Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky mi praskla prosklená střecha. Vůbec netuším kdy, jak bylo začátkem července vedro, tak jsem měl zataženo a když se děti chtěly kochat oblohou, tak jsem malem dostal infarkt. Praskliny přes celou střechu. A to ta střecha pry vydrží i když se auto převrátit na střechu . Netušíte někdo, kolik stojí oprava?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mám kroupy opravené u vinicars.cz

Jsem spokojený, ale...

Neopravili asi tři díry na lištách ve střeše, že tam se nedostanou pod ten plech a ten bordel v autě co mi nechali, to jsem byl docela naštvanej.

Mám světlou béžovou kůži na sedadlech a tapecírungu a všechno děsně ohmatané od špinavých rukou, na sedačkách nějakej bordel asi ze střechy jak to odstrojovali a prahy děsně zašlapané jak na nich stáli když makali na střeše.

No prostě jak kdyby s tím jeli na nějakej punkovej festival:grr

Pak byl taky problém umýt tu fixu kterou mi okroužkovali všechny důlky na autě, pán říkal že to vezme bez problémů myčka a já na tom nechal pak ruce, asi to nesmí zůstat na autě dlouho.

Jinak ale střecha, kapota, kufr, vše ok, myslím že by to nikdo nepoznal že to bylo rozmlácené, fakt dobrý.

Odesláno

Auto už jsem si vygruntoval a ty ďolíky na lištách prý nejdou, tak jsem to nechal být, nejsem až tak náročnej a když je auto nablýskané, tak vidět nejsou..

Odesláno

Snažil, jsem se ty ďolíky nafotit, ale nebyly na fotce vidět.. střecha se leskla, házela prasátka atd.. a nebylo možné je tam zachytit..

[upravil dne 16/8/12 19:15 od Pedros007]

Odesláno

Ani nevím jak si dát fotku do avatara, nebo jako je máš ty tři vedle sebe, taky bych rád ukázal své autíčko, ale nejde mi to. To musím být řádný člen? Nebo stačí být čstný člen?

Odesláno

Tak dneska se Kolínem prohnaly cca 3 cm kroupy.Výsledek: moje auto střecha totálka , při počtu 100 důlků jsem přestal počítat, tipuji jich tak 150.

Pojišťovací poradce Skuci nedopadl o moc lépe a jeho táta s novou 508 taktéž.Ještě ža jsou auta pojištěná.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...