Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co si o tomto benzínu myslíte, zkoušeli jste ho už někdo?

Já si osobně myslím že to je stehný V-power a V-power racing jako dřívě, jen k tomu přidali název Nitro + aby přitáhli lidi. Takže si myslím že to je jen marketingový tah, jaký je váš názor?

Odesláno

Vsechny tyhle sracky jsou podle me jen marketingovy tah ... Pred asi 3 lety jsem cepoval na Shellce Vpower ktery stal asi o korunu pade vic nez normalni N95 a mela se tim snizit UDAJNE spotreba \"az o litr na sto km\".

Jednoducha kalkulace :

cena benzinu N 95 = 37,00,- Kč

cena benzinu V-P 95 = 38,50,- Kč

spotreba pri pouziti N95 = 7,5/100

spotreba pro pouziti VP95 = 6,5/100 (predpokladejme ze to je pravda ...)

na 100 km jizdy :

N95 = 7,5 litru = 7,5*37,00 = 277,5 Kč

V-P95 = 6,5 litru = 6,5*38,50 = 250,25 Kč

Takže pokud by to fungovalo tak jak píší sníží Ti to náklady o 10%. Pokud to ovšem tak nefunguje a budeš jezdit pořád za 7,5/100 naopak Ti to náklady zvýší :)

Odesláno

Btw zadny vyssi vykon auta jsem nezaznamenal jen vyssi uctenky za benal ..

Odesláno

Spotřeba o 1 litr na sto? Ty bláho ... jejich nedávná reklama říkal 1 litr ... ale na nádrž, takže na nějakých 60 litrů :D Takže tě to nebude stát 2227 Kč, ale 2200 Kč. To je velká úspora na nádrži ...

Taky myslím, že jenom marketing, přidali o něco více aditiv. Nic víc, pro nás motoristy, kteří používají mozek, je lepší dávat aditiva \"ručně\".:papa

Odesláno

Jj o litr na 100 je kravina .... A o litr na nadrzi jak pise Milan uspora par drobnych .. A to jeste MOZNA ..... Takze asi tak :)

Odesláno
Spotřeba o 1 litr na sto? Ty bláho ... jejich nedávná reklama říkal 1 litr ... ale na nádrž, takže na nějakých 60 litrů :D Takže tě to nebude stát 2227 Kč, ale 2200 Kč. To je velká úspora na nádrži ...

Taky myslím, že jenom marketing, přidali o něco více aditiv. Nic víc, pro nás motoristy, kteří používají mozek, je lepší dávat aditiva \"ručně\".:papa

http://www.shell.cz/home/content/cze/products_services/on_the_road/fuels/fuelsave_tpkg/unleaded/

Dole pod hvezdičkou maji minimalně 50 litrů nádrž

Odesláno

*Platí pro minimální objem nádrže a natankování alespoň 50 litrů paliva. Porovnáno v podmínkách městského provozu mezi naším dosud prodávaným palivem Shell Natural 95 a naším novým palivem Shell FuelSave Natural 95. Snížení spotřeby se může lišit v závislosti na typu vozidla, jízdních podmínkách a stylu jízdy.

Takze se kryjou a kdyz si nekdo pude stezovat reknou mu Vy jste moc slapal na plyn :D:)

Odesláno

Stibto, a co jsi čekal? :D

Neboli: Zkoušeli na to V8 od BMW a byla úspora v hustém městském provozu 2 litry na 100 litrové nádrži - takže průměrná spotřeba na 100 km spadla z 20,0 na 19,6. Takže místo 500 km na nádrž ujel 510 km :aut

PS: doufám, že mé výpočty jsou správné :myslim

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Už nevědí jak vytáhnout lidem peníze z kapsy :D Nedávno jsem na \"šelku\" zabloudil... V těch nápisech a barvičkách aby se čert vyznal a cenovky opravdu libové (ne lidové), na stojanu za sebou 6 pistolí. Nebudu to prodlužovat, popojel jsem na benzínku o kilák dál a vzal jako vždy vervu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...