tomy_verceti Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 nemyslim si...tak akos a daju napriklad objednat do modreho konektrou pod volantom, tak by s amali dat objednat aj do tohoto nie? Citovat
ajven Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ja som si najprv kupil origo packu a potom ostala mi doma moja prava packa, do ktorej som uz nahodil mikrospinac aj s kablikmi. Funguje to. Ak chcete niekto, nemusite uz zhanat. Citovat
Ferry Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti nevie nahodou niekto pod akym cislom sa daju v peugeote objednat pliesky na kontakt do zlteho konektoru ktory sa zapaja do pristrojovej dosky?...diky moc ja pouzil plisek z konektoru co se pouziva v pocitaci na pripojeni LED HDD a POWER, nebo tlacitka POWER a RESET, vyndal jsem ten vnitrek, ohnul ten jazycek co je z jedne strany do protismeru, aby branil vysunuti z konektoru budiku a zatlacil dovnitr, na kousek dratu ktery jsem si nechal jsem pak priletoval pokracovani k displeji Citovat
superjoe19 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: ajven Ja som si najprv kupil origo packu a potom ostala mi doma moja prava packa, do ktorej som uz nahodil mikrospinac aj s kablikmi. Funguje to. Ak chcete niekto, nemusite uz zhanat. za co by si ju predal? Citovat
tomy_verceti Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: Ferry ja pouzil plisek z konektoru co se pouziva v pocitaci na pripojeni LED HDD a POWER, nebo tlacitka POWER a RESET, vyndal jsem ten vnitrek, ohnul ten jazycek co je z jedne strany do protismeru, aby branil vysunuti z konektoru budiku a zatlacil dovnitr, na kousek dratu ktery jsem si nechal jsem pak priletoval pokracovani k displeji no to vyzera byt fajn napad, uz by som to celkom rad dal dohromady, ale stale ma nieco zdrzuje a to ma uz nebavi furt pliesky dutinky a tak daaaale [upravil dne 7/6/09 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti nevie nahodou niekto pod akym cislom sa daju v peugeote objednat pliesky na kontakt do zlteho konektoru ktory sa zapaja do pristrojovej dosky?...diky moc Zkus nějaký vrakoviště, konektor si odstřihni a a máš plíšků hafo. Tak jsem to dělal i já. Citovat
robo 406 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 ahoj páni,chcem sa opýtať či sa dá display na palubnom počítači nieako prestaviť z anglicana na naše hodnoty,myslím litre a kilometre,dik za info... [upravil dne 11/10/09 robo 406] Citovat
tomy_verceti Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: tomy_verceti nevie nahodou niekto pod akym cislom sa daju v peugeote objednat pliesky na kontakt do zlteho konektoru ktory sa zapaja do pristrojovej dosky?...diky moc Zkus nějaký vrakoviště, konektor si odstřihni a a máš plíšků hafo. Tak jsem to dělal i já. nj...jinak to uz nevidim taktiez som skusal najst nejake objednavaciu cislo na konektory co idu do palubniho pc zezadu a taky sem nic nenasel Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 plíšky neplíšky dá se použít co je v obyč.pc či podobné zapojoval jsem asi 5-6 členům PP a nic speciál jsem nepotřeboval.Pokud člověk chce dá se splašit či použít i bez plíšku.A co si pamatuji zatím si nikdo nestěžoval a vše šlape jak má Citovat
tomy_verceti Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: honza406 plíšky neplíšky dá se použít co je v obyč.pc či podobné zapojoval jsem asi 5-6 členům PP a nic speciál jsem nepotřeboval.Pokud člověk chce dá se splašit či použít i bez plíšku.A co si pamatuji zatím si nikdo nestěžoval a vše šlape jak má ja viem da sa pouzit vselico aj premyslam nad alternativami ale origo je origo a pracuje lepsie btw napokon osm nasiel to katalogove cislo tych plieskov do zlteho konektoru za palubkou malo by to byt 6542WY keby nahodou niekto potreboval Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 v serviceboxu jsem pod tímto číslem 6542WY nic nenašel. Citovat
čakom Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 konektory mezi nd v sb nejsou;) tam je nenajdeš [upravil dne 9.6.2009 čakom] Citovat
tomy_verceti Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 v sekcii: srouby a spojovaci material konkretne: connectique standard Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 nevím jak by na mne koukali že potřebuji 2 konektory,jest-li to není jen pro ně a objednávka je třeba po balíčku kde je větší balení.Jinak díky za to kde hledat Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Hehe, by mě zajímalo, kolik to bude stát. Já být prodavačem v P a přijít za mnou někdo, že tohle chce, tak na něj budu chvilku koukat. Pak zajdu do skladu. Kuchnu tam 486 kterou jsem kdysi plánoval vzít domů dětem a přinesu to slavnostně, jako že to je skladem Naučtuju si 3Kč/ks a budu si myslet něco o bláznech Kdyby se jednalo o úpravu fungl novýho auta, ale tohle řešit u 15let starý popelnice?! Citovat
tomy_verceti Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: honza406 nevím jak by na mne koukali že potřebuji 2 konektory,jest-li to není jen pro ně a objednávka je třeba po balíčku kde je větší balení.Jinak díky za to kde hledat pohoda, mne to naucil Mr. Wolf takze ja dakujem jemu a co sa tyka toho objednavania tak kde je problem, si zakaznik zaplatis a uz je starost servisu ci im pride 10ks alebo 1000ks...ked potrebujes len dva potrebujes len dva. takto sme kupili bez problemov aj 4 pliesky do konektoru modreho pod volantom. Citovat
tomy_verceti Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: MJSytic Hehe, by mě zajímalo, kolik to bude stát. Já být prodavačem v P a přijít za mnou někdo, že tohle chce, tak na něj budu chvilku koukat. Pak zajdu do skladu. Kuchnu tam 486 kterou jsem kdysi plánoval vzít domů dětem a přinesu to slavnostně, jako že to je skladem Naučtuju si 3Kč/ks a budu si myslet něco o bláznech Kdyby se jednalo o úpravu fungl novýho auta, ale tohle řešit u 15let starý popelnice?! cenu presne enviem ale asi 0,68 eur no to je dost univerzalny plisek pro vsechny peugeoty takze je i v novych modelech. a je to snad pre predavaca problem ze si chcem urobit palubny pocitac a chcem to mat origo zapojene ? nehovoriac o tom ze praca je omnoho jednoduchsia a nemusis nic vymyslat nevravim ez to co robite je zle, ale ja som to chcel takto [upravil dne 9/6/09 tomy_verceti] [upravil dne 9/6/09 tomy_verceti] Citovat
MJSytic Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: tomy_verceti cenu presne enviem ale asi 0,68 eur no to je dost univerzalny plisek pro vsechny peugeoty takze je i v novych modelech. a je to snad problem ze si chcem urobit palubny pocitac a chcem to mat origo zapojene ? [upravil dne 9/6/09 tomy_verceti] A jak se pozná origo zapojení? Podle toho plíšku? Zrovna ten je právě úplně stejnej, jako je v těch konektorech u PC:D Jinak podle mě jsou u ele. jen dvě zapojení. Správný a špatný. Při správným to funguje tak jak má a naopak Citovat
Guest servisman Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 plíšek jsem našel chcou za něj 14 Kč v Peugeotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.