seemi Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 Zdravím, měl bych dotaz.. myslíte si že by automatická převodovka mohla špatně řadit kdyby byl nějaký problém v káblech třeba u cívek?? Před nedávnem jsem měl auto v servisu, a byl tam nějaký bordel v káblech, z 90% si myslím, že problém vyřešili, ale zdá se mi, že se auto tak nějak lehce chvěje asi kolem 3-4 rychlosti, a když je motor z záběru a má dojít k přeřazení tak to prostě není plynulé.. jinak převodovka řadí v pohodě. Podotýkám že olej byl už 2X vyměněný.. myslíte, že by třeba převodovka mohla dostávat \"špatné\" informace o průběhu jízdy a proto špatně přeřadí?? to lehké chvění cítím právě před tím okamžikem kdy by měla řadit z 3na 4 ??? Citovat
Agrafik Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 2005 - takže 6.st. Si si jistý, že ten bordel s kabely odstranili? Citovat
seemi Odesláno 25. srpen 2012 Autor Odesláno 25. srpen 2012 No, připojili \"natvrdo\" cívku na 6tem válci, a ještě nějaké svorkovnice, ale taky říkal že by nebylo od věci napájet celou zadní řadu válců.. tak to asi ještě nechám dodělat a uvidím. myslíte že kdyby tam někde byl ještě špatná kontakt, tak by to mohla převodovka špatně vyhodnocovat a tím pádem špatně zařadit?? Citovat
Agrafik Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 Co vlastně myslíš tím, že špatně řadí?, že to není plynulé? Převodovka, motor má svoji ŘJ , takže ŘJ motoru má svoje \"dráty\" a ŘJ automatu taky svoje. Komunikace probíhá po sběrnici digitálně. Co diagnostika? To ti jako všecko spájeli místo konektorů? nebo to lisovali? Jak to izolovali. Použití špatného typu pájky, teplot v motoru ti může do budoucna přinést více problémů, než konektory. S LPG nemám zkušenosti, ale jak je zapojena ŘJ toho LPG? Nezkoušel jsi to odpojit? jestli to tam nezanáší ta instalace? Citovat
Michal.x Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 stačí špatná lambda a automat už špatně řadí ... Citovat
Agrafik Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 Jak lambda ovlivňuje řazení automatu? Prosím vysvětlit. Citovat
Michal.x Odesláno 26. srpen 2012 Odesláno 26. srpen 2012 asi tak že automat ti nikdy nepřeřadí dobře když nebude mít správný udaj o zatížení od motoru takže stačí aby na motoru byla špatná lambda cívka cokoliv z čidel a automat už neni schopen na 100 radit správně Citovat
Agrafik Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Opravdu ? Co myslíš tím není schopen na 100% přeřadit správně. Citovat
DanculD Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 Hm, mne automat radil hladko aj ked mi nefungovalo turbo. Auto islo vykonovo len ako hladky diesel ale automat radil stale dobre. Citovat
Y2K Odesláno 27. srpen 2012 Odesláno 27. srpen 2012 aj mne automat radil dobre aj ked auto bolo prehriate a hlasilo chybu prevodovky Citovat
hpavel Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Zdravím všechny,mam 307SW 1.6 16V benz. předělanej na plyn r.2005 95000km mam problem z 4 rychlostní aut.převodovkou,spadla mě do nouzovýho režimu tak jsem byl na diagnostice a tam mě řekly žeto bude problem v snimači co je z motoru do převodovky.Když měto spadlo do nouz.tak jsem stim dva dny nejezdil,dnes jsem vyrazil směr servis a auto fungovalo jak má,jen jsem zastavyl u servisu a dal park.rychlost tak mě tam opět skočila nouz.provoz a když jsem odjížděl tak nouzák zmyzel a auto se začlo chovat jako když prokluzuje spojka,velký otáčky a pomaličku to jelo div že jsem netlačil,tak jsem se pídil a jeden řikal snimač anebo hydrospojka a druhej převodovka v hajzlu,čoš nechci vubec domejšlet,nemáte někdo skušenost s tímhle problemem?Taky jsem zaslech že aut převodovky 100000km a šlus.Děkuju všem za radu. [upravil dne 12/12/12 15:57 od hpavel] [upravil dne 12/12/12 15:58 od hpavel] Citovat
