Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přísada do motoru Bishop\'s original

Recommended Posts

Odesláno

No hlavně ty automobilky jsou úplně blbý, že vůbec dávaj na vývoj takový prachy, když by od toho Franty přeci mohli rovnou koupit mnohem lepší... ;)

No a olejářský firmy, ty jsou úplně neschopný, nejen že nedokážou vyrobit pořádnej olej, ale dokonce ani nejsou schopný si do toho ty přísady koupit sami, aby byl tak zázračnej...

No a farmaceutickej průmysl, to už je úplná katastrofa - ani nejsou schopný udělat pořádnej přípravek na hubnutí, přitom v časopisech je plno reklam na super přípravky na hubnutí, co se pomalu míchaj někde doma.

Jo, a ještě učitelé, to jsou naprostí blbci, vždy? přeci jazyky se daj naučit ve spánku zázračným walkmanem... a spousta dalšího.

VŠECHNY uvedené věci mají kupodivu stejnou logiku - a to využívání lidské blbosti. Lidská blbost - to je nejvýnostnější kšeft na světe (tedy, legální... na drogy to asi nemá, i když kdo ví...)

Odesláno

Neda mi to, abych nepridal svou trosku na kupku :)

Par patku jsem pobyval za velkou louzi a takovych pripravku jsou po prodejnach autodilu tuny. Soude podle toho, ze na vetsine byly pomalu vybledle stitky, a navic ceny, o kterych se nam tu ani nezda, neni o ne temer zadny zajem a to je americky zakaznik ochoten koupit temer cokoliv.

V televizi na ne ( Militec, Slick, PS32 ci jak se to vsechno jmenuje) stahli reklamu, protoze bylo prokazatelne poskozeno nekolik motoru a firmy vyrabejici tyto zazracne masticky a vodicky projely slusny balik v soudnich sporech.

Stupidity stylu spalovaci motor ujel x tisic km bez oleje mne vazne dojimaji.

Obrazek si z toho udela kazdy sam a ti kdo ne, lijte si to do motoru co hrdlo raci :papa

Odesláno

K tomuhle tématu už je zbytečné cokoli psát. Ohledně aditiv do olejů a PHM jsem si toho přečetl už myslím dost. Bishop je snad podle všeho jediné aditivum, o kterém nemůže nikdo nic špatného napsat, špíš naopak, pročpak asi? ;)

Osobně znám minimálně dva autorizované motoráře, kteří svým zákazníkům nabízí a doporučují právě aditiva značky Bishop`s Original.

Osobně mám s přísadami této značky víc než dobré zkušenosti. Ostatně a? si každý lije do svého auta co chce, ale na Bishop nedám dopustit.

Přeji všem hezký den :papa

Odesláno

Taky jsem si udělal obrázek (plně souhlasím s Oddiem, Vvittym ) a lituju, že se většinou nedá při koupi ojetiny zjistit, zda původní majitel nějakou takovou srágoru používal (pokud se tím tedy nechlubí jako někteří z Vás, jak suprově se o své auto staral). Pokud totiž kupuju auto, chci, aby vydrželo maximum km (100 tkm není moc, to najedu za rok) a jsem přesvědčenej, že nejvíce motoru pomůžu pravidelnou výměnou kvalitního oleje. Stejně jako u příspěvku s použitím rostlinného oleje namísto nafty mě fascinuje, JAK TU VĚTŠINA LIDIČEK VYŘVÁVÁ, JAK JE JEJICH AUTO TO NEJOPEČOVÁVASNĚJŠÍ, JAK SE NA JEJICH PLECHOVKU NIKDO NESMÍ KŘIVĚ PODÍVAT (nejhorší je, když si někdo na parkovišti dovolí při otvírání dveří ?uknout do Vaší plechovky - to je oheň na střeše) - a hele, kdosi vymyslí, jak docílit postupné likvidace auta - A HURRRRRRRRRRRÁ, JDEME DO TOHO VŠICI A S ROZEBĚHEM, vždy? přece vývoj motoru je to nejjednoduší, co zvládne i Máňa v pauze mezi klohněním polívky a knedlíků - vývojářské firmy jenom snadno získávají balky peněz a vymejšlej problémy.

Odesláno

Co má prosím být \"autorizovaný motorář\"??? To by mě docela zajímalo... Jinak, proč někdo něco nabízí a doporučuje? No asi proto, že z toho má prachy, jinak by to nenabízel. Znám dost mechaniků, kteří doporučují leccos, i vysloveně sračky, protože z toho mají prachy - a většina z nich tak činí nevědomky a v dobré víře, protože jim to dealer nakukal, a vzhledem k tomu, že na mechanika stačí učňák, tak většinou není velký problém jim něco nakukat. Jinak, znám i dost prodejců, co mají odpovídající vzdělání v oboru, ale přesto nabízí sračky - proč asi? Zase je to o penězích - dokonce mi to jeden z nich kdysi řekl natvrdo, když jsem poznamenal, že nabízí pěkné svinstvo - že dva roky to s tím jezdit vydrží, a pak to auto dotyčný stejně prodá a nebo i kdyby ne a ten motor mu postupně lehne, tak to stejně bude přisuzovat něčemu jinému.

