Pedros007 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tak mi dnes odpoledne kroupy v Jižních Čechách proplesky mou 407 2.0HDI rv.2005 v plné palbě. střecha kufr, kapota, zadní blatníky všechno v prde.. máte někdo zkušenost jak platí pojištovna? Jsem u České.. [upravil dne 28/7/12 17:46 od Pedros007] Citovat
Marcel00 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 kukni aj tu... z ceskej poistovne ti moze pomoct clen kajvet: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=192 Citovat
cvrlo Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 tak to dokáže fakt \"pokaziť deň\":aut:grr ja mám v kooperatíve v zákonnom poistení aj poistenie proti živelným pohromám, zatiaľ som to nepotreboval takže neviem, ako by som pochodil v prípade krúp... Citovat
HonzaZ Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tak to nase..e. Kde se ti to stalo? Citovat
janik6163 Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Tak to mi je Ľúto.Mňa by asi trafil šľak. Citovat
kurka Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Vloni jsem měl stejný problému Jindř. Hradce. Pojištěn u Directu(10% spoluůčast,min. 10 000kč).Asi 70 promáčklinek+ ťuknuté přední sklo.Dle klempíře kytování v pozdější době vždy popraská, takže nový lak- předběžná cena 40 000.Od pojišťovny vyplaceno 39140 kč,po odečtu spoluůčasti 29140 kč.Nový lak se nakonec nekonal, objevil jsem maníka,který se živí opravou promáčklin formou vytahování,bez poškození laku.Provedeno k mé spokojenosti za částku 8000 kč.Všechny promáčkliny byly vidět nejlépe v garáži pod zářivkovým světlem.Samozřejmě, že i po opravě jsem dodatečně přišel na několik dalších nově objevených promáčklinek(ty už jsem neřešil) Citovat
pkr Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Včera na Primě v autosalonu zrovna dávali reportáž o opravě promáčklin vytahováním. Vypadalo to po tom dost dobře a prej to vyjde podstatně levnějc než klasika. Co ta střecha, praskla? To vážně nasere. Sice to mám taky pojištěný, ale přesto se vždycky klepu, aby to nepřišlo k nám. Citovat
tomike Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Pred par rokmi postihlo to iste mamkinu Ibizu. Strech a kapota sama preliacina. Povytahovali to tak dokonale, ze nie je mozne zbadat akekolvek poskodenie, cize odporucam tuto cestu. Citovat
PPK Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Vloni jsem měl stejný problému Jindř. Hradce. Pojištěn u Directu(10% spoluůčast,min. 10 000kč).Asi 70 promáčklinek+ ťuknuté přední sklo.Dle klempíře kytování v pozdější době vždy popraská, takže nový lak- předběžná cena 40 000.Od pojišťovny vyplaceno 39140 kč,po odečtu spoluůčasti 29140 kč.Nový lak se nakonec nekonal, objevil jsem maníka,který se živí opravou promáčklin formou vytahování,bez poškození laku.Provedeno k mé spokojenosti za částku 8000 kč.Všechny promáčkliny byly vidět nejlépe v garáži pod zářivkovým světlem.Samozřejmě, že i po opravě jsem dodatečně přišel na několik dalších nově objevených promáčklinek(ty už jsem neřešil) Nemáš na něj prosím kontakt? Mám tam jednu pěkně viditelnou promáčklinu od vzduchovky, ale barva není poškozená. Díky Citovat
Michal.x Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 ten postup vytahovánim je opravdu super nám to dělal jeden manik asi před 5 lety na servise auto mělo asi 90 promáčklin cena asi 22000 plus chtěl dílnu kde nikdo nebude a nebudou kamery trvalo mu to den a půl a z garáže vyjelo uplně nové auto ... slušně vydělané peníze .... Citovat
gronholmm Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 kukni aj tu... z ceskej poistovne ti moze pomoct clen kajvet: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=192 Buď Kajvet a nebo gronholmm Myslím si že plníme kroupy dobře teď jsme vypláceli na passatu z roku 2001 vypláceli 70000 rozpočtem Ale upřímně doporučuji nechat si to přes ČP opravit formou PDR (Karosář CZ, Vinicar, Renove Cars) Věechny 3 jsou naše smluvní opravny Citovat
Pedros007 Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 Stalo se mi to v sobotu v Chlumu u Třeboně. Tam je to poslední dobou na dením pořádku:-( Před dvěma lety jsem o chlup utekl když kroupy zmasakrovali snad všechny auta na Praze 4, no tak mě dohnaly na chalupě.-( Okna vydržely, nejhůř to odnesla střecha, kapota a kufr \"sedan\" oproti střeše odolávaly, ale taky špatný. Jsem z toho hotovej, v pátek mi straky vykuchal fap, tak jsem měl radost jak auto jezdí a v sobotu tohle. nestihl jsem nic, když jsem kouknul z okna, tak už lítali pinkpongáče:-( Vůbec netuším kolik bych dostal rozpočtem a nevím, jestli to nechat opravit v peugeotu ať si to vyřeší beze mne s Českou pojišťovnou, nebo vzít prachy rozpočtem a pak si najít někoho kdo to opravuje tou kladívkovou metodou, kde není potřeba lakovat, jen se to vytáhne. Manželka dostala před dvěma lety když nám to rozmlátilo 406 20.000,- byla už stará tak jsme to neřešili, ale u 407 bych se bál aby to na opravu stačilo. Citovat
Pedros007 Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 díky moc Gronholmme, kouknu na ně. A touto metodou to v peugeotu nedělají? Tam by to pouze vykytovali a nastříkali? Citovat
HonzaZ Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Před jedenácti lety mi takhle kroupy zbušily 406ku na chalupě u Nové Bystřice. Naštěstí jenom kufr a haubnu. Střechu jsem měl pod takovým tím plátěným pavilonem. Stáli jsme tenkrát u tyčí a drželi. Kroupy do nás bušily, také pingponkáče. Následující rok jsem postavil garáž a mám klid. Citovat
gronholmm Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Pokud chceš určitě opravovat, tak se vyprdni na rozpočet. Rozpočet má smysl u starých aut, ale za tu hodinovou sazbu kterou uznáváme u rozpočtu to bych nazval almužnou Já bych dal na ty PDR Citovat
Pedros007 Odesláno 2. srpen 2012 Autor Odesláno 2. srpen 2012 Tak mi dnes volal pojišťovák a nabídl mi opravu u vinicars.cz, nebo hotově 54.000,-Kč Nakonec jsme se rozhodli to dát přes pojišťovnu do vinicars.cz a je klid. Díky Gronholme za cenné rady:-) Citovat
gronholmm Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 snad tu škodu nemám já Napiš číslo PU Citovat
Pedros007 Odesláno 3. srpen 2012 Autor Odesláno 3. srpen 2012 dělá mi to nějakej Ambrus Jaromír To by si mě dostal:-) [upravil dne 3/8/12 19:31 od Pedros007] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.