MJSytic Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak nevím, jestli jsem to sem už nedával, ale po úklidu na stole jsem narazil na návod, který jsem si kdysi dělal před montáží palubáku do 406. Třeba to někomu pomůže Citovat
Tux Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Zdravím, rád bych se pokusil rozchodit palubák na své 406 old. Mám správný displej, hrál jsem si s přepínáním na něm, mám páčku s čudlíkem, ale furt mi uniká to zapojení. Pro konektor si sjedu na vrakáč, ale rád bych nějakej souhrn informací jak na to. Vím že je to tu napsaný zřejmě hodněkrát, ale opravdu je to už docela zmatečný, než to pročtu od začátku do konce, tak už v tom mám takvoej hokej, že nevim co bylo na začátku. Proto prosím zda by tu byl někdo ochotný mi to trošku osvětlit, nebo nejlépe, kdyby se našel někdo v Praze, kdo by mi s tím případně pomohl. Děkuji a s pozdravem David. Tak koukám, přehlídl jsem zde náčrtek od MJSytic. To jsem přesně potřeboval. To je opravdu jen pár těhle drátků? nic víc? A tedy ještě nějaké povolení přes diagnostiku že? [upravil dne 29/11/12 17:52 od Tux] Citovat
Ferry Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 to Tux, nevime, jakej mas motor, ridici jednotku motoru a jakej rocnik vyroby, nemuzeme radit Citovat
Tux Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Moje chyba, omlouvám se. Je to P406 rv. 1997 Motor RFV 2.0 16V 97,4kW. Řídící jednotku nevím. Citovat
Ferry Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 u 2.0 z tohodle roku bude nejspis RJ Bosch MP 5.2, ta ma drat 1368 se signalem o vstrikovani na pozici 4 v tom velkym konektoru primo u jednotky v kastliku v motoru Citovat
Tux Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 A stačí to tedy jen zadrátovat podle toho schématu od MJSytic a to je vše? Nebo je nutno ještě něco povolit přes diag.? A ještě mě zajímá kudy a jak jste tahali dráty, museli jste rozebírat celou palubku, nebo je na to nějaká finta? Citovat
Ferry Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 jen nadratovat, stary model nema moznost konfigurace funkci pres diag, nema jeste jednotku BSI ja draty tahal dirou s kabelovym svazkem LPG, kterou mam provrtanou za kastlikem spolujezdce, ale da se to protahnout i gumovou pruchodkou, co je pod kobercem u pedalu spojky a brzdy Citovat
OK406 Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Moje chyba, omlouvám se. Je to P406 rv. 1997 Motor RFV 2.0 16V 97,4kW. Řídící jednotku nevím. Mám úplně stejný motor jako ty a pp jde v pohodě udělat. Citovat
Tux Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Podle fotek v podpisu koukám, že ho máš hlavně hezčí a čistější :-D Jinak ještě mě napadá, jestli nebude problém, když mám originál radio Philips 4050, který využívá pro zobrazování displej jako PP. Předpokládám, že to už pak dále nepůjde že? Stejně ho hodlám měnit, je už takový polofunkční (kazety ko, cdchanger nemá cartrige na cd a radio hrozně blbě chytá).... Ještě konektor plánuju koupit na vrakáči, nebo se dá někde pořídit nový? A abych si to zrekapituloval, tak do radio konektrou zapojím 13. a 14. pin a u konektoru displeje 2. 5. 6. 10. a 12. Jinak velké díky všem. Citovat
Ferry Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 no radio 4050 samozrejme s displejem PPC funguje, byl to nejvyssi stupen vybavy, takze to je zcela bez problemu (ja treba radio 4050 s changerem kupoval az po dodelani palubniho PC, prave abych mel vsechno na jednom displeji, udaje PPC i radio). Do changeru bys s trochou stesti magazin mel sehnat a s tim slabym signalem, zkus omrknout, zda neni zaoxidovany zavit prutu anteny na strese, pripadne pak neni zoxidovany spoj pod stropnim svetlem, kde je pripevnen k antene koaxialni kabel Citovat
Tux Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Ještě bych se rád zeptal zkušenějších, kde nejlépe jaké vodiče najdu, abych je nehledal bůhví kde. Citovat
Rayuko Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 tak palubák mi šlape :-) teda krom dojezdu některé drátky jsem nenašel tak jsem je ani nezapojil :-)) ovšem když se dívám na aktuální spotřebu tak si říkám jestli mě to spíš nebude strašit :-D no jinak 1368 jsem natáhnul přímo od ŘJ, 465 z budíků potom páčka myslím že 7205 a M728 ale tuším že mi někde chybí stálé 12V tak si to asi nebude nic pamatovat zbytek vodičů by měl být v modrém nebo hnědém konektoru pod volantem ... já tam měl prd většinou dráty na kterých nebylo číslo a pozice kde měly být byly prázdné takže tak ... jinak aktuální, průměrnou spotřebu a teplotu ukazuje to mi stačí :-) snad až nebude kosa venku tak to dodělám jinak pomohl náčrtek od MJSytic strana 77 [Edited on 2/12/12 21:23 by Rayuko] Citovat
ZdenekN Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 čau lidičky mam 307sw do svého auta jsem si dodělal navigaci z barevným displejem po připojení rádia a displeje tak to spolu nechce komunikovat rádio hraje pár vteřin a pak se restartne a na displeji svítí pouze logo v bsi jsem aktivoval barevný displej tak nevím v čem by mohl být problém Citovat
ZdenekN Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 v rádiu vin a pak ještě něco ale teď už si nevzpomenu přesně co [upravil dne 12.12.2012 15:56 od ZdenekN] Citovat
ZdenekN Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 a nevíte o někom kdo tohle opravuje Citovat
ZdenekN Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 opravdu nikdo nevíte kdo opravuje rt3 navigace nebo barevný display Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Podle čeho jsi dělal tu obměnu? Jaký máš model 307, starý nebo nový. Jde o to, zda máš sběrnici CAN-VAN nebo CAN-CAN. Je otázkou zda máš tu RT3 pro tu tvoji sběrnici. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.