lionit Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Zdravím, chtěl jsem s Vámi zkonzultovat stav zadních tlumičů na mé 306. Měl jsem je venku a zkoušel jsem jak jsou na tom viz odkaz: http://www.lioncr.wz.cz/Video0001.mp4 Myslíte, že už to nejlepší maj za sebou? Jedná se o plynokapalinové Kayba Excel-G. [upravil dne 23/8/12 12:08 od lionit] Citovat
koblih69 Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 No sice nemám zvuk, ale asi jsem tenhle test tlumičů nepochopil Citovat
lionit Odesláno 23. srpen 2012 Autor Odesláno 23. srpen 2012 já osobně si myslím, že by ty tlumiče měli jít nahoru rychleji Citovat
dodo407sw Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 urcite musia ist rychlejsie, ved maju perovat...ked skocis do jamy, tak necakas 50sekund kym vyjdu hore, nehovoriac o tom, ze idu hore strasne pomaly a to bez zataze, taze ked na ne das auto tak ani tolko nepojdu... Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Pozor tlmiče v aute predsa vyťahuje pružina, princíp tlmenia je v tom že oboma smermi majú ísť ťažko. O samovyťahovaní nič neviem. Citovat
Ferry Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 to Dodo, to sis asi popletl a mozna by nebylo od veci zopakovat si nektere principy funkci na aute tlumice nejsou od toho aby perovaly, ale aby tlumily, proto se jmenuji tlumice. Na perovani jsou kupodivu podle nazvu pera, nebo tez pruziny, takze pri propruzeni jamy vytahuje pistnici tlumice sila stlacene pruziny a ne nejaka sila ukryta v tlumici Tlumic tuto silu pruziny tlumi (musi mit tedy odpor k vytahovani sve pistnice) aby to vytahovani nebylo prilis rychle a auto pak neskakalo, ale plynule se zhouplo naopak prave cim mensi odpor klade tlumic vytahovani sve pistnice, tim je v horsim stavu [upravil dne 23/8/12 14:04 od Ferry] Citovat
lionit Odesláno 23. srpen 2012 Autor Odesláno 23. srpen 2012 tak dneska du na test tlumičů tak su zvědavej co naměří Citovat
MJSytic Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 Po testu tlumičů doporučuju zkontrolovat horní uložení a hlavně jejich ložiska Byl jsem na testech jednou se 406 (na první TK - měli to tam v \"akci\" zdarma) a už bych to neudělal. Tam kde nebyly vůle se udělaly a následky řeším prakticky do dnes [upravil dne 23.8.12 15:50 od MJSytic] Citovat
AKCZ Odesláno 23. srpen 2012 Odesláno 23. srpen 2012 to Dodo, to sis asi popletl a mozna by nebylo od veci zopakovat si nektere principy funkci na aute tlumice nejsou od toho aby perovaly, ale aby tlumily, proto se jmenuji tlumice. Na perovani jsou kupodivu podle nazvu pera, nebo tez pruziny, takze pri propruzeni jamy vytahuje pistnici tlumice sila stlacene pruziny a ne nejaka sila ukryta v tlumici Tlumic tuto silu pruziny tlumi (musi mit tedy odpor k vytahovani sve pistnice) aby to vytahovani nebylo prilis rychle a auto pak neskakalo, ale plynule se zhouplo naopak prave cim mensi odpor klade tlumic vytahovani sve pistnice, tim je v horsim stavu [upravil dne 23/8/12 14:04 od Ferry] Ve zkratce (Sry za celou citaci ale je lepe to tu mit 2x ) Citovat
lionit Odesláno 23. srpen 2012 Autor Odesláno 23. srpen 2012 Tak jsem byl na testu tlumičů a zadní jsou 69 a 64, což prej je ještě dobrý. Citovat
dyno Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 ten test pobavil ( myslim to video ) v zime napriklad nelezou skoro vubec nahoru bez pomoci .. stava se to ze se vychodi tlumic v miste kde je provozovan nejcasteji (zatizeni vozidla bez nakladu a spolujezdcu) tudiz po zatizeni se zda ze se tlumeni zlepsilo tlumic chodi v jine poloze... osobne jsem to testoval tak ze v ruznych polohach jsem skubal asi 1-2cm nahoru dolu a v jedny poloze to slo bez odporu (vychozene misto) neni to na pistnici skoro videt nebyl ani poblitej od oleje coz je prvotno priznak ze jsou tlumice KO;) Citovat
ozzy56 Odesláno 24. srpen 2012 Odesláno 24. srpen 2012 vždycky jsem si myslel, že objektivní je jen test tlumiče na stolici, nebo test tlumičů namontovaných na autě, vidím,že existují i testy tlumičů ve svěráku, nebo roztahování tlumiče v ruce...,no holt člověk se pořád učí Citovat
dyno Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 to ozzy56 : to co jsem popsal ja je jen moznost jak si doma po garznicku provest testik co jsem popsal ja je jen jeden z moznych defektu s kterym jsem se setkal jinak stolice (ta testovaci ne ta na wc ) Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 dyno ano,stolice na wc je o něčem jiném...,:Pmyslel jsem zkušební stolici pro testování tlumičů pérování, je to nejpřesnější test, ty dnešní testy tlumičů v autě jsou zatíženy možnými vůlemi v uchycení tlumičů,nápravách atd.,ale pořád je to nejlepší způsob kontroly tlumičů--a mimo jiné není opravdu drahý, to kdysi běžné roztahování a stlačování tlumičů je k hounu Citovat
dyno Odesláno 25. srpen 2012 Odesláno 25. srpen 2012 a tou testovaci stolici as moc servisu nedisponuje u nas v Tabore myslim nikdo nema kdysi tu byl servis co delal test na aute ale ten skoncil ... ale jak rikas testovani na aute je taky na prd a pokud je tlumic opravdu v ha´ji tak to tim domacim zkousenim poznas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.