Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som si najprv kupil origo packu a potom

ostala mi doma moja prava packa, do ktorej som uz nahodil mikrospinac aj s kablikmi. Funguje to.

Ak chcete niekto, nemusite uz zhanat.

Odesláno
Původně zaslal: tomy_verceti

nevie nahodou niekto pod akym cislom sa daju v peugeote objednat pliesky na kontakt do zlteho konektoru ktory sa zapaja do pristrojovej dosky?...diky moc

ja pouzil plisek z konektoru co se pouziva v pocitaci na pripojeni LED HDD a POWER, nebo tlacitka POWER a RESET, vyndal jsem ten vnitrek, ohnul ten jazycek co je z jedne strany do protismeru, aby branil vysunuti z konektoru budiku a zatlacil dovnitr, na kousek dratu ktery jsem si nechal jsem pak priletoval pokracovani k displeji

Odesláno
Původně zaslal: ajven

Ja som si najprv kupil origo packu a potom

ostala mi doma moja prava packa, do ktorej som uz nahodil mikrospinac aj s kablikmi. Funguje to.

Ak chcete niekto, nemusite uz zhanat.

za co by si ju predal? :)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ja pouzil plisek z konektoru co se pouziva v pocitaci na pripojeni LED HDD a POWER, nebo tlacitka POWER a RESET, vyndal jsem ten vnitrek, ohnul ten jazycek co je z jedne strany do protismeru, aby branil vysunuti z konektoru budiku a zatlacil dovnitr, na kousek dratu ktery jsem si nechal jsem pak priletoval pokracovani k displeji

no to vyzera byt fajn napad, uz by som to celkom rad dal dohromady, ale stale ma nieco zdrzuje a to ma uz nebavi :) furt pliesky dutinky a tak daaaale :)

[upravil dne 7/6/09 Ferry]

Odesláno

nevie nahodou niekto pod akym cislom sa daju v peugeote objednat pliesky na kontakt do zlteho konektoru ktory sa zapaja do pristrojovej dosky?...diky moc

Zkus nějaký vrakoviště, konektor si odstřihni a a máš plíšků hafo. Tak jsem to dělal i já. ;)

Odesláno

ahoj páni,chcem sa opýtať či sa dá display na palubnom počítači nieako prestaviť z anglicana na naše hodnoty,myslím litre a kilometre,dik za info...:myslim

[upravil dne 11/10/09 robo 406]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Zkus nějaký vrakoviště, konektor si odstřihni a a máš plíšků hafo. Tak jsem to dělal i já. ;)

nj...jinak to uz nevidim taktiez som skusal najst nejake objednavaciu cislo na konektory co idu do palubniho pc zezadu a taky sem nic nenasel

Guest servisman
Odesláno

plíšky neplíšky dá se použít co je v obyč.pc či podobné zapojoval jsem asi 5-6 členům PP a nic speciál jsem nepotřeboval.Pokud člověk chce dá se splašit či použít i bez plíšku.A co si pamatuji zatím si nikdo nestěžoval a vše šlape jak má

Odesláno
Původně zaslal: honza406

plíšky neplíšky dá se použít co je v obyč.pc či podobné zapojoval jsem asi 5-6 členům PP a nic speciál jsem nepotřeboval.Pokud člověk chce dá se splašit či použít i bez plíšku.A co si pamatuji zatím si nikdo nestěžoval a vše šlape jak má

ja viem da sa pouzit vselico aj premyslam nad alternativami ale origo je origo a pracuje lepsie

btw napokon osm nasiel to katalogove cislo tych plieskov do zlteho konektoru za palubkou malo by to byt 6542WY keby nahodou niekto potreboval

Guest servisman
Odesláno

nevím jak by na mne koukali že potřebuji 2 konektory,jest-li to není jen pro ně a objednávka je třeba po balíčku kde je větší balení.Jinak díky za to kde hledat

Odesláno

Hehe, by mě zajímalo, kolik to bude stát. Já být prodavačem v P a přijít za mnou někdo, že tohle chce, tak na něj budu chvilku koukat. Pak zajdu do skladu. Kuchnu tam 486 kterou jsem kdysi plánoval vzít domů dětem a přinesu to slavnostně, jako že to je skladem :D Naučtuju si 3Kč/ks a budu si myslet něco o bláznech :aut

Kdyby se jednalo o úpravu fungl novýho auta, ale tohle řešit u 15let starý popelnice?! :myslim:D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

nevím jak by na mne koukali že potřebuji 2 konektory,jest-li to není jen pro ně a objednávka je třeba po balíčku kde je větší balení.Jinak díky za to kde hledat

pohoda, mne to naucil Mr. Wolf takze ja dakujem jemu

a co sa tyka toho objednavania tak kde je problem, si zakaznik zaplatis a uz je starost servisu ci im pride 10ks alebo 1000ks...ked potrebujes len dva potrebujes len dva.

takto sme kupili bez problemov aj 4 pliesky do konektoru modreho pod volantom.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Hehe, by mě zajímalo, kolik to bude stát. Já být prodavačem v P a přijít za mnou někdo, že tohle chce, tak na něj budu chvilku koukat. Pak zajdu do skladu. Kuchnu tam 486 kterou jsem kdysi plánoval vzít domů dětem a přinesu to slavnostně, jako že to je skladem :D Naučtuju si 3Kč/ks a budu si myslet něco o bláznech :aut

Kdyby se jednalo o úpravu fungl novýho auta, ale tohle řešit u 15let starý popelnice?! :myslim:D

cenu presne enviem ale asi 0,68 eur

no to je dost univerzalny plisek pro vsechny peugeoty takze je i v novych modelech. a je to snad pre predavaca problem ze si chcem urobit palubny pocitac a chcem to mat origo zapojene ? :bacha:P

nehovoriac o tom ze praca je omnoho jednoduchsia a nemusis nic vymyslat nevravim ez to co robite je zle, ale ja som to chcel takto :)

[upravil dne 9/6/09 tomy_verceti]

Odesláno

cenu presne enviem ale asi 0,68 eur

no to je dost univerzalny plisek pro vsechny peugeoty takze je i v novych modelech. a je to snad problem ze si chcem urobit palubny pocitac a chcem to mat origo zapojene ? :bacha:P

A jak se pozná origo zapojení? Podle toho plíšku? Zrovna ten je právě úplně stejnej, jako je v těch konektorech u PC:D

Jinak podle mě jsou u ele. jen dvě zapojení. Správný a špatný. Při správným to funguje tak jak má a naopak ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...