommended Posts

Odesláno

zdravim lidi, dneska mi kámoš urval kovovou lištu, co se šoupe o oknem při zatahování, jinak tam nejspíš funguje jako okap, který odvádí vodu, co prokape těsněnim. dají se někde sehnat ty plastový držáky na koncích???

Odesláno

tak lidi, řekněte ceny :-D nejsem moc při penězích, ale možná by se to nějak pořešilo. přinejhoršim budubez lišty a věřit tomu, že to to těsnění udrží a nebude mi kapat na strop :-)

• O 4 roky později...
Odesláno

Nevím jak 406 ale u Xantie je šíbr průtokový!!Je totiž jakoby ve vaně a v rozích jsou pak hadičky co vedou do podběhů .Někdy mohou být zteřelé? nebo ucpané takže rada na opravu je jednoduchá vše vyčistit a je to pak OK.Předpokládám,že to tak mají i další modely od PSA

Odesláno

To mě teď čeká. U spolujezdce se mi na koberečku, když prší, objeví voda. Stéká tam z míst kde sloupek přechází do prahu. Když jsem škvíru mezi stř.oknem a střechou přelepil páskou tak to bylo v pohodě. Hadičku jsem zkoušel vyčistit, ale bez úspěchu. Měnil jste ji někdo? Co všechno musím rozebrat abych se k tomu dostal? Předpokládám, že musí jít dolů tapec střechy a plast ze sloupku u okna. A co dál?

Odesláno
To mě teď čeká. U spolujezdce se mi na koberečku, když prší, objeví voda. Stéká tam z míst kde sloupek přechází do prahu. Když jsem škvíru mezi stř.oknem a střechou přelepil páskou tak to bylo v pohodě. Hadičku jsem zkoušel vyčistit, ale bez úspěchu. Měnil jste ji někdo? Co všechno musím rozebrat abych se k tomu dostal? Předpokládám, že musí jít dolů tapec střechy a plast ze sloupku u okna. A co dál?

Dole musi ist to co si napisal :) Nepamatam kde to malo vystup, ci pod kapotou alebo az pod plast podblatnikmi ale nic mi to nepomohlo, bol upchaty vstup v tej konstrukcii v stresnom...vysturat drotikom a prefukat stlacenym vzduchom by malo stacit a ak pri tychto ukonoch sa hadicka neuvolni tak netreba nic demontovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...