Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Taky chci poděkovat Davídkovicz a Béďovi a všem ostatním za super sraz. Byl jsem na Vysočině poprvé, ale rozhodně ne naposled. Atmosféra byla super. Orienťák byl zajímavý a společně s AKCZ jsme viděli zajímavá místa. :super Rád jsem poznal nové lidi z clubu VVitti, Béďa, Davidekcz a další a některé po čase zase znovu viděl, Pepita, Pe.Tra, ... :) Cesta tam byla s AKCZ super, ale zpět to byl v tom lijáku očistec. Mohl být i kančí gulášek a srnčí na smetaně :D Ještě jednou díky za fajn odpoledne. :potlesk

Odesláno

Včera jsem to sice říkal několikrát, ale musím se opakovat...děkuji všem za skvělou účast na tomto jubilejním srazu na Vysočině (v tomto počtu už pomalu vypouštím slovíčko mini :D)!! Rekord jednoznačně padl a jsem moc rád, že se vám sraz líbil tak, jako mě. :super

Tak zase někdy, někde, se budu těšit. :papa

PS: poděkování samozřejmně patří také Peugeot clubu, který nám poskytl finanční podporu na památeční pexeso pro účastníky orienťáku a ten krásný dort, který ač byla trochu škoda sníst, byl výborný (cukrářce chválu vyřídím ;) )

Odesláno

Dortík byl moc dobrej :) Můžeš prozradit kdo ho dělal? Budu potřebovat dort k narozeninám a tenhle byl fakt vynikající :)

Jinak doufám, že se na jaře sejdeme ve stejném ne-li vyšším počtu :)

Odesláno

jak už jsem některým lidem říkal na srazu, pokud se to časově nějak rozumně zvládne, rád bych udělal ještě letos sraz v HB... uvidíme..:)

ChouLu: jinak máš SZ.. ;)

Odesláno
jak už jsem některým lidem říkal na srazu, pokud se to časově nějak rozumně zvládne, rád bych udělal ještě letos sraz v HB... uvidíme..:)

ChouLu: jinak máš SZ.. ;)

No chtělo by to nějakej na sněhu :) trošku se vyblbnout, snad se něco domluví :):)

Odesláno

Na snehu dojedu Corsou do okruhu 30km.. dal me nikdo nedostane :aut Leda ze by mi nekdo pujcil \"nejakou\" ctyrkolku :mrk A taky diky za objeveni zajimavych mist a klikatych cest a za dort :super

Odesláno

Klucí klid.. ono to bude stejně na bahně :D Ale pokud mi do toho nic nevleze, tak určitě pojedu taky :) A jak to vypadá, tak už s novým žihadlem :)

Odesláno

Diky Bedo a Davidku za povedene setkani(kdyz teda pominu to mnozstvi cizich lidi :aut) orientak se nam libil, i kdyz jsme ho az na jedno misto dali z hlavy( a stejne jsme na ta mista dojeli radi podivat), hub jsme nasli dost, proste vsechno fajn. Prijemne odpoledne, ktere preslo v pekny vecer :) proste mate pochvalu!

A zdravim Radima, priste se muze seznamit se mnou :aut

PS: jedno foto pro pametniky pro porovnani :D

Odesláno

Take dekuji za mile setkani, potesila me i ucast nekterych clenu, ktere uz jsem dloooouho nevidel :-)

Po dlouhe dobe se tak sesly tri GTI-6 ktere zde na klubu byly prvni :-)

Potesila i prochazka lesem, odnesli jsme si neco hub a asi 8kg prazdnych lahvi a jineho bordelu co roste v tamnich lesich :D

Odesláno
Já, já, já, já sníh taky můžu.

Luciferka chystá s partou nějaké blbnutí tam v těch jejich severozápadních končinách... :super

Viz

A Veverka sníh taky rád, trochu si zablbnout :aut - škoda, že už na to nemám staré dobré Fáčko :fnuk

Rozloučili jsme se na konci loňského roku: http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/13153_9.jpg

Jo a abych nezapomněl, jedna, řekl bych, vydařená fotečka z právě proběhnuvšího žďárského srazu: http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/13153_15.jpg :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...