pastorek Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 ... auto se začlo chovat jako když prokluzuje spojka,velký otáčky a pomaličku to jelo div že jsem netlačil.... Takto sa chová keď je nízky tlak oleja. Taky jsem zaslech že aut převodovky 100000km a šlus. Takýmto kravinám never, podobné haluze šíria takí čo o tom nemajú šajnu. Mám dve autá s automatom, jedno má cca 300 000 a druhé 200 000. V oboch je pôvodná a funkčná prevodovka. Citovat
hpavel Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 ... auto se začlo chovat jako když prokluzuje spojka,velký otáčky a pomaličku to jelo div že jsem netlačil.... Takto sa chová keď je nízky tlak oleja. Taky jsem zaslech že aut převodovky 100000km a šlus. Takýmto kravinám never, podobné haluze šíria takí čo o tom nemajú šajnu. Mám dve autá s automatom, jedno má cca 300 000 a druhé 200 000. V oboch je pôvodná a funkčná prevodovka. žeto natej diagnostice nic nenapsalo,možný toje když jsem to natočil a makaloto tak jak byl hustej olej takto šlo,jak seto zahřalo tak konečná,olej se musí ale měnit u odborníka že a myslím že jsem slyšel něco o pěti tisících. [upravil dne 12/12/12 17:08 od hpavel] [upravil dne 12/12/12 17:23 od hpavel] Citovat
PecaTu Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Zase takoví haluze s tím nájezdem kilometrů to nebudou, když bude někdo čuně a bude jezit bez oleje nebo ho včas nevymění dle zátěže převodovky pak moc km nevydrží a nedožije možná ani těch 100 000km. Jinak samozřejmě s dobrým zacházením vydrží spousta km já mám na jednom autě 240 000km a na druhém 210 000 s původníma převodovkami. Určitě nejprve zkontroluj olej (množství, barva atd.) popřípadě jestli jsi ho nikdy neměnil tak vyměnit a udělat výplach. Citovat
hpavel Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Zase takoví haluze s tím nájezdem kilometrů to nebudou, když bude někdo čuně a bude jezit bez oleje nebo ho včas nevymění dle zátěže převodovky pak moc km nevydrží a nedožije možná ani těch 100 000km. Jinak samozřejmě s dobrým zacházením vydrží spousta km já mám na jednom autě 240 000km a na druhém 210 000 s původníma převodovkami. Určitě nejprve zkontroluj olej (množství, barva atd.) popřípadě jestli jsi ho nikdy neměnil tak vyměnit a udělat výplach.Ještě jsem ho neměnil,auto mám chvíly rád bych ale nějak zjistil jestli ta výměna bude mýt smysl,jesli problem není někde jinde,díky za trošku do mlýna. Citovat
hpavel Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Zdravím všechny,mam 307SW 1.6 16V benz. předělanej na plyn r.2005 95000km mam problem z 4 rychlostní aut.převodovkou,spadla mě do nouzovýho režimu tak jsem byl na diagnostice a tam mě řekly žeto bude problem v snimači co je z motoru do převodovky.Když měto spadlo do nouz.tak jsem stim dva dny nejezdil,dnes jsem vyrazil směr servis a auto fungovalo jak má,jen jsem zastavyl u servisu a dal park.rychlost tak mě tam opět skočila nouz.provoz a když jsem odjížděl tak nouzák zmyzel a auto se začlo chovat jako když prokluzuje spojka,velký otáčky a pomaličku to jelo div že jsem netlačil,tak jsem se pídil a jeden řikal snimač anebo hydrospojka a druhej převodovka v hajzlu,čoš nechci vubec domejšlet,nemáte někdo skušenost s tímhle problemem?Taky jsem zaslech že aut převodovky 100000km a šlus.Děkuju všem za radu.:super [upravil dne 13/12/12 11:23 od hpavel] Citovat
John_Ice Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Tak to si taky pockam.... tak jak dočkal jsi se? už půl roku a nic .... Citovat
PecaTu Odesláno 13. prosinec 2012 Odesláno 13. prosinec 2012 Na tvém místě bych zajel do specializovaného servisu na automatické převodovky, jelikož v servisech o automatech většinou moc nevědí. Tam by ti měli říct jestli ta převodovka je kaput a jestli se vyplatí do ní vrazit nějakou kačku. [upravil dne 13/12/12 17:47 od PecaTu] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.