honzin406 Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Zdravím chlapi , pred nedavnem mi prestali fungovat sterace , vymenil jsem pojistku a pote premeril na konektoru u motorku ,pri premerovaní se mi zaclo hulit z palubovky . klicek jsem vypnul a zapojil zpet konektor k motorku , nastartoval jsem a sterace fungovali avsak jen jednou rychlostí , asi pet dní to takto fungovalo a vcera sednu do auta nastartuju a sterace samy stírají i presto ze packa je v poloze nula ,.... musel jsem tedy konektor od motorku odpojit abych porad nestíral.....napadne nekoho neco ...nemuzu tu na foru opet nic najít .. Citovat
MJSytic Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Správnou funkci páčky jsi ověřoval? Citovat
honzin406 Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 neoveroval, mam za to ze bude ok ... vse ostatní na ní funguje ... musel bych jí odpojit a zkusit jestli to porad stíra bez ní... Citovat
MJSytic Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Jestli je tam původní a auto má najeto 270tis, tak má právo na to nebýt OK. Navíc co je na ní dalšího krom stěračů? Palubní PC? Citovat
honzin406 Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 palubní pc , zadní sterac a ostrikovaní...... ja si ale myslím ze tu bude mít spojitost s tim jak se mi hulilo z palubovky ...nejake rele nebo neco .... proste sterace jsou porad sepnute .. a stírají jednou rychlostí .... Citovat
godzila.01 Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Na většině páček odejde jen nějaká funkce a zbytek funguje normálně dál, moc se nestává že by páčka odešla komplet .... začal bych u ní, než bych dělal něco jiného .... Citovat
MJSytic Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 OK, měl jsem se zeptat jinak. Co ja na ní jiného krom funkcí týkajících se stěračů? No když chceš začít hledat u relé, tak začni. Já bych začal od páčky Edit: Když je v háji \"čudlík\" v páčce blinkrů, tak rychle cvaká relé. Taky to není chyba relé, ale té páčky Jo a vše ostatní na ní taky funguje [upravil dne 31.7.12 14:38 od MJSytic] Citovat
honzin406 Odesláno 31. červenec 2012 Autor Odesláno 31. červenec 2012 takze ji odpojit a pokud to bude stírat dal tak to není packou ? Citovat
MJSytic Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Přesně tak - dostat se na páčku je otázka 3min Citovat
Dave_k Odesláno 31. červenec 2012 Odesláno 31. červenec 2012 Kdyby jsi potřeboval relé. Jedno se mi válí doma. Citovat
honzin406 Odesláno 3. srpen 2012 Autor Odesláno 3. srpen 2012 Tak je prepalený kabel od packy . Packa je ok. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2012 Odesláno 3. srpen 2012 Ale kvuli něčemu se ten kabel přepálil, radši bych pačku rozebral, vyčistil a promazal silokonovou vazelinou, když už to maš rozdělaný. To rele na druhym konci kabelu bych taky prověřil. Aby jsi třeba nevyhořel;) Citovat
honzin406 Odesláno 3. srpen 2012 Autor Odesláno 3. srpen 2012 no stalo se to takto : prestaly mi fungovat sterace , pote mi znamý zapojoval univerzalní central... a kdyz central zapojil, odpojil jsem konektor prímo u motorku steracu zapnul klícek a sterace do první polohy a znamý zacal konektor promerovat merakem plus do konektoru a minus na minus na baterce a po chvilce se zaclo kourit z palubovky .... klicek se vypnul a po chvilce nastartoval a sterace fungovali pouze pouze jednou rychlostí ale sli . No a ted jsem je musel odpojit ptz stírají porad .. prepalený drat od nich ... Citovat
honzin406 Odesláno 6. srpen 2012 Autor Odesláno 6. srpen 2012 tak jsem zkousel drat napojit ale dela to to same ,..i presto , ze uz není prerusený ....neví nekdo co udelat ? Citovat
honzin406 Odesláno 24. srpen 2012 Autor Odesláno 24. srpen 2012 nema prosím nekdo schema zapojení steracu u 2.1td se senzorem... Citovat
honzin406 Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 Chlapy sterace mi porad nefunguji , mohl by mi nekdo poradit kam vede drat z leve ovladací packy u volantu? nemuzu se dostat po dratu dale nez dolu k pedalum a pomohlo by mi kam ten drat vede ? jestli nejak prímo k motorku nebo k rele nebo nejak k senzoru ? poradíte mi ? Citovat
honzin406 Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 omlouvam se myslel jsem prave packy Citovat
krtek 2 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 pozri na tom kabli jeho cislo(pri konektore) v aute a podla schemy sa dopatras kam vedie,alebo si zisti poziciu pinu v konektore toho kablu a taktiez podla schemy sa dopatras [Edited on 29/8/12 14:55 by krtek 2] Citovat
honzin406 Odesláno 29. srpen 2012 Autor Odesláno 29. srpen 2012 Ptam se proto , ze podle schemata mi je to nejasne... jestli nahodou nekdo nevi presne ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.