Přejít na obsah

seemi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

Vše od uživatele seemi

  1. seemi

    ASR-ESP - no FAP

    Mi se to stalo taky, a měl jsem vadný snímač na jednom předním kole.. tuším že to bylo nějak kolem 1.500kč, a bylo po problému:super
  2. seemi

    Auto na vodě "plave" !!

    To možná ne, ale já osobně si nemyslím že by to mělo být v obutí.. pamatuju časy když jsme jezdili na \"slikách\" i na sněhu, a pokud se jelo rovně \"tak se nic nedělo\".. 607 je vrcholná řada, a nemyslím si že by se Sarkozym jezdili šoféři 80 protože by se báli že jim ustřelí zadek!! :-)
  3. seemi

    Auto na vodě "plave" !!

    Já mám Continental, a asi 5mm vzorku..
  4. seemi

    Auto na vodě "plave" !!

    nikam se mi to nestáčelo, jen jakoby mi tancoval zadek :-)
  5. seemi

    Auto na vodě "plave" !!

    Dneska jsem jel po dálnici asi 90Km/h, a myslel jsem že nedojedu.. uplně mi ustřeloval zadek!! cítil jsem se jako pitomec když kolem mě profrčela felicie asi ve 140Km :-( :-) podotýkám, že byla jen lehká ranní námraza!!
  6. Chlapi někde mi teče asi servo, ráno mám pod autem loužičku na straně řidiče, nevíte někdo co s tím, neřešil někdo podobný problém?? Díky:papa
  7. seemi

    Deaktivace Economy Mode ?

    Tak to jsem fakt zvědavý... Hodně štěstí!!
  8. seemi

    Špatný studený start

    díky za radu!!
  9. seemi

    Špatný studený start

    Nikdo pro mne nemá žádnou radu??? To se mi nechce věřit že tady nikdo neví..??
  10. Chlapi nevíte čím by to mohlo být?? Po ránu když startuji, tak mi po pár sekundách začnou klesat otáčky, a jako by se to chtělo udusit!! Párkrát sešlápnu plyn, a potom už to otáčky drží normálně.. Nestalo se to někomu?? Díky za info
  11. seemi

    Auto na vodě "plave" !!

    Taky si myslím, s Superbem na 17kách jsem kolem 150 byl v pohodě.. Na otázku kolegy co je voda, tím myslím, že běžný deštík, na kterém jsem při 110Km byl v pohodě, ale pokud přes cestu tekl proud vody, tak ve mě huklo jak ve starých kamnech :-( hrůza:myslim
  12. seemi

    Auto na vodě "plave" !!

    To nevím, ještě jsem ji nedělal...
  13. Zdar chlapi, nevíte čím to je? Na vodě se s tím autem \"nedá\" jezdit uplně to ustřeluje.. víc než 110 to fakt nejde! Podotýkám, že gumy jsou 80%, nové čepy, stabilizátory.. může to být tlumičema, nebo napadá Vás něco??
  14. seemi

    Schéma pojistek 607 r.v. 05

    Možná jsem uplná trubka, ale nějak se k tomu nemůžu proklikat..:myslim
  15. seemi

    ostrekovač svetlometov ??

    Mě by zajímalo kterou pojistku vytáhnout, at to nefunguje.. Nevíte někdo?? nemám schéma poj. skříně..
  16. seemi

    Automat a elektronika

    No, připojili \"natvrdo\" cívku na 6tem válci, a ještě nějaké svorkovnice, ale taky říkal že by nebylo od věci napájet celou zadní řadu válců.. tak to asi ještě nechám dodělat a uvidím. myslíte že kdyby tam někde byl ještě špatná kontakt, tak by to mohla převodovka špatně vyhodnocovat a tím pádem špatně zařadit??
  17. Zdravím, měl bych dotaz.. myslíte si že by automatická převodovka mohla špatně řadit kdyby byl nějaký problém v káblech třeba u cívek?? Před nedávnem jsem měl auto v servisu, a byl tam nějaký bordel v káblech, z 90% si myslím, že problém vyřešili, ale zdá se mi, že se auto tak nějak lehce chvěje asi kolem 3-4 rychlosti, a když je motor z záběru a má dojít k přeřazení tak to prostě není plynulé.. jinak převodovka řadí v pohodě. Podotýkám že olej byl už 2X vyměněný.. myslíte, že by třeba převodovka mohla dostávat \"špatné\" informace o průběhu jízdy a proto špatně přeřadí?? to lehké chvění cítím právě před tím okamžikem kdy by měla řadit z 3na 4 ???
  18. seemi

    zadna naprava

    Ahoj, mě ten zadek taky háže do boku ale jen při funkci automatickych tlumičů.. při jízdě mino město zapínám tlumiče na sport, \"a je po problému\" Ale asi bych měl taky udělat tu geometriji, co? hrozí tam něco kdybych se na to vysral??
  19. seemi

    Kolik vám žere

    Tak to Tě cesta vyšla asi tak na 8.500,- !! To je sakra drahé Ale pohodové cestování, že?
  20. seemi

    Tlakové čidlo ABS

    Jestli ta chyba taky nebude souviset s těmi kábly co jsme se bavili.. protože v těch problémech co jsem měl se mi tam taky nějaká taková hláška objevila..
  21. seemi

    Kolik vám žere

    Tak dovez nějaký \"model\":aut zhulíme si hlavy!!:roker:D
  22. říkal, že šel po svazcích drátů, až našel první problém který odstranil, a to nebylo všechno tak pokračoval až to vyřešil:D ještě dělal něco na těch cívkách, něco v tom smyslu že odstřihnul spojovací konektory na cívkách, a zapojil to \"natvrdo\"!! od opravy jsem ujel asi 1200km, a motor jen brouká!!! ale trochu ještě zlobí převodovka, měnil tam 3ltr.oleje s tím, že ještě 3 vyměníme po 5tkm, a uvidíme jestli je vzpamatuje.. olej tam asi nikdy měněn nebyl, tak uvidíme. mírně to kopne mezi 3-4 stupněm ..
  23. Tak dnes jsem konečně dovezl auto ze servisu, a musím s radostí říct, že motor šlape jak hodinky!!! Žádná špatná řídící jednotka, ale v káblech to bylo :-) Nějaké špatné spoje, nebo tak něco:o Takže žádný \"ojeb\" s výměnou ř.jednotky atd. Abych to shrnul, servis v Zábřehu u Nečasů jen doporučuji!!! POCTIVCI a ODBORNÍCI:super:super Nevím už kdo z Vás mi je doporučil, ale DÍKY !!
×
×
  • Vytvořit...