Co se \"osobních zkušeností\" týče - přesně jak poznamenal Medvěd, a dřív už taky někdo: až s tím někdo najezdíte půl mega, můžem se bavit o nějakých zkušenostech. Že jste to někdo nalil do motoru ve 30tis a při 140 ještě to auto jezdí nevypovídá vůbec o ničem, zvláš? ne v dieselu. Mám a měl jsem motory, které měly najeto 3x tolik, žádné sračky nepoužívám a jezdí taky. Takže vaše \"zkušenost\" taky úplně klidně může znamenat, že jste do toho motoru nalili škodící sračku, ale ten motor je sám o sobě tak dobrý, že i tento útok tak dlouho přežil. A buďte ujištěni, že tomu ve většině případů tak je!!!

Jinak pokud přesto chcete do motoru něco takového nalít, tak jak už jsem psal výše, nalijte tam právě toho Bishopa. Ten totiž, z toho co mám o přísadách k dispozici za informace, aspoň skutečně neškodí - na rozdíl od řady jiných, které nemohu jmenovat, protože by to byla pomluva ;)

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jak u blbejch na dvorečku. Kdejakej jouda se nechá zblbnout reklamou, koupí si flaštičku sajrajtu, a rázem je z něj \"odborník\" na oleje a ostatní hnedka tituluje \"chytráku\", aniž by o dané problematice věděl by? jen zbla - viď Dave, když se člověk podívá na tvé dotazy, hned si o úrovni znalostí udělá obrázek...

Už sem ten odkaz dávám asi po milionté - v AutoExpertu vychází docela hezký seriál \"Mazivářské mýty\", takže než začnete blemcat nesmysly o mazaání obecně, doporučuju si to aspoň zběžně přečíst, vyšlo to i na www.oleje.cz. Poslední článeček, týkající se právě sraček (pardon, \"přísad\") do motorového oleje, je zde:

http://www.oleje.cz/index.php?left=main&page=clanky_mytus10

Závěr z něj je cca, že do motoru prostě nic jiného než odpovídající olej nepatří. Napsal to člověk, který je alespoň podle mě docela kapacitou v oboru, a já osobně nemám sebemenší důvod mu v tomto nevěřit. Jasně, že Franta vod vás z kravýna toho woe vý vo motorech výc neš ňákej profésor, co akorát sedí v kanclu né.... nicméně já stejně dám raději na něm, a všem rozumným, co chtějí aby jim ten motor především co nejdéle vydržel a ne se jen na chvilku ztišil, doporučuju totéž.

Dovolil bych si do toho článku lehce rýpnout. Jediné, co jsem se dozvěděl je, že chlór škodí. Když třeba koukneš na tenhle odkaz http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=418, tak uvidíš, že se v testovaných přísadách vyskytoval chór minimálně nebo vůbec. Myslím, že není dobré používat taktiku výrobců přísad:-/

Původně zaslal: DJJD

nesnasim vytahovani se nejakou skolou (ta totiz o cloveku nic nerika),

Pokud by ti to nevadilo, tak mne by zajímalo, jak moc jsi v této oblasti znalý. Myslím, že člověk by se za své vzdělání neměl stydět.

Odesláno

marty: v prisadach na tvem odkazu chlor neni, protoze v tebou zminovanem clanku autor uvadi ze chlor je svinstvo a zrejme takove ani netestovali, stejne jako ty s primesi teflonu....

btw, pod clankem je doba diskuze....

• O 8 měsíců později...
Odesláno

ahojky

už nekolik let používam oleje a přisady

MOTOREX a jsem velmi spokojen stouto firmou

olej přestane tect s převodovky a ztiší se

do motoru take motorex a komprese 12 atm

na emisich zkoušeno a opravdu menší kouřivost.

nikdy se nic nestalo motorum a porozebrani motoru take žadne nasledky.

mel jsem auta peugeot 205,opel astra,škoda felda, 105l,

a nyni renault megane.

tak snad vam to pomuže v rozhodovaní.

i olejařske firmy jsou molochy ktere jen tak nezareaguji

na poptavku ojetin tak hatí značkove přísady.

jinak megan nejhorší auto co jsem mel .

http://www.motorex.com/index.cfm/fuseaction/show/path/1-418-442-730-744

dnes ale přemyslim o oleji valvoline Max Life 10W-40

tato firma vyrabi i olej do serv ktere už tečou

[upravil dne 5.7.06 francie]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...