Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pár let nám na chalupě běhalo mezi stropem nějako zvířátko a konečně jsme ho chytily a zajimá mě co to je zač? poznáte to?

post-20093-14109626410893_thumb.jpg

[Edited on 23/8/12 16:23 by Kloub]

Odesláno

tohle mě taky napadlo, máme jich kolem chalupy opravdu moc ale nevím jestli veverka dokáže dělat v noci takový bordel a prokousávat díry ve stropech:myslim

Odesláno

Cinicman: A jak má vědět, co se chytí. Nastražil past na myš a že tam vlezla nějaká chráněná potvora, za to snad nemůže...

vendelinek: Že by mu jako \"vykunila\" chalupu?

[upravil dne 23.8.2012 18:20 od Peta]

Odesláno

Dvě věci: 1. ano, je to plch velký (glis glis) 2. vzhledem k tomu, že jde dle naší legislativy o ohrožený druh (viz. zákon č. 114/1992 Sb., a související předpisy - např. Vyhláška 395/1992 Sb.) je zcela evidentní, že plch na obrázku pouze spí a po transportu na vyhovující stanoviště byl šetrně probuzen. :mrk

Odesláno

no tento plch mě pěkně vykunil chalupu:D no bohužel jsem nevěděl že máme ve stropě Plha, spíše jsem čekal zajíce v pytli ale jestli je opravdu chránění tak to radši smažte, odpověd znám tak je vše ok, at není problém;)

jinak tento plch si může vlastně za svou smrt sám, poté co vykousal do stropu obrovskou díru tak jsem v díře zapomněl past přivázanou na drátě a jak se pěkně houpal do rána:roker potvora jedna:cool: díky vše za identifikaci a prosím smáznout:papa

Odesláno
Není to králik, když spí s otevřenýma očima? :D :D :D
Jestli je to králik to nevim, ale podívám se do mražáku, tam jich pár spinká a jestli mají otevřený oči tak je to jasný že to je králík:D

[upravil dne 23/8/12 22:26 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Dvě věci: 1. ano, je to plch velký (glis glis) 2. vzhledem k tomu, že jde dle naší legislativy o ohrožený druh (viz. zákon č. 114/1992 Sb., a související předpisy - např. Vyhláška 395/1992 Sb.) je zcela evidentní, že plch na obrázku pouze spí a po transportu na vyhovující stanoviště byl šetrně probuzen. :mrk

:D:D:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...