Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Je to normální, nebo ........ II.

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem mk405

no také váhám s tím alarmem ale když to tak vidím asi ho brzo koupím: jablko s ultrazvukem za 3.500,- a mám klid:D

No s tím klidem nevím - alarm je funkční jen když se o poplachu dozvíš ty, nejen lidi v blízkosti auta, ty naopak s..e, že auto dělá randál a zloděj je nezajímá. Proto si myslím, že alarm bez nastavení GSM pagerem je to samé jako žádný alarm. ;)

Odesláno

Nejlepší by bylo zapnout nějakou vnější vysokonapě?ovou ochranu a dát na sedačku nejakýho jedovatýho zmetka. Jak by se toho někdo dotknul, tak by se mu začoudilo od podrážek a byl by pokoj. Dokud budou fungovat bazary za těchto podmínek, tak..................:mad:

Odesláno

S tím vysokým napětím je to na levačku, jak tady nahoře psal Hics. Ale co jsem slyšel, tak účinný je napojit na alarm kromě houkačky naven, aby to bylo slyšet v okolí, taky sirénu dovnitř do auta. Ono 110dB v tak malým prostoru vyžene i otrlýho fe?áka. Zatím nemám vlastní zkušenost, ale pokud bych někdy řešil alarm, tak tohle bych určitě použil.

Odesláno

co 110dB, ale taovej 130 - to uz bude massage :) problem je ale sehnat takovou sirenu, i kdyz jsem ji myslim videl v nabidce Jabkotronu. A asi bych daval sirenu jen dovnitr - ven je fakt akorat pro efekt a nasrani kolemjdoucich(kolemspicich). Aby se pak clovek neprobudil nejen s vybranym autem, ale i treba kvetinacem na strese :)

Odesláno

já pokaždý,když odcházím od auta,zavřu ten kastlík,co sková to rádio a věřím,že když čorkař neuvidí co tam je za rádio,nebo jestli tam rádio vůbec je nebude mít snahu se vůbec namáhat do auta dostat.Zatím mě to vždycky vyšlo a zatím jsem žádného návštěvníka v autě neměl.Ale to je možná proto,že parkuju vedle aut,co vypadají krásněji,mají lepší rádia a nemůžou je skovat tak jak já ve 405ce.

Odesláno

A dokážeš si představit, co by to bylo, když si tak v klídku jedeš 90kou po krajince, kocháš se a najednou se to zblázní a začne ti to troubit přímo do palice? To pak skončíš ve struze, ani nevíš.:)

Napsán autorem voštík

co 110dB, ale taovej 130 - to uz bude massage :) problem je ale sehnat takovou sirenu, i kdyz jsem ji myslim videl v nabidce Jabkotronu. A asi bych daval sirenu jen dovnitr - ven je fakt akorat pro efekt a nasrani kolemjdoucich(kolemspicich). Aby se pak clovek neprobudil nejen s vybranym autem, ale i treba kvetinacem na strese :)

Odesláno
Napsán autorem Ráďa

já pokaždý,když odcházím od auta,zavřu ten kastlík,co sková to rádio a věřím,že když čorkař neuvidí co tam je za rádio,nebo jestli tam rádio vůbec je nebude mít snahu se vůbec namáhat do auta dostat.

Jo, jo, jo - ten kaslík bych si 309ky velice rád nabastlil

Odesláno
Napsán autorem oddie

Ten kastlík má spíš opačný účinek - když je zavřený, spíš naznačuje, že pod ním asi něco bude, co stojí za to jej zavírat.

Taky bych řekl!

Jeden známej vždy odejmul panel a měl připravenej uřízlej předek z nějakýho pradávnýho rádia, kterej tam už jen tak přiložil a měl vystaráno. :D

Odesláno
Napsán autorem oddie

Ten kastlík má spíš opačný účinek - když je zavřený, spíš naznačuje, že pod ním asi něco bude, co stojí za to jej zavírat.

Tak, tak. Taky to nechávám otevřený, když od auta odcházím, aby to nikoho nepokoušelo se jenom kouknout, jestli to náhodou nestojí za to...

Odesláno

jj, myslel jsem relativní klid (spíš jako vna duši že člověk něco udělal)

kastlík taky nechávám otevřenej, znám jednoho človíčka co to taky zavíral, vždy přišek do auta a zapínal přes myš, no a jednou vlezl do auta zapíní myš a ono nic, rádio včudu a zlouděj zamkl a kastlík zaklopil.:o

k tomu jablku samozdřejmě sirenku dovnitř stojí okolo stovky a to se vyplatí koupit klidně dvě (třeba do kufru :D ) jinak lze ji přeci dát přez vypínač projistotu, taky bych ji nerad poslouchal za jízdy.

Dlouho jsem zvažoval jakej alarm, jenže auto mi stojí přes noc v garáži a když alarm potřebuji jsem od auta daleko a težko se vrátím než zloděj uteče takže pager je mi na nic, potřbuji vypudit zloděje z auta. kokal jsem i na magicar, je to moc hezký ale když ještě připočítám ultrazvuktak už je to zbytečná investice pro mojí 405. mk:papa

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem oddie

Taky bych řekl!

Jeden známej vždy odejmul panel a měl připravenej uřízlej předek z nějakýho pradávnýho rádia, kterej tam už jen tak přiložil a měl vystaráno. :D

znamej ma asi zatim stesti.... kolegovi rozbili okno kvuli radiu, co se prodava kolem 300Kc... a radio bylo pohozeny o 20 metru dal... tyhle zm*di nemaji cas zkoumat, co tam mas, vidi radio, tak proste vyrazej okynko, vytrhnou radio a teprve pak se divaji...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...