Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chlapi , pred nedavnem mi prestali fungovat sterace , vymenil jsem pojistku a pote premeril na konektoru u motorku ,pri premerovaní se mi zaclo hulit z palubovky . klicek jsem vypnul a zapojil zpet konektor k motorku , nastartoval jsem a sterace fungovali avsak jen jednou rychlostí , asi pet dní to takto fungovalo a vcera sednu do auta nastartuju a sterace samy stírají i presto ze packa je v poloze nula ,.... musel jsem tedy konektor od motorku odpojit abych porad nestíral.....napadne nekoho neco ...nemuzu tu na foru opet nic najít ..

Odesláno

Jestli je tam původní a auto má najeto 270tis, tak má právo na to nebýt OK. Navíc co je na ní dalšího krom stěračů? Palubní PC? :aut:D

Odesláno

palubní pc , zadní sterac a ostrikovaní...... ja si ale myslím ze tu bude mít spojitost s tim jak se mi hulilo z palubovky ...nejake rele nebo neco .... proste sterace jsou porad sepnute .. a stírají jednou rychlostí ....

Odesláno

OK, měl jsem se zeptat jinak. Co ja na ní jiného krom funkcí týkajících se stěračů? :aut:D

No když chceš začít hledat u relé, tak začni. Já bych začal od páčky ;)

Edit: Když je v háji \"čudlík\" v páčce blinkrů, tak rychle cvaká relé. Taky to není chyba relé, ale té páčky ;) Jo a vše ostatní na ní taky funguje :)

[upravil dne 31.7.12 14:38 od MJSytic]

Odesláno

Ale kvuli něčemu se ten kabel přepálil, radši bych pačku rozebral, vyčistil a promazal silokonovou vazelinou, když už to maš rozdělaný. To rele na druhym konci kabelu bych taky prověřil. Aby jsi třeba nevyhořel;)

Odesláno

no stalo se to takto : prestaly mi fungovat sterace , pote mi znamý zapojoval univerzalní central... a kdyz central zapojil, odpojil jsem konektor prímo u motorku steracu zapnul klícek a sterace do první polohy a znamý zacal konektor promerovat merakem plus do konektoru a minus na minus na baterce a po chvilce se zaclo kourit z palubovky .... klicek se vypnul a po chvilce nastartoval a sterace fungovali pouze pouze jednou rychlostí ale sli . No a ted jsem je musel odpojit ptz stírají porad .. prepalený drat od nich ...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Chlapy sterace mi porad nefunguji , mohl by mi nekdo poradit kam vede drat z leve ovladací packy u volantu? nemuzu se dostat po dratu dale nez dolu k pedalum a pomohlo by mi kam ten drat vede ? jestli nejak prímo k motorku nebo k rele nebo nejak k senzoru ? poradíte mi ?

Odesláno

pozri na tom kabli jeho cislo(pri konektore) v aute a podla schemy sa dopatras kam vedie,alebo si zisti poziciu pinu v konektore toho kablu a taktiez podla schemy sa dopatras

[Edited on 29/8/12 14:55 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...